Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World - Contracts Freezer!

mikron22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To działa na tej zasadzie , że np. został mi kontrakt na 1 mecz , użyje freezera , doda mi do 99. Po dodaniu moge grać ile chce meczy , ale jak pozniej wylacze gre i wejde znowu to odejmie tyle kontraktow ile meczy gralismy ? Bo wlasnie mi tak działa.

PS. Freezer musi byc caly czas wlaczony ? Czy mozna zamrozic i wylaczyc , i grac mecze ?

Opublikowano

Ja nie mam na żadnym piłkarzu kontraktu. Każdy ma 0. Odpalam sobie trainer i mam 99. 

Ja mam trainer cały czas włączony w tle, ale wydaje mi sie że to nie jest konieczne.

Opublikowano

Program musi być ciągle włączony bo zapewne trainer jest zrobiony pod cheat engine a więc ciągle oblicza nowe adresy 

dJ.jpg

Opublikowano

Tylko nie działa ten contact freezer ;/ ten co tutaj jest bo aktualizacja jest i juz nie dzilaa ;/

NIe nie przepraszam nie sciagnalem aktualizacji :D i już wszystko działa ale dzisiaj  o 24 kolejna aktualizacja wiec nie wiadomo czy bd trzeba znow zmieniac :D pozdrawiam i dziekuje ! :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pany nie działa...Jakiś update można się spodziewać w dniu dzisiejszym do programu ? 

BB29tSt.png

Opublikowano

Niezgodność wersji dlatego też wam crashuje grę. 

A tak poza tym macie problemy ogólnie z originem i FIFĄ? U mnie coś się laguje,nie chce się ładować zawsze i nie wyszukuje innych graczy...

BB29tSt.png

Opublikowano

Autor tego dzieła na tym samym niemieckim forum napisał, że więcej nie zrobi aktualizacji. Idzie na emeryture, bo ludzie nie doceniali go. 

Opublikowano

Autor tego dzieła na tym samym niemieckim forum napisał, że więcej nie zrobi aktualizacji. Idzie na emeryture, bo ludzie nie doceniali go. 

Dobrze napisał, fifa jest pełna oszustów i nie ma zabawy, nie będzie już więcej robił. Zgadzam się z nim bo też nie udostępniam własnego treinera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...