Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polowania serwera Vi***ria

IceShiva

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary taki ss to nie żaden dowód.

Patrz mam Dziurę w Oknie logowania  Invorii

2006914047503231174357.jpeg

Co do questów dzięki za wstawkę,

mks ci wyjaśnił wyżej #GIŃ

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogę Wam polecić:

0002Q27XG8SB8543-C116-F4.jpg

A co do Polowania to nawet nawet, przetestuję i zobaczymy.

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

jeden z drugim gówna ma... ale będziecie spamić w tym temacie jacy Wy to dobrzy nie jesteście a cofkę robiliśmy dla sportu na invorii... spamcie... może Wam jaja od tego urosną. 

Najlepsze jest to, że na screenach to nie są nawet Wasze postacie tylko kazdy mi pokazuje te same screeny i każdy mi pierdoli jak to się nie włamał... 

PS: jeszcze przez ponad tydzień był wyłączony przez Nas FW bo poprawialiśmy coś i nie odpalił arsob - zapomniał (oczywiście bryłki były przez bug w quescie a nie przez FW, ale podaje abyście mieli czym się chwalić w tematach na MPC) ... Więc możecie pospamić jeszcze jak to nie wyłączyliście FW i jakie to włamy nie zrobiliście... i jeszcze pospamcie o wirtualce od razu gdzie jest wielkie gówno ale każdy i tak mi pierdoli, że jak to on się nie włamał na wirtualke i nadal się "włamujecie" więc poróbcie screeny z datą od razu aby było na mpc na zapas (wiem od kilku dni o tym ale nie chce mi się tego poprawiać nawet... więc szaleć screenami!) od razu +5 do lansu na MPC i +2mm do wielkości penisa...   <3

Kiedyś postanowiłem, że nie będę sie mieszał w zaczepki na mpc... ale jak ja to czytam to aż nie mogę sie powstrzymać.. czuje jakbym gadał z nerdami o IQ 70 ale i tak wszyscy myślą o sobie, że są najmądrzejsi a IQ to minimum po 150+ chyba - każdy... racja Panowie... jeden mądrzejszy od drugiego... zgłoście się do Microsoftu od razu albo napiszcie swój system bo przecież microsoft jest c*****y... linux też słyszałem że dla części z Was w kilku aspektach ssa. Więc do dzieła Panowie. 

Jak będziecie mieć chwilkę czasu to włamcie się do millenium bank od razu bo tam kredycik mam... to skasujcie mi po łaskawości ... możecie też podłączyć się do pralki mojej babci i skonfigurować wirowanie bo ponoć wolno wiruje i słabo przez to pierze. Z góry dzięki  <3

a Ty @eddR_v2 masz coś z banią jednak... chętnie bym Ci pomógł ale nawet nie wiem jak  :mellow: jakbyś kiedyś chciał pogadać to pisz śmiało... pamiętam, że kiedyś pisałeś do mnie na GG ale niestety nie zapisuje numerów wszystkich kretynów którzy do mnie napiszą, więc musisz się sam odezwać. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

jeden z drugim gówna ma... ale będziecie spamić w tym temacie jacy Wy to dobrzy nie jesteście a cofkę robiliśmy dla sportu na invorii... spamcie... może Wam jaja od tego urosną. 

Najlepsze jest to, że na screenach to nie są nawet Wasze postacie tylko kazdy mi pokazuje te same screeny i każdy mi pierdoli jak to się nie włamał... 

