Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Wymiana Lajkami

RidensMoriar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Jak kazdy wie od pewnego czasu kazdy sie wymienia lajkami, wiec lajki juz schodza na psy bo kazdy ma ich w ciul...

Nobki nawet takie jak ja np ustawiaja sobie status wymienie X za X...

Byc moze byl juz taki temacik lecz nie wiem ale pomyslalem zeby kazdy kto ustawi sobie taki status powinien dostac ostrzezenia badz nawet baniki dniowe aby tego juz nie bylo, i zeby lajki znow mialy jakis sens.

Prosze sie wypowiadac.

Opublikowano

Ale ja nie rozumiem tych tematów.. co z tego, że ktoś ma pierdyliart lajków, wymieniają się i tak dalej? Forum jest od tego, żeby zbierać lajki czy żeby pomagać? 

Nie rozumiem waszych tematów i one są śmieszne.. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Lajki powinny być formą nagrody, tak żeby top reputacji miało sens. Niestety tak nie jest i to nie tylko wina takich wymian w statusach, bo to mały odsetek lajków, które wymieniane są bez publicznych ofert lub po prostu dawane przez jedną stronę każdego dnia. Nie możemy również być zbyt rygorystyczni, MPC to nie więzienie, więc surowe kary za takie coś byłyby absurdalne. Zatem takie statusy będą po prostu usuwane (pojawi się odpowiednia informacja w regulaminie statusów), a w przypadku notorycznych ofert od jednej osoby będziemy egzekwować punkt 8.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...