Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które champy są w mecie i którymi można łatwo carrować?

FajnyKoloxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jax, Yasuo, Talon, Fizz, Caitlyn, Eve, Lee Sin, Le Blanc

Opublikowano

Yasuo twisted fate i fizz imo najlepsze z tych, ale pamiętaj że trzeba umieć nimi grać, a nie zagrasz 5 gier każdym i myślisz że wygrasz każdą grę. dodatkowo odopowiednie runy szczegónie dla yasua

<>

Opublikowano

To zależy od twojego skilla czy szybko padniesz czy nie. Ale ja polecam:

Zed, Yasuo, xin, Vayne, Talon, Pantheon, Nasus, Fizz, Jax, Kayle, Akali

Tak właściwie to każdą postacią można carrować abyś ją ogarniał. Nawet supportem.

Opublikowano

Czym?
Xin - dobry dmg, + podrzucenie z Q, doskok ze slowem, leczy się co 3 atak, dobry w teamfightach (ulti szybko się odnawia, a ma duży obszarowy dmg)
Rammus w jungli - budujesz Acient golema, do tego butki pod resisty, lecisz Tornmail>Warmog>Sunfire>Randuin/Iceborn Gauntlet/Banshee i jesteś nie do pokonania. Pasywa daje ci masę dmg dzięki dobremu armorowi i robisz masę dmg obszarowego (ulti + Sunfire + Tornmail + pasywa W). Dobry tank z dobrym dmg (często wychodzi się z najlepszym dmg w teamie)
Olaf - slow z Q + spoko dmg, True DMG z E, świetne ulta, świetnie sprawuje się na linii.Duży dmg + mocny tank. Oczywiście do tego Life Steal i Attack speed z W i AS z pasywy.
Jax - oczywista oczywistość - dobry dmg, stun, doskok, tanky itp.
Cassio - slow z Q i W, stun lub mocny slow z ulta (obszarowy), z Rylayą robi chore slowy (po 60%), trutka, E co pół sec, przyjemna pasywa do stacowania łezki.

Opublikowano

Takie tematy są idiotyczne... Przecież jeśli się naffedujesz w meczu to wyccarujesz każdą postacią..

eune

Opublikowano

@Karolenko twoj komentarz jest inwalidą to chyba logiczne , że jak jesteś feed to możesz wykierować temat jest czym latwo wykierować czyli np postacie z bardzo mocnym early takim jak yasuo czy lucian zebyś mial przewage od samego poczatku gry (sory za bledy pisze na szybko nie chce mi sie poprawiać )

Opublikowano

Irelia top - łatwo i przyjemnie.

Mid - Syndra/ Orianna.

Jungla - Skarner jest teraz calkiem spoko.

Adc - Nie ma mocniejszego od Luciana... na ta chwile.

Supp- Tresh / Braum

Opublikowano

@sh0keN Papier totalny, jak chcesz takim czymś carrować jak dostajesz stuna i zdychasz? w Bronzie pewnie działa ..

@Merceddes Dzięki skorzystam z opcji : Jax, talon, lee sin ;) Jakieś jeszcze propozycje?

Pytasz się i hejtujesz. Swoją drogą dodam iż persony, które zakładają takie tematy to zazwyczaj nooby.

Oczywiste jest, że...

Opublikowano

@Bylduda takie jak ty ? 

Jeśli mnie źle zrozumiałeś, to miałem na myśli, że wszystko jest dobre, jak się umie grać.

Jeśli się zakłada takiego typu tematy, nie umie się grać. Wszystko proste i logiczne.

Nie miałem zamiaru tutaj nikogo obrazić, ale jeśli Cię usatysfakcjonuje to, że napiszę że jestem noobem mogę to zrobić. Ja wiem jak gram i chciałem tylko poradzić.

W tych niskich dywizjach wystarczy umieć orb walkingować, kejtować, roamować i freezować linie. Niestety grając tam, zauważyłem, tak na oko, 50%+ nie umie paru rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...