Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które champy są w mecie i którymi można łatwo carrować?

FajnyKoloxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ZaufanyDoradca3

@Bylduda ziomek, nie bez powodu ludzie grają lcsy poszczególnymi champami. Są czampy niegrywalne, są też god tier champy. nie pisz takich rzeczy.

Jax, Kayle, Le blanc

Może źle napisałem, ale to miało mieć kontekst- piszesz takiemu słabemu graczu czym może się wycarrować, a on myśli, że mu się uda wygrać samą postacią.

Że są championy niegrywalne wiem, ale już mnie przeraża ten spam tematów "czym wyjde", odpowiedź jest prosta - wyjdziesz jak się nauczysz grać

Jeśli ludzie nie posiadają podstawowych umiejętności...

Tak jak wcześniej napisałem, samemu się dowiesz co jest dobre.

A propo LCS, tam grają premade 5v5 z team setupami a to jest soloq noobów.

Opublikowano

@ZaufanyDoradca3

Może źle napisałem, ale to miało mieć kontekst- piszesz takiemu słabemu graczu czym może się wycarrować, a on myśli, że mu się uda wygrać samą postacią.

Że są championy niegrywalne wiem, ale już mnie przeraża ten spam tematów "czym wyjde", odpowiedź jest prosta - wyjdziesz jak się nauczysz grać

Jeśli ludzie nie posiadają podstawowych umiejętności...

Tak jak wcześniej napisałem, samemu się dowiesz co jest dobre.

A propo LCS, tam grają premade 5v5 z team setupami a to jest soloq noobów.

Masz rację, ale powiedz mi gdybyś mial wychodzic z bronzu masterem yi albo nautilusem co bys wybrał?

W tej grze są championy którymi łatwo wycarryowac gry ( master, riven, DRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAVEN ) i w tym kierunku powinny się kierowac osoby probujace pokonac bronze, silver. Rownolegle do championa idzie też umiejętnośc, lecz wymasterowany master w bronzie to jak 5 fakerow w jednym teamie.

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...