Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się wrócić do tej gry ?

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam nie grałem miesiąc, teraz wróciłem i nawet spoko jest, nie widziałem żadnych flamerów ani nic narazie, więc według mnie warto.

Opublikowano

Gra się tak samo jak wcześniej, ludzie nie zmienili się zbytnio. Fajne zmiany ostatnio robią, szczególnie podoba mi się balansowanie przedmiotów, może dzięki temu będzie można składać więcej ciekawych buildów w zależności od sytuacji w grze...

Pobierz Minecraft wersję 1.8.3 i zabieraj się do roboty! :D

Opublikowano

Znaczy ja nie grałem sporo , ale ostatnio miałem gold 2 i nadal posiadam to konto ,a w tą grę jakiś słaby nie jestem i trochę ogarniam.

Opublikowano

A ja powiem tak.

Wróciłem i w pewnych aspektach już żałuje tej decyzji, dlaczego?

1: Większy flame niż zapamiętałem opuszczając grę zaraz po evencie z Freljordem rok temu.

2: Podejście Riotu nic się nie zmieniło właściwie + od jakiegoś czasu słyszy się o free banach dla polaków. Nie wiem ile w tym prawdy i nie dbam oto. :D

3: Dodali trinkety w sensie że w zakładce 4 w buildzie, kupujesz totem widzenia itp.

4: W każdej grze słyszę KS KS KS więc norma jeśli chodzi o zachowanie graczy.

5: Sezon ten zdominowany przez reworki jest.

Opublikowano

A ja powiem tak.

Wróciłem i w pewnych aspektach już żałuje tej decyzji, dlaczego?

1: Większy flame niż zapamiętałem opuszczając grę zaraz po evencie z Freljordem rok temu.

2: Podejście Riotu nic się nie zmieniło właściwie + od jakiegoś czasu słyszy się o free banach dla polaków. Nie wiem ile w tym prawdy i nie dbam oto. :D

3: Dodali trinkety w sensie że w zakładce 4 w buildzie, kupujesz totem widzenia itp.

4: W każdej grze słyszę KS KS KS więc norma jeśli chodzi o zachowanie graczy.

5: Sezon ten zdominowany przez reworki jest.

To że banują polaków to akurat dobrze... Niektórzy wręcz na to zasługują...

Co do tematu, warto wrócić ale na pewno nie na EUNE

Opublikowano

To że banują polaków to akurat dobrze... Niektórzy wręcz na to zasługują...

Co do tematu, warto wrócić ale na pewno nie na EUNE

Ciężko się z tym nie zgodzić. Grałem wczoraj z twisted fate który obrażał wszystkich, a sam feedował. I to na EUNE.

Opublikowano

- Flame w każdej grze

- Bardzo dużo noobków na unrankedach, a 1v5 nie wygrasz.

- Gry nie da się przerwać

- Gra trwa strasznie długo

- Gra jest bardzo wciągająca

Jeśli zaczynasz od zera i nie chcesz spędzić wakacji w grze to nie polecam.

Jeśli masz konto w gold+ to warto.

@down

Różnica pomiędzy EUW i EUNE jest taka, że na weście napiszą Ci "I f**k you mouther" a na eaście "jebie twoja matke" (koniecznie bez polskich znaków).

giphy.gif ­

Opublikowano

- Flame w każdej grze

- Bardzo dużo noobków na unrankedach, a 1v5 nie wygrasz.

- Gry nie da się przerwać

- Gra trwa strasznie długo

- Gra jest bardzo wciągająca

Jeśli zaczynasz od zera i nie chcesz spędzić wakacji w grze to nie polecam.

Jeśli masz konto w gold+ to warto.

1v5 wygrasz jeżeli są koszmarnymi unskilledami i feederami a w enemy team są totalne bezmózgi. Jednak jeżeli enemy ma choć jednego smurfa albo kogoś kto minimalnie ogarnia to już nie wygrasz. Gold+? Tam to się zaczyna dramat hahahah. Raz czytałem jakiś wątek na reddicie i ludzie zachwalali sobie silvera na weście. Nie wiem dlaczego. Nie jestem w tej lidze, aczkolwiek jak tam byłem to nie było nawet tak źle, nie było 24/7 feederów, flamerów itd, tak jak u kolegi w silverze 1 na EUNE. Dlatego imo ten koleś powinien sobie założyć na EUW. Na pewno zaoszczędzi trochę nerwów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...