Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod 2011/2012 PandoraMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :D Dałoby rade tak przemienić loga, żeby na kamerze z 2011, dałoby rade odpalić pandore, która jest przestawiona już na 2012.? :/

Dodanie serwera to nie jest problem.. Chodzi mi o to żeby udało się dodać prawidłowo serwer i zalogować się.. Help.. Najlepiej prosiłbym gotową paczuszke.. Nie będę ukrywał iż z tymi zamianami to mam problem.. :D Zanim ogarne o co chodzi to na prawde trochę zejdzie. WIęc najlepsza byłaby jakaś paczka.

Nagradzam + tych, którzy próbują pomóc..

Najbardziej chodzi mi o BonusSwitcher, ponieważ na 2012 wyskakuje mi błąd że brakuje pliku "msvcr90.dll" pobieram go, wbijam do folderu i wyskakuje inny błąd, ale nie z tym że brakuje pliku, tylko jakby był błąd w całej Pandorze.. Gdy wyłączę, znów pokazuje się okno, że brak tego samego pliku.. "Ms[...]"... Wszyskie BSy, mają przeważnie wirusy, nie działają lub działają ale strasznie wolno..

Opublikowano

O ile dobrze zrozumiałem to chcesz wgrać moda na pandore żeby mieć BS'a.

Musisz ściągnąć i spatchować najnowszego clienta PL'a i do niego wkleić moda.

Tutaj masz oddzielnego BS'a:

http://www.mpcforum.pl/topic/1045434-switchbotbonusswitcher-by-unpublished-dziala-na-najnowszej-bince-po-polsku/

Ma on jakiegoś tam wirusa, ale niegroźnego.

Opublikowano

"Jakiegoś tam wirusa".. Nie dzięki.. -.- A bez patcha PL'a nie da rady? Żeby w cliencie Pandory to opanować?

A odnosząc się do tego BS'a co wysłałeś to go już mam.. Jest strasznie wolny..

Opublikowano

"Jakiegoś tam wirusa".. Nie dzięki.. -.- A bez patcha PL'a nie da rady? Żeby w cliencie Pandory to opanować?

A odnosząc się do tego BS'a co wysłałeś to go już mam.. Jest strasznie wolny..

Powiem ci tak, niektórym działa w cliencie pandory, niektórzy muszą instalować w cliencie PL'a.

Mi osobiście na Pandorze nie poszło więc wybrałem client PL'a i śmigało ładnie :)

Opublikowano

Jest problem. :D Po ściągnięciu klienta PL'a wyskakuje błąd.. Albo klient już zje.bany albo mi się coś pierd...

Jaki błąd?

Instalujesz Metin2 PL i patchujesz, potem wklejasz do niego moda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...