Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 Tournament II Edycja - Dyskusja.

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam małe zastrzeżenie co do tego:

"- w przypadku opuszczenie meczu podczas jego trwania lub rozłączenia z grą przez jednego z użytkowników następuje jego bezwarunkowa dyskwalifikacja. Jeśli gracz opuści spotkanie z powodu rozczarowania wynikiem meczu przewidziana jest kara w obrębie Forum za utrudnienia. Jeśli gracz opuści spotkanie z powodów niezależnych od niego jedyną karą będzie dyskwalifikacja,"

Co jeśli to przez serwery EA nas rozłączy? Przecież wszyscy wiemy jakie one są :P. Raz jak grałem z kolegą w UT. On wygrywał 2:0 w 85min i go wywaliło z UT (był wtedy online bo z nim pisałem :P). Zaliczyło nam obu przegraną (lub mi wygraną, nie pamiętam już :P). I co teraz?

Moim zdaniem mecz w takich przypadkach powinien zostać powtórzony, ale zaczynając od tej minuty co rozłączyło i z tym samym wynikiem np.: Rozłączyło mnie i przeciwnika w 37min, było 3:1. Strzelamy samobóje i czekamy do tej 37min. Lecz jak drugi raz powtórzyłaby się taka sytuacja u tej samej osoby, to następuje dyskwalifikacja. Każda próba oszustwa byłaby karana.

Opublikowano

Mam małe zastrzeżenie co do tego:

"- w przypadku opuszczenie meczu podczas jego trwania lub rozłączenia z grą przez jednego z użytkowników następuje jego bezwarunkowa dyskwalifikacja. Jeśli gracz opuści spotkanie z powodu rozczarowania wynikiem meczu przewidziana jest kara w obrębie Forum za utrudnienia. Jeśli gracz opuści spotkanie z powodów niezależnych od niego jedyną karą będzie dyskwalifikacja,"

Co jeśli to przez serwery EA nas rozłączy? Przecież wszyscy wiemy jakie one są :P. Raz jak grałem z kolegą w UT. On wygrywał 2:0 w 85min i go wywaliło z UT (był wtedy online bo z nim pisałem :P). Zaliczyło nam obu przegraną (lub mi wygraną, nie pamiętam już :P). I co teraz?

Moim zdaniem mecz w takich przypadkach powinien zostać powtórzony, ale zaczynając od tej minuty co rozłączyło i z tym samym wynikiem np.: Rozłączyło mnie i przeciwnika w 37min, było 3:1. Strzelamy samobóje i czekamy do tej 37min. Lecz jak drugi raz powtórzyłaby się taka sytuacja u tej samej osoby, to następuje dyskwalifikacja. Każda próba oszustwa byłaby karana.

Albo nie strzelać samobójów grać od nowa mecz i np jak cię wyrzuciło w tej 37 minucie to grasz do 53 (bo wtedy jest 90) i do tej minuty liczysz wynik (tej co był w rozłączonym meczu i do tego dodajesz ten 2 ;) )

@Edit . Czemu za 2 miejsca jest fajniejsza ranga? :D

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Oba pomysły są dobre. Pomyślę, który wybrać.

Champion może i fajniejszy, ale daje mniej funkcji.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Doczekam się kiedyś na konsole ? :C

Nie ma graczy na konsole dlatego nie ma turnieju na konsole :D

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

A skąd masz takie informacje ? :D

Jak chcesz na konsolę to musisz się za to wziąść xD

Nie na darmo jesteś Moderatorem :P

Umów się z Ravonerem, pogadaj z nim.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

A skąd masz takie informacje ? :D

Ostatnio jak robiłem ankietę do konkursu na PS3 były 3 osoby, a Xbox360 0.

Opublikowano

Którego będą pierwsze mecze i ile czasu będzie na je rozegranie ? Bo 15.07 wyjeżdżam na tydzień i nie wiem czy się zapisać :/

1389013572-U595569.jpg

Opublikowano

Ravoner jest zbyt leniwy, aby to napisać, więc napiszę, żeby każdy widział.

Doszły nagrody w postaci coinsów, razem 20kk.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Ci co się zapisali muszą też zrobić ten dopisek że polubili tego sponsora ? (ja tak zrobiłem ale nie wiem jak reszta)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Ci co się zapisali muszą też zrobić ten dopisek że polubili tego sponsora ? (ja tak zrobiłem ale nie wiem jak reszta)

Tak powinni zrobić.

Opublikowano

A co z kick off glitch? Dozwolone, czy nie? Ja z tego nie korzystam, ale wole sie przygotowac. No i co z kartami jednorazowymi? Moge miec +10 all stats na kazdym pilkarzu?

Opublikowano

A co z kick off glitch? Dozwolone, czy nie? Ja z tego nie korzystam, ale wole sie przygotowac. No i co z kartami jednorazowymi? Moge miec +10 all stats na kazdym pilkarzu?

Dozwolone, można to uznać za umiejętność gry.

Można stosować karty jednorazowe.

Opublikowano

Trzeba zrobić jakiś scren czy coś (dowód), że się polajkowało ten fp?

Nie.

Wystarczy tylko napisać, ale zdjęcie nie zaszkodzi.

Opublikowano

Ja uważam że to niesprawiedliwe używać kart jednorazowych i uważam że dla lepszej gry powinny one być zabronione ;)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

A co jak mnie nie połączy z przeciwnikiem? Mój internet taki jest. Zostanę wydalony bo mam słaby internet?

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...