Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się wrócić do tej gry ?

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio grałem 1,5 roku temu i nie wiem jak teraz jest. Opłaca się wrócić do tej gry ? Nadal są dzieci na eune ?

Opublikowano

Dzieci dużo i jeszcze więcej, ale warto jak najbardziej.

Dalej podobny klimacik, ale s1/2 do s4 nie porównasz :D

s1 gold to teraz mocna platynka ;>

DScwcdP.jpg

wnS 2k11 powraca XDDDD

Opublikowano

Meta strasznie się zmieniło wiele nowych itemkow, w ogóle dużo się zmieniło wiec jak najbardziej polecam pograć :)

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ja bym nie zaczynał grać od nowa. Na 1 lvl jest mnóstwo smurf'ów. Dzieci też jest dużo, a flame porównywalny z tym co był wcześniej. Lepiej inaczej spędzić wakacje niż przy LOL'u

Opublikowano

To zależy od Ciebie. Jeżeli wbiłbyś statystycznie szybko dywizję jak platyna 3 i w górę oraz miałbyś dobre MMR aby nie losowało Ci słabych graczy to dałoby się pograć. Teraz jest bardzo dużo flamerów (nawet w diamentach) ale nikt Ci nic na to nie poradzi. :/ Może gdy Riot określi surowsze kary jak szybkie, długo trwające bany zamiast blokad czatu statystyka flamerów opadnie. 

rmklpmotoxqn.png

Opublikowano

Jak lubisz się czasem wkurzać, że Ty grasz postacią wymagająca skilla, a ktoś inny bezmózgim gównem, które jest 10000 razy mocniejsze, to graj. Ewentualnie możesz grać drafty i wtedy ban Kayle, Pantheon i da się jeszcze grać.

Opublikowano

W moich grach drodzy gracze EUNE, nie miałem ani jednego flamera. Jeśli jakiś się znajdzie to jedzie do ignore list. Lista ta ma koło tysiąca osób. Na rankedach jeśli jest ktoś w ignore to go odmutuje po co ma być słabsza komunikacja? Dzieci może i są ale nie wszędzie. Pewnie spotkałeś płaczków czy coś w tym stylu :P. Wrócić się opłaca czemu nie? Jest to jedna z najpopularniejszych gier MOBA i nigdy nie przestanie nią być ( zależy co RIOT będzie robić w tym kierunku ). Jeśli by zaostrzyli kary flameowania to byłoby lepiej.

Wg. mnie nadal opłaca się.

Nowe itemki, meta co tu dużo mówić.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Dużo nowych itemów, wiele postaci, inne taktyki, nowa meta no i wychodzi nowa mapa :) Ale są też minusy tak jak dawniej : flame, dzieci i inne gówna które aż namawiają do przestania gry :/ S4 w porównaniu z S1/S2 to niebo a ziemia :)

Opublikowano

NIE POLECAM ! KILKA POWODÓW:

SAME TROLLE W BRONZE - SILVERZE - GOLDZIE - PLATYNIE  niewiem jak w diamencie bo jeszcze nie byłem 

DZIECI = WYZYWANIE / DUŻA ILOŚĆ AFK PONIEWAŻ MAMA NA OBIAD WOŁA

BALANS POSTACI - TUTAJ NIE TRZEBA NIC DODAWAĆ

DUŻA ILOŚĆ SMURFÓW - to raczej zagroszenie dla nowych graczy

Opublikowano

Ale on chce wrócić. Więc albo ma już konto. A jak będzie musiał wrócić to raczej sobie poradzi ze smurfami bo kiedyś grał.

Tak po za tym, ja raz na smurfie na EUW miałem 15 lvl, a grałem przeciwko silverowi...

Opublikowano

Sporo doszło nowości, kilka zmian w bohaterach zaszło, ogólnie niby na plus, ale są też i minusy. Czeka Nas nowa mapka, będzie ciekawie. Nowy sezon zapowiada się całkiem interesująco. Tylko sporo cheaterów, dzieci sieci, polaków cebulaków, itp. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie opłaca się teraz każdy prawie ma bola i powrócił drophack o dzieciach nie wspomnę

Popieram tego pana, jak levelowałem moje konto na eune do 30 od bodajze 6 to natrafiłp się często na drophacka, jest to smieszne bo byly to przeciez normale :) oprócz tego bol i za darmo w pakiecie EUNE Premium+ dorzucają Ci jeszcze 10 letnie cebulki napinające o każdy błąd :)

Tl;dr nie warto, no chyba że na innym serwerze. Na turcji jest chyba najmilsza atmosfera, co wynika z ich mentalności, ew. EU West ale tam jak trafisz na francuskie żabojady albo czechów (tych czesciej spotkasz) to poziom gorzej niż eune brąz.

Opublikowano

Nigdy nie zrozumiem pytań typu: " Czy opłaca się grać w ta a nie inną grę?".

Jeśli Ci się chce i masz czas, oraz dana gra sprawia Ci przyjemność to chyba jasne że grasz... Prawda?

Co to za pytanie : " Czy opłaca mi się grać"? Zamierzasz spędzać wiele tygodni/miesięcy przed grą aby osiągnąć jedynie zysk materialny?

Opłacalna to jest praca. Za 3dni roboty masz na konto w Diamencie, wiec sam sobie odpowiedz czy się "opłaca"...

Pozdrawiam

UncleAo

Opublikowano

Nie. Nawet nie zaczynają bo jak zaczniesz to juz nie skobczysz.

-Za duża zależność wygranej od ludzi u CB dobranych

-Flame

-Dzieci

-Zerowa komunikacja poniżej platyny

-Czasochłonna

-Jedna gra trwa ok 40min, zdecydowanie za dlugo, jak ktoś napisał wczesniej (bo obiad :D)

-Wreszcie ulegniesz manipulacji i kupisz jakiegoś skina = dadz im zarobić :D

-Ogólnie stajes się nolife

Plusem jest zaś ze nie wydając grosza na ta gre możesz być najlepszy. Zdecydowanie zamiast Lola polecam wrócić do warrocka, nie wiem czy grales ale według mnie ta gra zmieniła się na +

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Nie wracaj lepiej zapraszam na Dote 2 bardziej rozbudowane i gra na poziomie w Lolu jest powolna gra a w docie można robić cuda , oglądaj filmiki, na twitchu obecnie jest event gdzie drużyny rywalizują miedzy soba

Opublikowano

Po co mówicie żeby wracał , ale nie od 1 lvla ? Chyba musi coś pograć . Nie grał 1,5 roku i udadzą mu sie placementy wejdzie do tego silvera i będzie przegrywał gry innym . Co do powrotu ja ciągle robie sobie przerwy i wracam bo w grze ciągle jest coś nowego i sie nie nudzi .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Nie masz po co wracać, bierz się za Dote 2 która da Ci więcej funu oraz jest bardziej rozbudowana :)

Powodzenia

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Jeśli nie gralem taki okres to bedziesz wychodził z tego bronzu czy silvera, więc życzę Ci powodzenia  :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...