Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polowania serwera Vi***ria

IceShiva

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No rzeczywiście upload bardzo nam zaszkodził.

Ps. Te questy dawno były w obiegu.

@Edit

Tak poza tym jest to stara wersja questów, obecnie mamy je na tablicach.

24b5car.jpg

Opublikowano

@Edit

Pierdol pierdol a ja wiem i tak swoje (:

64562221938.png

Opublikowano

questy jak dla mnie na rok 2010 :) nic ciekawego można to samo na tablicy zrobić a wstawka nie wiem czemu miała służyć bo jak ma kogoś urazić to tylko was bo ja bym się wstydził przyznać że mam takie coś na dysku ale dobra kolejni widzę chcą pokazać na co ich stać znam technika viste** i wiem że na dzisiejszy dzień nie napisał by tak cu*** questów oraz nie mordował by się aż tak 

Pozdrawiam wstawka bez sensu żegnam ozięble :)

Opublikowano

Pierdol pierdol a ja wiem i tak swoje (:

Uwaga! Ogłaszam event.

Godzina 20:00 dział Tutoriale & Download full pakiet skryptów za 800 zl by BombWork na licencji FreeWare.

Bombuś będzie ci wdzięczny :*

questy jak dla mnie na rok 2010 :) nic ciekawego można to samo na tablicy zrobić a wstawka nie wiem czemu miała służyć bo jak ma kogoś urazić to tylko was bo ja bym się wstydził przyznać że mam takie coś na dysku ale dobra kolejni widzę chcą pokazać na co ich stać znam technika viste** i wiem że na dzisiejszy dzień nie napisał by tak cu*** questów oraz nie mordował by się aż tak 

Cycu to już dawno jest na tablicach, tutaj są problemy z niektórymi misjami, bo mobów nie zlicza.

Ale dzisiaj o 20:00 będzie bardziej wartościowa wstawka, także zapraszam.

24b5car.jpg

Opublikowano

Odezwał się typ, na którego serwerze większość nie działała i używał questów z mpc.

topic.
Nie rozumiem po co dawać takie questy na forum jeżeli polowania są na tablicach w jednym queście od x lat?

Opublikowano

Odezwał się typ, na którego serwerze większość nie działała i używał questów z mpc.

topic.
Nie rozumiem po co dawać takie questy na forum jeżeli polowania są na tablicach w jednym queście od x lat?

no chyba ty nie działasz wszystko działa już zostało poprawione a jak ktoś ma spinę że exp jest za mały to już nie moja wina został zwiększony jest 500 graczy online nikt nie narzeka 

a autor miał serwer na kodzie źródłowym i pokazali co potrafili (( dno ) ( skompilować to 90% tego forum potrafi ) ( ale połatać już nie :) żal ) żal wam d*** ściska bo nigdy nie sami nie dojdziecie to tego co ja osiągnąłem :) 

po za tym u mnie 90 % questów jest na tablicach bo jak mam użyć 3 "if`y" to nie bd się walił z tablicą dla tego jest 90 % :)

Opublikowano

no chyba ty nie działasz wszystko działa już zostało poprawione a jak ktoś ma spinę że exp jest za mały to już nie moja wina został zwiększony jest 500 graczy online nikt nie narzeka 

a autor miał serwer na kodzie źródłowym i pokazali co potrafili (( dno ) ( skompilować to 90% tego forum potrafi ) ( ale połatać już nie :) żal ) żal wam d*** ściska bo nigdy nie sami nie dojdziecie to tego co ja osiągnąłem :)

po za tym u mnie 90 % questów jest na tablicach bo jak mam użyć 3 "if`y" to nie bd się walił z tablicą dla tego jest 90 % :)

6EMqyyH.png

Nie dojdę do tego co Ty, nie chcę mi się zaniżać poziomu.

Opublikowano

Uwaga! Ogłaszam event.

