Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kredyty, Uridium

damian9999999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak zarabiać posiadając : Goliath 5flaks 2irek 4lf-3 2b02 (reszta eq za kredki) Chodzi mi o szybki zysk skylab robię cały czas biję wszystko co się rusza na 1-3, 1-4  Lecz kredki ledwo pokrywają amunicje. Dodam że serwer PL2 MMO  

Opublikowano

1. Klan (znajdź jakiś dobry gdzie jest spory przypływ kredytów i proś o wypłaty)

2. Grupa i dk/bdk/kubiki itp.

3. Podaj mi rozbudowe skylabu (żeby skylab działał sprawnie jak dla ciebie to rozbuduj wszystko na lvl 12/13 bez sepromu, sperom możesz dać na 7/8 lvl)

4. Jeżeli chcesz naprawdę zarabiać na 1 gali to kup sobie leonka (jest 2x lepszy na 1 gali i lepiej się nim bije aliney i dla ciebie jest w sam raz).

Masz tu link do podobnego tematu. Może z tamtąd też coś wyłapiesz :

http://www.mpcforum.pl/topic/1236997-jak-szybko-zarobic-kredyty/

Opublikowano

PL2 mmo to slabo...na vru jest duzo takich jak ty mialbys z kim latac ale nie ma co rownac do (jeszcze) gorszych więc ja bym na twoim miejscu zrobil misje na 1-5 i wylicytowal za jakies 200k kr lenova i na 1 gale ubijac wszystko :) potem coraz wiecej lf3 i jakis klanik,golec moze kilka irkow  i we 2 albo samemu dk, potem dorobisz sie troche bo2 i rombu to sam bd bil ...

Opublikowano

Pozbieraj na pp zrob sobie na 10k hp i 25% oslony wiecej tak jak kolega wyzej pisal zrob ta misje na 1-5 i bij na 1 gali leonkiem zbieraj urke i kupuj najpier do 6 lf3 i pozniej 6 bo2 i pozniej to tak na zmiane kupuj raz bo2 raz lf3  a skylab to rob na full czyli na 20 poziom wtedy bedziem mogl wysylac spora ilosc promerium i sepromu wysylaj seprom i podkrecaj sie bedziesz o 80% wiecej walil i oslonke tez a pozniej jak bedziesz mial na 20lvl skylab to wysylaj na zmiane raz promerium 2000 raz seprom 2000 i nie zapominaj o podkrecaniu olon laserow i rakiet sepromem a napedu promerium bez tego to bedzie ci szlo bicie jak pchanie samochodu pod gorke ;P

Mam nadzieje ze pomoglem i licze na lajka :D

mam prawie 5 letnie doswiadczenie w darkorbit wiec jak chcesz czegos sie dowiedziec albo abym pomogl ci w jakiejs  misji na PL2 to pisz na pw zawsze pomoge :)
a i jak wbijesz lepsze wypo to w pozniejszym etapie na 2 gali bij mk i w grupie lej dk mk sa stosunkowo slabe wygrasz wege dobra konfe zrobisz nauczysz sie dobrze krecic to one nic ci hp nie beda zzeraly :P i mozna ladnie dorobic sie urki na mk 16 urki za sztuke leci jak sam bijesz :) ja sam tak robilem i ladnie na tym wyjdziesz tak teoretycznie powinienes miec 10k urki na godzine intensywnego bicia :)

76561198125755300.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...