Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko zarobić kredyty?

CoY12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NA allegro jest pełno aukcji co sprzedają za 3 zł 100mln kredytów. Oni to robią za pomocą stażu w klanach. Jeżeli ktoś zna się na tym to niech mi opowie trochę o tym:)

i jeszcze jedno pytanie: Miałem przerwę 3 lata i wysłałem sms 2x na 8400 uri, nie przyszły mi uri;/ Dzisiaj zobaczyłem na głównym forum Darkorbit informację o zmianie numeru na te właśnie sms-y. Jest szansa na odzyskanie 16800 uri;/?

Opublikowano

Teraz nie warto kupywać kredytów, tygodniowo lub dziennie [nie pamietam] klan może Ci wypłacić 5 mln, czy tam 10 mln kredytow, nie pamietam juz. [z czasem to się zwieksza]

Raczej powinna byc szansa, musisz im wszystko podac itd

Opublikowano

Żeby mógł ci wypłacić te 100 mln musisz być u niego w klanie ponad 2 miesiące. 1 tydzień = 5 mln kredytów.

Najszybszy sposób na zarobienie kredek to Skylab + Mechanizm sprzedający surowce 3 + ponad 1mln pkt. poważania

Inne sposby :

Bicie alienów (standard)

Opublikowano

A z tym klanem to są jakieś wymagania? W sensie czy mogę stworzyć sam klan i w nim być a kasa bd mi dochodziła czy musi ktoś być itp.

Opublikowano

Wystarczy ze tylko Ty bedziesz, bedzie Ci bralo 5% z aktualnych kredytow [Lub 5% do 0%, bo mozna ustawic podatek jaki chcesz] oczywiscie wiadomo, ze jak bedzie pare osob to kredek dziennie bedzie wiecej przybywac

Opublikowano

Żeby mógł ci wypłacić te 100 mln musisz być u niego w klanie ponad 2 miesiące. 1 tydzień = 5 mln kredytów.

Najszybszy sposób na zarobienie kredek to Skylab + Mechanizm sprzedający surowce 3 + ponad 1mln pkt. poważania

Inne sposby :

Bicie alienów (standard)

Ale po co milion poważki ? :|

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Opublikowano

Ja dzisiaj na szalonych cubikach robilem tak :

1.Pet, mech do zbierania boxow, staje pod/obok cubika

2.Szybko uszlachetniam to co zbiera pet

3.Mechem do sprzedawania, sprzedaje wszytko

Tak w 2-4 min na golcu mam do 1,8kk co średnio na godzinke dało mi prawie 25kk kr

Nie jest to moze super extra tak jak bicie z kamyka na szalonych ale jak ktos nie ma premki i zbiera na aegiska/czy cos innego  z handlu to polecam :))

Opublikowano

Coś dla flaksików z kamikadze 3 ;p

1.Wskakujesz we wrota grupowe

2.Odpalasz 3 BOJKI , lecisz do czwartej zbieracz alieny ale jej nie odpalasz

3.Wracasz do 3 bojki krązysz wokół niej i puszczasz kamikadze.

4.Gdy nie zostanie już żaden alien bierzesz się za wyjbijanie alienów na "żyłkach".(Pamietaj o tym żeby nie zbliżac sie do środka mapy , ponieważ alieny się respią pozabiciu ich poprzedników)

Konfiguracje 1  : FULL SPEED i osłonki w dronach +kamikadze na pecie

Konfiguracja 2  : Klasyczny czołg , ale można wlożyć parę napędów zeby szybciej latać od aliena do aliena) +wskazana ćma

EFEKT -   do 15 k uri na godzinę + 20 mln kredek

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

Opublikowano

Coś dla flaksików z kamikadze 3 ;p

1.Wskakujesz we wrota grupowe

2.Odpalasz 3 BOJKI , lecisz do czwartej zbieracz alieny ale jej nie odpalasz

3.Wracasz do 3 bojki krązysz wokół niej i puszczasz kamikadze.

4.Gdy nie zostanie już żaden alien bierzesz się za wyjbijanie alienów na "żyłkach".(Pamietaj o tym żeby nie zbliżac sie do środka mapy , ponieważ alieny się respią pozabiciu ich poprzedników)

Konfiguracje 1  : FULL SPEED i osłonki w dronach +kamikadze na pecie

Konfiguracja 2  : Klasyczny czołg , ale można wlożyć parę napędów zeby szybciej latać od aliena do aliena) +wskazana ćma

EFEKT -   do 15 k uri na godzinę + 20 mln kredek

1. Mało kto z flaksów ma peta i to jeszcze na 8 lvlu i to jeszcze z kamykiem 3

2. Gdy będzie walił kamyka zdąży paść ( dużo alienów cię bije i dostajesz bardzo po dupie)

3. Do wrót grupowych nie leci się samemu jeśli jest się flaxem

Opublikowano

1. Mało kto z flaksów ma peta i to jeszcze na 8 lvlu i to jeszcze z kamykiem 3

2. Gdy będzie walił kamyka zdąży paść ( dużo alienów cię bije i dostajesz bardzo po dupie)

3. Do wrót grupowych nie leci się samemu jeśli jest się flaxem

1.Nie mówie tu o flaksikach typu 1 irys 7 flax

2.Wystarczy sie dobrze kręcić , oberwać małego hita żeby kamikadze zadziałało i jechanka

3.Mam konto 8 irków i jakoś daje rade :|

Opublikowano

ja osobiscie mam konto 5 irkow  i polecam taka metode :)  podkrecamy sie sepromem tak na 200-300k strzalow i tylko seprom wysylamy na statek bijemy mk i dk ja na sepromie wale po 5.5-6.7k :D i tak na godzine mam okolo 5-8k uri  i 5 mln kredek(tak na oko z kredkami dokladnie nie sprawdzalem) :) to metoda dobra dla lepszych flaxow :D 

76561198125755300.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...