Godzina 20:00 dział Tutoriale & Download full pakiet skryptów za 800 zl by BombWork na licencji FreeWare.

Bombuś będzie ci wdzięczny :*

Cycu to już dawno jest na tablicach, tutaj są problemy z niektórymi misjami, bo mobów nie zlicza.

Ale dzisiaj o 20:00 będzie bardziej wartościowa wstawka, także zapraszam.

Ojojoj jednak coś pękło w psychice? Czekam na godzinę 0.

Nie masz na mnie nic łachu.

@topic

Questy jak questy nie patrzyłem na to czy są dobre czy nie po prostu udostępniłem.

Wmawiaj sobie dalej łachu. Uświadomię Ci że to tylko twoje pojebane ego mówi Ci że jednak coś osiągnąłeś. Zebrali się łachy w tabor łachów. Każdy kto przesiedział parę godzin rozmawiając z tobą (nawet twoi ziomkowie w głębi duszy wiedzą że jesteś pierdolonym debilem) wie że jesteś pierdolonym debilem i gdyby nie ta strona od bombworka cienko byś piszczał. Zresztą jak inni. Paczcie na to xD

4oaFczY.jpg

64562221938.png

Opublikowano

Ojojoj jednak coś pękło w psychice? Czekam na godzinę 0.

Nie masz na mnie nic łachu.

@topic

Questy jak questy nie patrzyłem na to czy są dobre czy nie po prostu udostępniłem.

Wmawiaj sobie dalej łachu. Uświadomię Ci że to tylko twoje pojebane ego mówi Ci że jednak coś osiągnąłeś. Zebrali się łachy w tabor łachów. Każdy kto przesiedział parę godzin rozmawiając z tobą (nawet twoi ziomkowie w głębi duszy wiedzą że jesteś pierdolonym debilem) wie że jesteś pierdolonym debilem i gdyby nie ta strona od bombworka cienko byś piszczał. Zresztą jak inni. Paczcie na to xD

209501404667194355695.jpg

za to co bombwork zrobił na sakurce zostanie bardzo dobrze wynagrodzony :) dziś pojawią się jego strony na forum a czekamy tylko na pozew od niego bo chcemy go na małe koszty naciągnąć ^^ co do syt na sakurce zostawiam do wypowiedzi ( arnold, arkadiusz, patryk czy tam ktoś od hooltrasa )

Opublikowano

hahahahhaha Cycu naciągnąć to możesz gumę na ten swój pusty pysk abyś nie przypadkiem się nie powielił.

64562221938.png

Opublikowano

A co tu jest do łatania? hahahaha

k***a.. jest doszedłem do tego.

Chujowe questy, ale j**** to bo moje nie lepsze  -.-

A wstawka trochę chyba bez sensu

prze chuje dali mi za to warna ale co tu sie dziwic.. dostałem już lepsze tu pisze chociaż za co

8620714046685401050784.jpg

Mogli by podać powód, ale po co?

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Matesh to piz*a :) Dzieciak który nie ma życia tylko komputer po starszym bracie. :D

Bombwork też lamus xD

Michał good job :) jak zawsze :) tyraj bachorów :) teraz chyba jest ich nad aktywność bo wakacje mają :D

Topic:

CO z serwerem? Pliki słabe bo  Matesha a on potrafi tylko kamienie z pola zbierać dlatego nie polecam serwera Matesha

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

a Wy znów musicie się kłócić  :D

A Tobie IceShiva już do reszty się nudzi :P

@Topic... fajne misje:)

@down to do mnie? za co miałbym Ci dać lajka jak nawet Cie nie znam. A co do Up to nie wiem tez o co Ci chodzi. Jakiś post z dupy jeśli to do mnie.. Jeśli nie to sorry. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

@Edit

brawo nauczyłem się używania tablic chcesz medal ? odznakę ?

