Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EmeraldMT2 [Easy]

piotrek88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A właśnie od rana był włączony nawet do teraz jeszcze jest... ludzie grają. Zobacz czy Ci lexico nie wyskakuje, i ustaw zgodność 

The past has gone

Opublikowano

Bossy zostały przesunięte bliżej miasta. Nie trzeba szukać po całej mapce, respią się co niecałą minutę. Jutro rano wprowadzamy nowe bronie, jednego bossa i ulepszacze.

Serwer zaraz będzie on, nowy boss respi się z ripera.

Opublikowano

Osobiście serwera nie polecam z tego powodu, że mental, heller, bm, smok są tzw. "gówniakami" :)

Na serwerze obowiązuje jedna zasada na pvp..

Kto więcej uderzy z hita ten wygrywa; )

Mental 6k duchowe, Body 3,5/5k hit, to chyba wiadomo co lepsze;>

Na serwerze dominują WP'ki reszta siada ;>

Dla mnie owy "Balans" jest do bani, jak to poprawicie to wrócę z wielką chęcią, bo serw jest naprawdę świetny, tylko lipa że pvp polega na hitach :| Kto trafi więcej hitów to wygrywa i to wszystko ;-;

Opublikowano

Oj nie zgodzę się z wami, mental nie jest słaby za to BM dzisiaj został wyrównany.

Jeśli ktoś pomoże mi w pvp to chętnie zbalansuję szamana. 

Opublikowano

Ten balans jest do dupy wogóle, tylko hity i krytyk.

W grze każdy ubije każdego bossa i nie ma handlu.

Jeśli to jest serwer pvp powinno być bez dropu tylko bonusy samemu oraz kd i ulepszanie.

Czytanie ze zrozumieniem nie boli, to jest EASY PVP.

Opublikowano

Osobiście serwera nie polecam z tego powodu, że mental, heller, bm, smok są tzw. "gówniakami" :)

Najpierw może naucz się grać, większość osób ma klasowe eq, a Ty myślisz, że w zwykłym 3x15 + hp położysz każdego bo zrobisz mentala? Mówiąć, że mental i heller jest słaby tutaj się ośmieszasz, zapraszam Twoją postać, akurat mam szamana tyle, że smoka.

Na serwerze obowiązuje jedna zasada na pvp..

Kto więcej uderzy z hita ten wygrywa; )

Mental 6k duchowe, Body 3,5/5k hit, to chyba wiadomo co lepsze;>

A na innych serwerach jaka obowiązuje zasada? Bo i ile wiem też wygrywa ten komu kryt siadnie. 

Na siłę chcesz grać jedną taktyką (bo innymi nie umiesz) BMem też można hitować.

Faktycznie serwer nie jest dla osób takich jak Ty, które uparcie chcą grać jednym systemem. Ale ja zapraszam, możesz brać bodziaka czy WPka, ja wezme najsłąbszą postać według Ciebie i się zmierzymy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...