Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drogie,mocne komputery a dzisiejsze gry.

D3monic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam takie pytanie co do drogich komputerów i bardzo mnie to ciekawi.

Do rzeczy, ciekawi mnie ile fps by było przy takim komputerze? 

Z allegro:

http://allegro.pl/kr-supercomputer-512gb-ram-2x-k6000-s14-i4359757067.html

Ile by było fps w takich grach jak

Minecraft

FarCry 3

Assassin's Creed 4

Battlefield 4

Call Of Duty Ghost 

itp.

I jak myślicie ile było by fps w takich grach jak

tom clancy's the division

GTA 5

Assassin's Creed: Unity?

Opublikowano

To nie jest do grania :D

Ilość FPSów powyżej 60/75/100 (w zależności od monitora) jest bez znaczenia bo i tak nie będziesz tego widział. Chyba, że masz monitor CRT.

Opublikowano

Pomijając fakt że z allegro nie brałbym nic powyżej 1,5k (a najlepiej w ogóle), to ten sprzęt nie jest do gier...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Tak na prawde dzisiejsze gry pójdą spokojnie na starszych zabytkach typu phenom + radek z serii 69xx, quad+69xx gdyby soft był dobry człowiek nie musiał by wymieniać co rok góra dwa gpu w PC żeby mu all gry poszły na ultra.

Komputery z allegro te stworzone przez wiekszych sprzedawców są cholernie nieopłacalne a używane przeważnie do <1500zł są całkiem niezłe.

GTA V nic nie można powiedzieć ponieważ nie ma jeszcze prawdziwych danych jednakże po nieudanej 4 myślę że firma postara się dla klienta jak najlepiej i soft będzie bdb. zoptymalizowany więc nawet starsze quady ruszą.

graphic.png
Opublikowano

Tak na prawde dzisiejsze gry pójdą spokojnie na starszych zabytkach typu phenom + radek z serii 69xx, quad+69xx gdyby soft był dobry człowiek nie musiał by wymieniać co rok góra dwa gpu w PC żeby mu all gry poszły na ultra. Komputery z allegro te stworzone przez wiekszych sprzedawców są cholernie nieopłacalne a używane przeważnie do <1500zł są całkiem niezłe. GTA V nic nie można powiedzieć ponieważ nie ma jeszcze prawdziwych danych jednakże po nieudanej 4 myślę że firma postara się dla klienta jak najlepiej i soft będzie bdb. zoptymalizowany więc nawet starsze quady ruszą.

Zabytki powiadasz. Ile może kosztować taki zabytek w miare dobry? xD

Ja mam zabytek jeden w domu i jest bardzo badziewny. xD

karta radeon 9200

procesor intel pentium 4 2.4 ghz 

Ram 766mb DDR 

dalej nie pamietam bo dziś właśnie przestał działać. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...