PS: jeszcze przez ponad tydzień był wyłączony przez Nas FW bo poprawialiśmy coś i nie odpalił arsob - zapomniał (oczywiście bryłki były przez bug w quescie a nie przez FW, ale podaje abyście mieli czym się chwalić w tematach na MPC) ... Więc możecie pospamić jeszcze jak to nie wyłączyliście FW i jakie to włamy nie zrobiliście... i jeszcze pospamcie o wirtualce od razu gdzie jest wielkie gówno ale każdy i tak mi pierdoli, że jak to on się nie włamał na wirtualke i nadal się "włamujecie" więc poróbcie screeny z datą od razu aby było na mpc na zapas (wiem od kilku dni o tym ale nie chce mi się tego poprawiać nawet... więc szaleć screenami!) od razu +5 do lansu na MPC i +2mm do wielkości penisa...   <3

Kiedyś postanowiłem, że nie będę sie mieszał w zaczepki na mpc... ale jak ja to czytam to aż nie mogę sie powstrzymać.. czuje jakbym gadał z nerdami o IQ 70 ale i tak wszyscy myślą o sobie, że są najmądrzejsi a IQ to minimum po 150+ chyba - każdy... racja Panowie... jeden mądrzejszy od drugiego... zgłoście się do Microsoftu od razu albo napiszcie swój system bo przecież microsoft jest c*****y... linux też słyszałem że dla części z Was w kilku aspektach ssa. Więc do dzieła Panowie. 

Jak będziecie mieć chwilkę czasu to włamcie się do millenium bank od razu bo tam kredycik mam... to skasujcie mi po łaskawości ... możecie też podłączyć się do pralki mojej babci i skonfigurować wirowanie bo ponoć wolno wiruje i słabo przez to pierze. Z góry dzięki  <3

a Ty @eddR_v2 masz coś z banią jednak... chętnie bym Ci pomógł ale nawet nie wiem jak  :mellow: jakbyś kiedyś chciał pogadać to pisz śmiało... pamiętam, że kiedyś pisałeś do mnie na GG ale niestety nie zapisuje numerów wszystkich kretynów którzy do mnie napiszą, więc musisz się sam odezwać. 

nigdy do takiego gówniaka jak ty bym nie napisał.

Pieprz dalej o tym swoim FW a my sobie dalej bryłki na lewo będziemy sprzedawać. Skoro ci to nie przeszkadza to przecież dla nas lepiej... 200 brył to 200 zł a robimy sie 200 sekund ;c

Jak myślisz że to nie moje ssy to jutro specjalnie ci filmik wrzucę.

Hoolek słabo jak masz tyle lat i babcia ci pranie robi : < > >> . Wszyscy wiemy że obsrany po pachy jesteś bo połowa mpc forum ma dostęp do twojej zajebistej invori z podkręconym licznikiem ;()

Idź sobie z Quaralem w MC pograj albo liby idź od tenmy kup bo nic sami przecież nie zrobicie. :()

Opublikowano

4fora.pl

aggello.pl

antissa.pl

arisa-murilz.pl

azmal.pl

castia.com.pl

eg4.off.pl

ehogwart.pl

entergames.pl

forum.azmal.pl

forum.entergames.pl

forum.estius.pl

forum.gandar.pl

forum.nebris.eu

forum.newearth.pl

forum.nexusmt2.eu

forum.samoria.pl

gandar.pl

hooltr01.promo.pl

host.entergames.pl

invoria.entergames.pl

kinoz.pl

nebris.eu

neutria.pl

nexusmt2.eu

nostidla.pl

otofoto.co

radio.entergames.pl

radiom.entergames.pl

samoria.pl

ts.entergames.pl

ts.neweart.pl

valkiria2.pl

vixa.entergames.pl

wiki.azmal.pl

Strony z PSD Ci uciekają pilnuj xD

Opublikowano

Strony z PSD Ci uciekają pilnuj  xD

tylko nexusa :)

Gówno wgrane zostało usunięte... poziom wgrania tez expert... 

Wysłać keiowi (ytuberowi z nebris) skin ipb i go wgrać wraz z shellem... Ale hackerzy...  GZ i propsy! 

japierdole.gif

Invoriabanenr.png

Opublikowano

z tą różnicą,że używasz painta/whatever a ja mam je na serio 3686714047517491106543.jpg

Tak samo jak filmik z rozdawania xD

Potwierdzam, sam się troche na invori dorobiłem, a ponoć tak zabezpieczony serwer.

