Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Za Darmo Dostać Mp5K (Bardzo Łatwy Sposób)

morfox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie co sami wejscie jak zwykle na gamer first logujecie sie i wchodzicie tam na war rock i tam będzie niżej pokazywało reklamy jak wam już się wyświetli mp5k to klikacie w to i przenosi was na strone klikacie co tam napisał ten morfox i juz rejestrujecie sie na playspan kazdy by to tak umiał nawet nowy!! który by klikał se na stronie co nie? ten temat nie należy go przypinać bo strona innym nie działa

@edit: ty morfox omg opanuj się nie umiesz nic wytłumaczyć to nic nie pisz zadnego TUTA dobra? bo to się nie kupuje to co napisałeś 3 razy wyżej tylko dostaliśmy za darmo -,-

@edit jeśli chodzi o nabijanie postów to ty nabijasz posty morfox omg sam nie używasz opcjy EDITUJ dziecko z ciebie

Skoro z ciebie taki kozak i mówisz że jestem dzieckiem to czemu sam nie zrobiłeś tego Tuta?

Poza tym poprawiłem link ,link dla tego nie działał bo na końcu zdania postawiłem kropke ale nie było odstępu pomiędzy kropką a linkiem i dla tego innym nie działał link!!!

Opublikowano

tak a po co miałem robić tego TUTa jeśli to każdy by mógł sam znaleć i nikt się nie pytał czy jest coś takiego i jak!

Opublikowano

tak a po co miałem robić tego TUTa jeśli to każdy by mógł sam znaleć i nikt się nie pytał czy jest coś takiego i jak!

Odziwo nie użyłeś opcji edytuj

A mówiłeś że ja jestem dzieckiem bo nie edytuje!!

Więc nie pozostaje mi nic innego niż odwzajemnienie się :D

Opublikowano

MI to nie działa, bo już bardzo dawno to wykorzystałem...Stareee, ale jak ktoś o tym nie wiedział to przydatne ^^

Budowniczy
Opublikowano

kiedyś na allegro była premka brąz+famas+mp5k i ja tą premke kupiłem za 30zl i trza było dać pasyy koleśiowi i on wbijał tą premke i te bronie i teraz chce zaaktywować mp5k ale sie nie da bo jest już zużyta. Data zgadza sie aktywowania premki i tych broni. Co za ludzie złodzieje.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

A mi nie działa :/. Po kliknięciu przerzuca mnie na główną stronę PlaySpan... i nic. Próbowałem się wylogować, usunąć cookies, zmienić ip i założyć nowe konto, po czym na nim próbować i też nic się nie dzieje. Odpiszcie.

/edit SORRY za odkopywanie tematów! Dopiero zauważyłem że to z Marca. Ktoś po prostu wrzucił link do tematu na główną warrocka ;p

D4m4iN_20412_12.png

Znany też jako Damain1996 / D4m4iN ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...