Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Za Darmo Dostać Mp5K (Bardzo Łatwy Sposób)

morfox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krok 1. Wchodzimy na Stronę http://www.gamersfirst.com/playspan_coregistration.php

Krok 2.Obok obrazka MP5K znajduje się napis I WANT THIS ,klikamy na niego a on przekieruje nas na stronę Playspan.

Krok 3.Rejestrujemy się .

Krok 4.Wchodzimy na swoje konto w grze ustwaniamy na 2 slot MP5K i cieszymy się bronią.

UWAGA!!!

Przed kliknięciem na I Want THiS Logujemy się.

Jeśli ktoś już napisał taki sam toturial prosze o skasowanie mojego

Pozdro morfox :lol:

Piątki i + miło widziane :lol:

Opublikowano

Strona nie działaa ;/.Popraw linki albo sam juz nie wiem

Forbidden

You don't have permission to access /playspan_coregistration.php. on this server.

Apache/2.2.11 (Ubuntu) Server at www.gamersfirst.com Port 80

Opublikowano

Strona nie działaa ;/.Popraw linki albo sam juz nie wiem

Forbidden

You don't have permission to access /playspan_coregistration.php. on this server.

Apache/2.2.11 (Ubuntu) Server at www.gamersfirst.com Port 80

Spróbuj przez firefoxa mi działa jak tak wchodze :)

Logo.JPG

Opublikowano

Zaraz zobacze :) A ile to MP5K kosztuje pkt?

Naucz się czytać Nazwa tematu to Jak Za Darmo Dostać Mp5K Bardzo Łatwy Sposób

A ,jeśli nie wiesz co to znaczy za darmo to oznajmiam ci że nie płacisz za to!

Opublikowano

Działa brawo kiedyś tak nie świadom zrobiłem i się dziwiłem skąd mam MP5K ale kumplowi się bardzo przydało masz + i 5*

23400149.jpg
Opublikowano

THX

Ty jedyny SzaKI umiesz podziękować piąteczką :rolleyes:

Opublikowano

nie moge wpisac hasla pisze ze wpisac powyzej 6 znakow. wpisuje i pokazuje mi ze zle pliss help

A na której stronie masz taki błąd?

Jeśli przy rejestracji na playspan to spróbuj wpisać hasło które składa się z min.7 liter i cyfr razem

Opublikowano

Za darmo jest to mp5k

Nie nabijaj sobie postów !

jeśli nie zauważyłeś to już o tym napisałem!

Opublikowano

Powiem Tak mi nie działa wchodze w link ten co podal morfox i mam do wyboru mp5k i cos jeszce ale mniejsza z tym biore loguje sie i wyskakuje mi ze mp5k is claim jakas data i cos takiego pojebane ;( ale thx za chceci

Warrock jest tylko zabawą, gram po to aby zabić czas którego mam dużo :) Proszę o + odwdzięczę się

Opublikowano

nie spamuj nobku!

to juz było na 100% i to w odpowiednim do tego dziale jakim jest GD!

to jest zwykła, stara promocja od playspan, jesli aktywowales to juz kiedys to nie dziala! a jesli jeszcze nie aktywowales to dziala i tyle

żaden cud

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

OK działa ale tylko na 1 koncie na reszcie nic nie działa

Warrock jest tylko zabawą, gram po to aby zabić czas którego mam dużo :) Proszę o + odwdzięczę się

Opublikowano

Jak już zalogowałem się na playspan i nacisnąłem want this to mnie przekierowało na strone playspana i do my orders a broni nie ma ;/

Logo.JPG

Opublikowano

"No Orders Available" takie cos mi wyskakuje na plaspan.com

pomocy

JAK MOŻESZ DAJ + TO NIC NIE KOSZTUJE:D

NIE HACKUJ JAK CIĘ POLAKKK PROSI!!

Opublikowano

kiedyś przez przypadek takk zrobilem :lol:

721379818 -Chcesz dostać plusa? Zadzwoń pod ten nr.

2005qgx.png

dbjz3t.png

Widisz ten znaczek "-" obok mojego posta? O ten tak ten kliknij go. O właśnie oto mi chodziło! Brawo dla cb.

ZA KAŻDEGO DANEGO MI MINUSA ODERWĘ SOBIE JEDEN WŁOS Z WIECIE Z KĄD.. :(

Opublikowano

jak już zarejestrujecie się na playspan i wejdziecie na swoje konto to nie trzeba już nic robić ani kupować tylko wejść na to konto któremu kupiliśmy mp5k!

Opublikowano

Zlechowane z innego forum tylko lechować potraficie i nie dam + ani 5 bo stare jak świat...

@edit down wlasnie na tamtym forum data dodania listopad 2009

.

Opublikowano

Wiecie co sami wejscie jak zwykle na gamer first logujecie sie i wchodzicie tam na war rock i tam będzie niżej pokazywało reklamy jak wam już się wyświetli mp5k to klikacie w to i przenosi was na strone klikacie co tam napisał ten morfox i juz rejestrujecie sie na playspan kazdy by to tak umiał nawet nowy!! który by klikał se na stronie co nie? ten temat nie należy go przypinać bo strona innym nie działa

@edit: ty morfox omg opanuj się nie umiesz nic wytłumaczyć to nic nie pisz zadnego TUTA dobra? bo to się nie kupuje to co napisałeś 3 razy wyżej tylko dostaliśmy za darmo -,-

@edit jeśli chodzi o nabijanie postów to ty nabijasz posty morfox omg sam nie używasz opcjy EDITUJ dziecko z ciebie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...