Również jak ktoś chce to unpakera mam do klienta który też ponoć zabezpieczony, a o stronach się nie wypowiem.

Szkoda, ze całośc wyszła tak późno, gdzie dorobili się na serwerze w cholere kasy.

Co do questów, Co to ma byc? Takie questy się pisało pare lat temu, co ty chciałeś udostepnić tą wstawką?

1754268.jpeg

Opublikowano
http://astilia.pl/
Wartość - 2700 Smoczych monet
Cena - 120 PLN

Wszystko na mój koszt

xxx
xxx

Lipa, pewnie i tak usuną SM z tych kodów, no ale jeżeli ktoś zdąży kupić coś to już bedą mieli cięzej to ogarnąć znając ich, albo po prostu oleją bo i tak tam sm są rozdawane na prawo i lewo.

Ciekawe co z invorią, słyszałem coś o magicznej dacie 10.07.2014, za oficjalny koniec, co sadzicie?

1754268.jpeg

Opublikowano

Lipa, pewnie i tak usuną SM z tych kodów, no ale jeżeli ktoś zdąży kupić coś to już bedą mieli cięzej to ogarnąć znając ich, albo po prostu oleją bo i tak tam sm są rozdawane na prawo i lewo.

Ciekawe co z invorią, słyszałem coś o magicznej dacie 10.07.2014, za oficjalny koniec, co sadzicie?

11.07.14 ;)

Parę kodów jest już użytych, ale poza tym działają. Kody są za 30zł jbc.

717321404851972247445.png

EJ ENDY CHCESZ POGRAĆ NA ASTILA ? PODOBNO DOBRY SERWER KUPIE CI PETA OK ?

z9rkbx.jpg

Opublikowano

11.07.14 ;)

EJ ENDY CHCESZ POGRAĆ NA ASTILA ? PODOBNO DOBRY SERWER KUPIE CI PETA OK ?

7247114048530371201825.jpg

Mi kupisz kk?Za te baryłki co tam dostałeś na invo xD

Opublikowano

Proszę o zachowanie spokoju i wypowiadanie się tylko na temat questów.

Proszę o wyjście stąd i nie spamowanie. Sam się wypowiadaj na temat a potem pilnuj innych.

topic.

Co ile są polowania? Co 5 poziomów? bo nie mogę znaleźć zapiski o tym.

Opublikowano

Mi kupisz kk?Za te baryłki co tam dostałeś na invo xD

spoko zaraz event bedie w m1 zaprasam oll

@topic bardzo ciekawe questy profesjonalna robota widać że matesha.

Opublikowano

Proszę o zachowanie spokoju i wypowiadanie się tylko na temat questów.

Ale te questy są tak chujowe, że nie ma co tu się wypowiadać.

Lepiej pogadać o tym serwerze, niż o questach które do napisania są w pare sekund, gdyby to chociaż coś nowego było.

Mógłbym o jakiś SS okienek tych questów? Chciałbym zobaczyc jak wyglądaja one w grze bo nigdy nie widziałem, i jaka mam mieć pewność ze nie ma tam ukrytych backdoorów skoro questów pisać nie umiem? Wgram i co? Serwer mi wyłączycie, nygusy.

Da sie je o wiele prościej napisać :v

ps.

chce ktoś moze eq na invori którego jeszcze nie wprowadzili? <bizu na 220>

1754268.jpeg

Opublikowano

popcorn-gif-11.gif
Ani to dobre... ani ciekawe... 

Tylko robicie mi roboty.. eh :P

Ale dzięki za info:)

@topic - fajnie state w questach/// przez duże S. Dodał bym duże T w środku jeszcze 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

popcorn-gif-11.gif

Ani to dobre... ani ciekawe... 

