Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 Tournament II Edycja - Dyskusja.

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co jak mnie nie połączy z przeciwnikiem? Mój internet taki jest. Zostanę wydalony bo mam słaby internet?

W ogóle z nikim nie da rady połączyć?

636451494245979649038.gif

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram tylko z kolegami którzy mają internet z neostrady, więc gram. + w lidze elegancko mi przeciwników znajduje zaś w lisścię przyjaciół już nie.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Możesz się zapisać.

Jak będziesz miał problemy to ktoś wskoczy na Twoje miejsce, albo zrezygnujesz z dalszej rywalizacji.

Żadnych kar nie będzie.

Opublikowano

No i w tym problem, powiedzmy dojde do finału czy do dalekiego miejsca (To jest tylko przykład nie chejtować ;x) i co mam oddać?

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

No raczej wtedy już nic nie będzie można zrobić. Innego sposobu na rozegranie spotkania nie będzie.

Możemy zrobić tak, że po ułożeniu drabinki turniejowej sprawdzisz czy możesz się połączyć z potencjalnymi przeciwnikami.

Odpowiadałby Ci taki sposób?

Opublikowano

Pierwsze mecze już 16.07 ? To fajnie bo nie umiem się doczekać. A składy mogą być dowolne ? I czy muszę grać non stop tym samym składem ?

Dowolne.

@TheWojtek5020 przeczytaj temat główny tam wszystkiego się dowiesz :D a tam nie pisze czy można używać kick of glitch ?

Można używać.

Opublikowano

Ja uważam że to niesprawiedliwe używać kart jednorazowych i uważam że dla lepszej gry powinny one być zabronione ;)

Odpowiesz Ranover?

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Nawet jak w regulaminie by to było zabronione, to ławki przeciwnika przed meczem i tak się nie sprawdzi.

Następny turniej zrobimy najwyżej na zwykłych zespołach.

Opublikowano

Jak dla mnie używanie kart treningu (jednorazowych) jest nie poważne , nie lepiej grać normal - normalni zawodnicy (podstawowe statystyki) ? 

AKTUALNY NICK : jacobW 

EMAAAA  :lenny:

Opublikowano

@Ravoner już ok. 30 osób, a ty nadal nie zamykasz zapisów ?!

Im więcej tym lepiej xD

Do ułożenia drabinki turniejowej wystarczy 32.

Opublikowano

Jest 29 osób.Jeszcze 3 są potrzebne ,chyba że ułożysz drabinkę turniejową z 29 drużyn :D

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

ja się zapisałem, btw. z tym pytaniem niektórych o kick off glitcha to bez sensu bo to jest normalna rzecz :/ może się jeszcze zapytajcie czy gole z głowki mogą być :/ . btw. skoro nie można używać kart treningu, to jak ktoś bedzie wpuszczał z ławki grajków to skąd będzie wiadomo ,że nie ma zboostowanych ? :/

s-08-13-564289.png
Opublikowano

Zapisy do turnieju zostały zakończone wcześniej z powodu uzyskania oczekiwanej przeze mnie liczby uczestników, dzięki której będzie można ułożyć drabinkę turniejową.

Teraz proszę wszystkich o akceptację zaproszeń na Origin - RavonerPL do 16 lipca.

Będzie mi to potrzebne w celu weryfikacji i potwierdzenia wyników spotkań.

Opublikowano

Czemu nie zostałem wpisany do tabelki?? Akceptowałem zaproszenie na Origin dziś rano

Dopiero teraz będę aktualizował.

Opublikowano

Może... wawrzyniak, wawrzyniak i wawrzyniak? Są dobzi!

Jeszcze zastanawiałem się nad wawrzyniakiem ale jednak wezmę wawrzyniaka

Nie spamować mi tu xD

Okej to żeby nie było spamu zadam pytanie

Ile mamy czasu na rozegranie meczu?

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...