Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System lajków

WhoPL.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba powiedzieć, że system lajków jest teraz bezwartościowy.

Użytkownicy piszą o wymianach czy o darmowym daniu limitu (sam jestem przykładem).

Uważam, że o wiele lepszym pomysłem byłoby całkowite usunięcie systemu lajków lub zastąpienie go systemem reputacji .

Potem dziwisz się skąd jakiś random (sam znów jestem przykładem) ma więcej lajków od usera który robi na forum bardzo dużo i pomaga.

W dodatku w statusach od niedawna zostało zabronione pisanie "Kto 10 za 10" co jest troszkę śmieszne bo można się przecież umawiać na pw/gg (no chyba że Administracja nie chce mieć w statusach śmietnika - jak tak no to zwracam honor).

Kto jest za ? :v

giphy.gif ­

Opublikowano

Nie, bez lajków nudno w tych czasach a system reputacji jest zły bo jak już pisałem w każdej sugestii dot. tego, ludzie będą się umawiać aby minusować kogoś i ktoś kto np. napisał 100 poradników dostanie same minusy bo komuś się nie spodobał i armia gimbów "atak" bo mogą.

Opublikowano

Nie. Znajdą się osoby, które będą minusowały wszystko od danego użytkownika i wtedy system +/- będzie bezwartościowy.

Opublikowano

Nie. Znajdą się osoby, które będą minusowały wszystko od danego użytkownika i wtedy system +/- będzie bezwartościowy.

@Juri. nie mogłem cię zacytować xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Administracja miała powód usunięcia paska. Moderatorzy i osoby z administracji dostawałyby punkty na - np. za danie warna itd. Nawet wprowadzenie notatek, za co dałoby się punkt, nic by nie zrobiło, przecież można skłamać.

Nie.

Opublikowano

Nie. Powody wyżej.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

System reputacji odpada. Gdyby był tak świetny, nie zostałby zamieniony na system lajków.

A wiesz w ogóle czemu system reputacji został "zastąpiony" przez lajki, czy tak pierdolisz od rzeczy?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Niech ktoś to rozwiąże wkońcu. Bo dalej wymieniają like. Kiedyś za moich czasów jak ktoś miał 1k like'ów to WoW, ile on pomaga itd. Teraz po 2-3k to normalka...

Gość Majoreq.
Opublikowano

Nie. Powody wyżej. (Juri. oraz Quark)

Opublikowano

Administracja miała powód usunięcia paska. Moderatorzy i osoby z administracji dostawałyby punkty na - np. za danie warna itd. Nawet wprowadzenie notatek, za co dałoby się punkt, nic by nie zrobiło, przecież można skłamać.

Nie.

Nic dodać :) 

Opublikowano

Dobrze, skoro reputacja odpada to trzeba pomyśleć o całkowitym usunięciu lajków.

Są niepotrzebne i bezwartościowe.

giphy.gif ­

Gość Majoreq.
Opublikowano

Dobrze, skoro reputacja odpada to trzeba pomyśleć o całkowitym usunięciu lajków.

Nie.

Opublikowano

Nie. Ludzie zaczną minusować grupowo.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Z jednej strony można by się pozbyć lajkowania...

Z drugiej strony mam inne rozwiązanie, może już gdzieś padło... Co powiecie na to aby oddać lajka na post mógł tylko autor tematu? W tym momencie znikła możliwość rozdawania ich na lewo i prawo, a użytkownik nadal by mógł zostać nagrodzony za ewentualną pomoc.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

a gdyby tak to wszystko w pizdu usunąć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...