@BaaLCadar

Kiedy koniec Invori Shiva ma dostęp,ja mam przez inną dziurę.. Zaraz więcej tam lewych itemów będzie niż tych prawdziwych :)

Developer Cycu

Ja pierd.. ty stary nie umiałeś ograniczyć dostępu do katalogów w ftp  jaki z ciebie developer ? Czego nie znajdziesz w poradniku na necie to nie zrobisz.

Spinasz d*** do Shivy że nie umiał nic zrobić na src oprócz kompilacje to bardzo śmieszne bo z tego co wiem te serwery co były przed alistrią na src padały po 1h bo nie umieli ustabilizować kanałów.

A na alistrii na początku były problemy a potem już nie wywalało to chyba świadczy o tym że sobie połatali. Idź się zajmij tym swoim pseudo czymś.

@HeniekLopata

Matesh wróciłem na forum specjalnie dla ciebie twoja,strasznie się nudziłem ostatnio a wchodzę na mpc i od razu matesh poprawia mi humor swoimi debilnymi postami : ( Dzięki że jesteś !

PS. Phoenix jest taka opcja żeby dla Matesha zrobić plakietkę "Klown Działu Metin2" albo "Pośmiewisko Działu Metin2" ? Widziałem że zrobisz , dzięki !

@topic

Wiadomo że to syf , ale chodzi tutaj o coś innego :C . Żeby nie było xD Dzięki za wstawkę !

Opublikowano

@eddR_v2

Nie znam Cie ziomek ale na Twoim miejscu bym się leczył na mózg ;/ o ile nie jest za późno :huh:

Tzn jeśli Ty jesteś tym kretynem co mi groził bo dostał niby przeze mnie bana na mpc  xD chociaż nie wiem nawet jak tego bana Ci załatwiłem ale widocznie jak mi się nudzi to robię losowanko z all userów na mpc i stwierdzał "dzisiaj temu załatwiam bana" i godzinę później gość ma bana. Przykro mi... wylosowało akurat Ciebie  :D  :P  xD  xD

Czasem myślę, że część z Was nie ma życia oprócz internetu... szczerze współczuje.  :(

Invoriabanenr.png

Opublikowano

@BaaLCadar

Kiedy koniec Invori Shiva ma dostęp,ja mam przez inną dziurę.. Zaraz więcej tam lewych itemów będzie niż tych prawdziwych :)

Developer Cycu

Ja pierd.. ty stary nie umiałeś ograniczyć dostępu do katalogów w ftp  jaki z ciebie developer ? Czego nie znajdziesz w poradniku na necie to nie zrobisz.

Spinasz d*** do Shivy że nie umiał nic zrobić na src oprócz kompilacje to bardzo śmieszne bo z tego co wiem te serwery co były przed alistrią na src padały po 1h bo nie umieli ustabilizować kanałów.

A na alistrii na początku były problemy a potem już nie wywalało to chyba świadczy o tym że sobie połatali. Idź się zajmij tym swoim pseudo czymś.

@HeniekLopata

Matesh wróciłem na forum specjalnie dla ciebie twoja,strasznie się nudziłem ostatnio a wchodzę na mpc i od razu matesh poprawia mi humor swoimi debilnymi postami : ( Dzięki że jesteś !

PS. Phoenix jest taka opcja żeby dla Matesha zrobić plakietkę "Klown Działu Metin2" albo "Pośmiewisko Działu Metin2" ? Widziałem że zrobisz , dzięki !

@topic

Wiadomo że to syf , ale chodzi tutaj o coś innego :C . Żeby nie było xD Dzięki za wstawkę !

Bardzo mnie to cieszy, że się nauczyłeś, bo to wielka rzadkość, żeby byłe murzyny Hayi do robienia mu pieniędzy uczyły się czegoś samemu, a nie tylko kradły.

Natomiast przyznam, że to ja pisałem te questy, czyli Matesh, a Yao po sprawdzeniu przepisał je na tablice, bo ja nie potrafię.