Tylko robicie mi roboty.. eh :P

Ale dzięki za info:)

@topic - fajnie state w questach/// przez duże S. Dodał bym duże T w środku jeszcze 

No wiesz coś musisz robić jak już z invorii masz 20k miesiecznie a z astilii 26 z tego co tam podpatrzyłem. #elo

Opublikowano

@HeniekLopata

Łatwo się domyślić że tam była literówka,chyba że jest się  Mateshem który ma  IQ pilota od telewizora ;)

Ja dostęp do invori mam nadal i to nie przez dziurę w stronie :)

Już zarobiłem tyle na lewych bryłkach że chyba do pracy wracać nie muszę.

2923914047369601201825.jpg

Co do Alistri jak myślisz że stała na Vanilla Core to się mylisz.. tam połowa rzeczy jest zbugowana nawet yangi i nikt na tym serwer nie postawi jeszcze przez długi czas chyba że jest debilem #MATESH

A Michała lubię bo tyra takie dzieciaki co gówno umieją twojego pokroju i cyca.

A co do Hayi to nawet go nie lubię więc twoje zdanie na te temat jest błędne.

Ej, wypierdalaj od mojego ss'a. Tak ps. on był sprzed cofki więc all straciłem. Na drugi raz nie próbuj nikogo robić w chuja bo Ci to nie wychodzi.

@topic questy z lekka chujowe lecz lajka zostawie.

Opublikowano

Wysłać keiowi (ytuberowi z nebris) skin ipb i go wgrać wraz z shellem... Ale hackerzy...  GZ i propsy! 

japierdole.gif

japierdole.gif

A nie prościej wyłączyć funkcje w forach ? :>

"escapeshellarg,escapeshellcmd,exec,ini_alter,parse_ini_file,passthru,pcntl_exec,popen,proc_close,proc_get_status,proc_nice,proc_open,proc_terminate,show_source,shell_exec,symlink,system"

isaricbaner.png

Opublikowano

Ej, wypierdalaj od mojego ss'a. Tak ps. on był sprzed cofki więc all straciłem. Na drugi raz nie próbuj nikogo robić w chuja bo Ci to nie wychodzi.

@topic questy z lekka chujowe lecz lajka zostawie.

AHHAHA TO JEST TWÓJ SS ? SZKODA ŻE TEN SS JEST Z JEGO FILMIKU KTÓRY NAGRAŁ FRAPSEM

BEKA Z CIEBIE

Opublikowano

Wy już widzę na prawdę nie macie co robić.

Wstawka z szkieletem questów napisanych przez osobę początkująca ma trzy strony komentarzy i ciągle utrzymuje się u góry.

No, ale spoko cieszy mnie to, że promujecie w ten sposób nasz serwer i serdecznie wam za to dziękuje - Każdemu z was bym dał like, ale mogłoby zabraknąć.

Ogółem jak uruchomimy forum, to wam założę tam taki temat od kłótni i podam linki - Tam będziecie mogli się jechać do woli i warnów nie dostaniecie.

A tak poważnie, to te kłótnie były śmieszne przez pierwszą stronę teraz robi się z tego żenada i pieprzenie głupot o tym co ktoś na kogoś innego ma.

Wcale mnie to nie zdziwi jak zaraz zejdzie to na tematy religijne i tego co wolno robić, a czego nie.

Ja zmykam z tego tematu, bo seryjnie zaczęło tu zalatywać wiochą.

Miłego spamu i dobijania 20 stron.

@topic

Questy są działające prócz jednej misji - Tylko przypominam.

Są to pierwsze questy jakie pisałem - Matesh.

Mimo tego, że nie są napisane czytelnie to się nie buguja, nie ma w nich żadnych wad prócz tego, że nie są napisane na tablicach.

Pozdrawiam też osobę, która chce SS'a questów, bo obawia się backdoorów.

24b5car.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...