Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] #1 LaosMT2 - Nowy System Koni

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak osobiście się wypowiem, że serwer z 300 Lv już wystartował, co do piątej postaci to prędzej wierze w to, że uda się to Quentinosowi i TreeN'owi, na prawdę.

Patrząc na waszego Ascariala z góry mogę ocenić, że w waszym wykonaniu jest to nie możliwe - O ile kod uda wam się stworzyć, to wątpię, że uporacie się tak dużą ilością modeli.

Na Polskim rynku uporałby się z tym tylko TreeN, ale po akcji Endymiona w ich temacie VM, to wątpię, że będzie chętny do pomocy.

Teraz przejdźmy do waszej głupoty, na prawdę trzeba być kretynem, żeby tworzyć nowy serwer mając 2000 graczy na jednym - Nie jestem w stanie pojąc tak głupiego ruchu.

Pewnie będzie tak, że zaniedbacie Ascariala, ludzie z niego odejdą, a na wasz nowy serwer nikt nie przyjdzie. 

Nie prościej ulepszać po prostu Ascariala? 

Ja to po prostu uwielbiam jak konkurencja wykańcza sama siebie.

Od Endymiona: Wiesz, ja się zajmuję Ascarialem, natomiast Destruct robi swój serwer jakim jest Laos. Azprime mnie tu wpisał bo wiadomo, że pomogę im ewentualnie przy questach, a poza tym to mam swój Ascarial i tego się trzymam. 

Opublikowano

Od Endymiona: Wiesz, ja się zajmuję Ascarialem, natomiast Destruct robi swój serwer jakim jest Laos. Azprime mnie tu wpisał bo wiadomo, że pomogę im ewentualnie przy questach, a poza tym to mam swój Ascarial i tego się trzymam. 

A jeszcze niedawno mówiłeś, że nie masz tam żadnej posady :( So sad.

Serio, głupi pomysł robić to "gówno", którego start i tak nie będzie miał miejsca, a nawet jeśli to szybko padnie tak jak Devasto.

Lepiej zająć się mniejszym gównem, które już stoi i na razie ma się dobrze, ale dążycie do tego, aby pierdolnął o ziemie - czyt. Ascarial

elo.

Opublikowano

A jeszcze niedawno mówiłeś, że nie masz tam żadnej posady :( So sad.

Serio, głupi pomysł robić to "gówno", którego start i tak nie będzie miał miejsca, a nawet jeśli to szybko padnie tak jak Devasto.

Lepiej zająć się mniejszym gównem, które już stoi i na razie ma się dobrze, ale dążycie do tego, aby pierdolnął o ziemie - czyt. Ascarial

elo.

Wróciłem na ascarial jakieś półtora tygodnia temu, proooblem? Pierdolisz o gównach, a sam serwera zrobić nie potrafisz zapewne. Zrób serwer, który się bedzie trzymał jak Ascarial a potem do nas szczekaj.

Teraz przejdźmy do waszej głupoty, na prawdę trzeba być kretynem, 

Matesh, ja już tego nawet nie skomentuję. Z praktycznie każdego Twojego postu mam bekę. 

Opublikowano

KOA już dawno ma skończoną 5-tą postać. Nowy model, zbroje i typ ataku.

Opublikowano

Wróciłem na ascarial jakieś półtora tygodnia temu, proooblem? Pierdolisz o gównach, a sam serwera zrobić nie potrafisz zapewne. Zrób serwer, który się bedzie trzymał jak Ascarial a potem do nas szczekaj.

Matesh, ja już tego nawet nie skomentuję. Z praktycznie każdego Twojego postu mam bekę. 

Serwer zrobić nie problem, gorzej się nim zająć (na co nie mam czasu).

xxx

Chyba nie ma o czym szczekać, miłej lektury. Widać jak "umiesz" postawić serwer, bugów co update #idiotabezpozdrowień.

Jak już kiedyś pisałem, najpierw patrz na siebie, później próbuj zmieszać kogoś z błotem.