Dopiero uczę się coś działać w tej dziedzinie.

Kiedy koniec Invori Shiva ma dostęp,ja mam przez inną dziurę.. Zaraz więcej tam lewych itemów będzie niż tych prawdziwych

O kolejny rumun Michałka.

Haya zabrał się za niego od dupy strony, a ty później wylizałeś zawartość?

Dziurę to ty masz w mózgu, miałeś dostęp, ale niestety BombWork go stracił, tak samo jak swoje skrypty.

Dostęp do Invori wam nie jest potrzebny, wam to by się bardziej przydał dostęp do dobrego psychiatry i może jakiś odwyk od internetu.

Lewych itemów na Invori nie ma tak dużo, za to ty masz dwie lewe ręce i dlatego nie masz tam dostępu.

Ja pierd.. ty stary nie umiałeś ograniczyć dostępu do katalogów w ftp  jaki z ciebie developer ? Czego nie znajdziesz w poradniku na necie to nie zrobisz.

Człowiek się uczy na błędach, jego source nie luk, nikt się nie włamał i nie pada.

Jest to dobre source, a alistria miała za pewne vanilla-core, bo Michałek zawsze miał czas na pierdoły na TS'ie, a nigdy nie na serwer, można powiedzieć, że serwer sam się robił.

Cycu siedział nad tym source kupę czasu, uparł się, że zrobi i zrobił - Jego serwer stoi i ma się całkiem dobrze, a teraz będzie już tylko lepiej.

Jak ci się nudzi, to wróć do szkoły podstawowej - wyjdzie ci to na dobre, bo widzę, że do teraz się analfabeto zdań nie nauczyłeś składać.

Tak poza tym to widzę, że masz jakieś ataki schizofreniczne skoro ubzdurało ci się w twojej pustej główce, że Phoenix będzie tracił czas na czytanie tego syfu, który tu wypisujesz.

Wiadomo że to syf , ale chodzi tutaj o coś innego :C . Żeby nie było  Dzięki za wstawkę !

Masz racje to jest syf, bo niektóre questy nie zliczają mobów.

Te questy są przed poprawkami Yao, także ja nie poręcze za nie.

@topic

Jak ktoś chce tych questów używać, to polecam przepisać je na tablice, a jak się wam nie chce, to wystarczy, że podmienicie sobie moby.

Tam w jednym z questów mobów nie zlicza, także polecam na to uważać.

Questy są co 5 Lv postaci do 125 Lv.

Miłego użytkowania :)

24b5car.jpg

Opublikowano

93284_kiedy-w-internecie-zaczyna-sie.gif

Nic lepiej nie podsumuje tego tematu.

topic.

Questy słabe jak dla mnie, serio. Ale rozumiem, każdy zaczynał pisać i robił to tak samo.

Opublikowano

Bardzo mnie to cieszy, że się nauczyłeś, bo to wielka rzadkość, żeby byłe murzyny Hayi do robienia mu pieniędzy uczyły się czegoś samemu, a nie tylko kradły.

Natomiast przyznam, że to ja pisałem te questy, czyli Matesh, a Yao po sprawdzeniu przepisał je na tablice, bo ja nie potrafię.

Dopiero uczę się coś działać w tej dziedzinie.

Kiedy koniec Invori Shiva ma dostęp,ja mam przez inną dziurę.. Zaraz więcej tam lewych itemów będzie niż tych prawdziwych

O kolejny rumun Michałka.

Haya zabrał się za niego od dupy strony, a ty później wylizałeś zawartość?

Dziurę to ty masz w mózgu, miałeś dostęp, ale niestety BombWork go stracił, tak samo jak swoje skrypty.

Dostęp do Invori wam nie jest potrzebny, wam to by się bardziej przydał dostęp do dobrego psychiatry i może jakiś odwyk od internetu.

Lewych itemów na Invori nie ma tak dużo, za to ty masz dwie lewe ręce i dlatego nie masz tam dostępu.

