Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[3 Dni] Mr4śnу

old_kwiatosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak: gdzie tu widzisz ciągłe obrazanie? pierwszy link: "wypierdalać na swoją atene" wiele ludzi pisze taki posty i jakos bana nie maja tylko %.

Przejdzmy do 2 linku, "harnas to gunwo" gdzie tu widzisz obraze? jezeli nie ma takiego czegos jak 'gunwo' a napisalem dlaczego servera nie polecam.

Okej teraz 3. nikogo nie obrazilem tylko dałem argument dlaczego server to totalna klapa.

No to ostatni : Koleś oczernia mnie ze jestem w team jakiegos servera i pisze ze 'rozdaje za darmo navi' wiec odpowiedzialem mu "idioto nawet nie jestem w team" no ok jakbym napisal "chuju p********y szmato j****a nie jestem w team" no to ok, ale tego nie napisalem. Czyli on moze mnie bez podstawnie oczerniac? nalezy mi sie tylko % a nie blokada na 3dni, licze na UB.

Pozdrawiam

Opublikowano

Wyzywanie ludzi od jebniętych, idiotów oraz pisanie, że mają wypierdalać - to nie jest normalne.

Po za tym, pisanie takich rzeczy jak  "harnas lizales juz dupe kasi ze wiesz ze jest mokra?  :D", "No z mokrą kasia nie rozmawialem, bo jeszcze i ja bede mokry.  xD" jest nie na miejscu.

Opublikowano

Oj, nie cwaniakuj tak z tym "gunwem", poza tym twoje posty są obraźliwe i wulgarne, prowokują do dalszej kłótni. Ban zostaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...