Opublikowano

Serwer zrobić nie problem, gorzej się nim zająć (na co nie mam czasu).

http://forum.ascarial.pl/index.php?/topic/8556-mamy-do%C5%9B%C4%87-co-dalej/

Chyba nie ma o czym szczekać, miłej lektury. Widać jak "umiesz" postawić serwer, bugów co update #idiotabezpozdrowień.

Jak już kiedyś pisałem, najpierw patrz na siebie, później próbuj zmieszać kogoś z błotem.

Czekam, aż ty postawisz serwer i się popiszesz co potrafisz. A no tak, przecież ty k***a nie potrafisz.

Opublikowano

Rewelacji z tymi końmi nie ma. Nie przekonało mnie to, mam nadzieję, że inne tematy spowodują, że zacznę grać. 

Opublikowano

@xDeStRuCtx Ten pan z nimi robi, polecam bez względu na bugi, j**** to.

Czekam na jakiś pokaz tej 5 postaci :]

Na Ascarialu xDeStRuCtx nie pracuje ;)

Destruct pracuje na Imetinie ;]

Opublikowano

Chętnie zobaczę jak to się zaprezentuje w praktyce, jednak wątpię, żebym zagrał na serwerze. 300lv max? 5 klasa postaci? To już nie nazywa się Metin2 (dla mnie)

Nowości spoko, powodzenia

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

az mi sie odechciewa grac na ascrialu jak widze jak azprime zalezy na hajsie i 2 serwer stawia ..

75043626052775008486.png
Opublikowano

Weźcie się za ascariala, a nie już próbujecie zarobić pieniążki. Szkoda, że ten serwer powstanie, bo ascarial będzie zaniedbywany. 

Metin2

Opublikowano

Hejterzy jak pruli dupsko, tak dalej to robią, a my lecimy do przodu, do zobaczenia za miesiac na serwerze ;) Zobaczymy ile wtedy bedziecie mieli do powiedzenia. 

Weźcie się za ascariala, a nie już próbujecie zarobić pieniążki. Szkoda, że ten serwer powstanie, bo ascarial będzie zaniedbywany. 

Tworca jest Destruct, nie Endymion. Grupa NGS ma prawie 15 osob takze nie boj sie, Ascarial nie zostanie zadniedbany. 

Opublikowano

az mi sie odechciewa grac na ascrialu jak widze jak azprime zalezy na hajsie i 2 serwer stawia ..

A powiedz mi komu na hajsie nie zależy przecież założyciele nie robią serwerów dlatego żeby komuś się grało przyjemnie tylko żeby mieć z tego zyski ;) a bodajże tak jest zazwyczaj ale i tak najważniejsze jest to jak serwer jest zrobiony bo same bajery gracza nie uszczęśliwią skoro będzie go wywalać co minutę czy też będzie bug na bugu ;) 

PS: Co do systemu zmieńcie nazwę na statuetka czy coś bo na medal to ta ikonka nie wygląda xD a co do 5 postaci nie wiem jak to będzie wyglądało ale postarajcie się bo nie ma sensu podkładać sobie kłody pod nogi

Opublikowano

Niech robią jaki chcą i kiedy chcą serwer, w tym dziale chyba można pokazywać "graczom" co będzie się znajdowało na serwerze co? Każdy ma równe prawa a wy jak zawsze szukacie dziury w całym. Powodzenia z serwerem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Teraz widzę taka moda, że pseudo dobre serwery, które mają sporo graczy tworzą serwer drugi, aby zdenerwować konkurencję? 

Przeglądając temat Ascariala napotkałem się na liczne skargi od ludzi, że są niesamowite błędy w grze, nie mogę tego potwierdzić, bo nie jestem graczem, a grafikiem ale moim zdaniem przydałoby się błąd naprawić i doprowadzić serwer do słuszności przed startem kolejnego... 

Grafika szczerze mówiąc jest całkowicie taka na odpieprz się i właśnie to okazuje waszą pracę, bo jeśli nie chce Wam się dopracować jednego logotypu, który jest tak na prawdę wizerunkiem serwera to co to będzie za serwer? Moim zdaniem to jeszcze za wcześnie na tworzenie kolejnego, ale to już wasza sprawa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...