Ja pierd.. ty stary nie umiałeś ograniczyć dostępu do katalogów w ftp  jaki z ciebie developer ? Czego nie znajdziesz w poradniku na necie to nie zrobisz.

Człowiek się uczy na błędach, jego source nie luk, nikt się nie włamał i nie pada.

Jest to dobre source, a alistria miała za pewne vanilla-core, bo Michałek zawsze miał czas na pierdoły na TS'ie, a nigdy nie na serwer, można powiedzieć, że serwer sam się robił.

Cycu siedział nad tym source kupę czasu, uparł się, że zrobi i zrobił - Jego serwer stoi i ma się całkiem dobrze, a teraz będzie już tylko lepiej.

Jak ci się nudzi, to wróć do szkoły podstawowej - wyjdzie ci to na dobre, bo widzę, że do teraz się analfabeto zdań nie nauczyłeś składać.

Tak poza tym to widzę, że masz jakieś ataki schizofreniczne skoro ubzdurało ci się w twojej pustej główce, że Phoenix będzie tracił czas na czytanie tego syfu, który tu wypisujesz.

Wiadomo że to syf , ale chodzi tutaj o coś innego :C . Żeby nie było  Dzięki za wstawkę !

Masz racje to jest syf, bo niektóre questy nie zliczają mobów.

Te questy są przed poprawkami Yao, także ja nie poręcze za nie.

@topic

Jak ktoś chce tych questów używać, to polecam przepisać je na tablice, a jak się wam nie chce, to wystarczy, że podmienicie sobie moby.

Tam w jednym z questów mobów nie zlicza, także polecam na to uważać.

Questy są co 5 Lv postaci do 125 Lv.

Miłego użytkowania :)

@HeniekLopata

Łatwo się domyślić że tam była literówka,chyba że jest się  Mateshem który ma  IQ pilota od telewizora ;)

Ja dostęp do invori mam nadal i to nie przez dziurę w stronie :)

Już zarobiłem tyle na lewych bryłkach że chyba do pracy wracać nie muszę.

kokc91.jpg

Co do Alistri jak myślisz że stała na Vanilla Core to się mylisz.. tam połowa rzeczy jest zbugowana nawet yangi i nikt na tym serwer nie postawi jeszcze przez długi czas chyba że jest debilem #MATESH

A Michała lubię bo tyra takie dzieciaki co gówno umieją twojego pokroju i cyca.

A co do Hayi to nawet go nie lubię więc twoje zdanie na te temat jest błędne.

Opublikowano

udostępniał  on te skrypty bombworka czy cykora dostał ? 

@ topic questy dosyć fajne jak na te czasy napewno mi się przydadzą da się je jeszcze poprawić .

Opublikowano

@HeniekLopata

Łatwo się domyślić że tam była literówka,chyba że jest się  Mateshem który ma  IQ pilota od telewizora ;)

Ja dostęp do invori mam nadal i to nie przez dziurę w stronie :)

Już zarobiłem tyle na lewych bryłkach że chyba do pracy wracać nie muszę.

2923914047369601201825.jpg

Co do Alistri jak myślisz że stała na Vanilla Core to się mylisz.. tam połowa rzeczy jest zbugowana nawet yangi i nikt na tym serwer nie postawi jeszcze przez długi czas chyba że jest debilem #MATESH

A Michała lubię bo tyra takie dzieciaki co gówno umieją twojego pokroju i cyca.

A co do Hayi to nawet go nie lubię więc twoje zdanie na te temat jest błędne.

Stary taki ss to nie żaden dowód.

Patrz mam Dziurę w Oknie logowania  Invorii

1753516.jpeg

Co do questów dzięki za wstawkę,

xxx

Opublikowano

z tą różnicą,że używasz painta/whatever a ja mam je na serio 3686714047517491106543.jpg

Tak samo jak filmik z rozdawania xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...