Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vixa.eu

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu pieruńsko drogi is i zakaz handlu za pln. Zal mi was, jedyny pl na jakim moge zagrac to metin2.pl, przynajmniej gracze stamtąd nie odejdą.

Opublikowano

Nie polecam, syf zrobiony wylacznie dla kasy. Zalosna administracja, ludzie nie dajcie sie nabrac, tylu graczy nie odeszlo bez powodu.

Opublikowano

Masakra każdy im mówi  żeby dodali handel postaciami a oni że nie i ch*j.Z nimi nie da się dogadać i myślą że jak dodadzą takie pierdoły to ludzie znów nie odejdą...Z reguły nie hejtuje ale tutaj poprostu inaczej się nie da.Administracja ma najgłupszy tok myślenia jaki w życiu widziałem

Opublikowano

Ceny w IS zostaja takie jak na starcie czy zmieniacie w koncu na normalne, standardowe ceny?

Opublikowano

Wątpię ,że gracze wrócą , na takich serverach jak ''HARD'' reset równa się z niewypałem , tak czy siak życzę powodzenie być może Wam akurat to się uda .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja odszedłem kilka h po starcie po zobaczeniu IS. Wątpię czy ktoś nowy zagra skoro IS jest droższy niż na PLu, a kont sprzedawać nie można i uj. Tylko sobie strzelacie w kolana tym zakazem sprzedawania postaci.. Może wbije na chwile, żeby wydać te SM moim super 12lvlem i wyjść z gry.

tenor.gif

Opublikowano

Tak jak wy i pewnie wiele serwerów upadnie.

Pytanie dlaczego?

A no dlatego, że stawiacie serwer pod własne widzimisię i tracie tym samy sporą liczbę osób. Wystarczy popatrzeć po komentarzach by to zrozumieć.Cóż nie wnikam co zrobicie, ale jeżeli jesteście masochistami to no problemo.

Co do serwera nie zagram, nie polecam- no jeżeli się ogarniecie to może wtedy Polce komuś "Wasz" serwer.3 rzecz to taka, że wystarczy spojrzeć w zapowiedziach na mpc forum, by się przekonać ile startuje w niedługim czasie privów hard lub hard/medium. Także... Życzę "Wam" powodzenia bo się przyda i to soł macz.

Opublikowano

No no widze ze staracie sie utrzymac serwer, moze od 11 uda mi sie wbic skille i jakos ogarnac biologa i eq, ale to zalezy od was, czy zrobiecie cos sensownego i serwer sie utrzyma w dobrej formie czy bedzie mial swoje 5 minut i znowu zejdzie na dno?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...