Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Wymiana lajkami.

Janusz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

K***a.

Regulamin globalny zakazuje wymian jakimikolwiek przedmiotami (realnymi i wirtualnymi) Może mi ktoś wytłumaczyć czemu globale nie usuwają statusów z tymi wymianami? Skoro regulamin globalny zakazuje tego typu wymian to czemu pozwalacie na wymianę lajkami? Lajki są po to aby kogoś wynagrodzić a nie po to żeby się nimi wymieniać na lewo i prawo. Proszę aby takie statusy były usuwane (a najlepiej autorzy banowani)

Tyle.

Za dużo, stanowczo za dużo...

5vuw.png

Opublikowano

Lajk to jest przedmiot? W takim razie możesz mi go wysłać pocztą?

Opublikowano

Ja p******e... Jest to przedmiot wirtualny. Poczytaj regulamin globalny to się dowiesz że wymiana przedmiotami wirtualnymi jak i realnymi jest zakazana..

"Redaktor Minecraft"... wszystko wyjaśnia ;f

Opublikowano

Ja p******e... Jest to przedmiot wirtualny. Poczytaj regulamin globalny to się dowiesz że wymiana przedmiotami wirtualnymi jak i realnymi jest zakazana..

"Redaktor Minecraft"... wszystko wyjaśnia ;f

Co Ci to przeszkadza, że inni się wymieniają? Co, oni mają więcej, a Ty mniej? Nikt nie chce się z Tobą wymieniać? Skoro administracja to widzi i nie kara użytkowników to najwidoczniej jest to dozwolone.

Co ma moja ranga do tej sugestii? Też chodzi Ci o to, że ktoś ma, a Ty nie?

Opublikowano

Co Ci to przeszkadza, że inni się wymieniają? Co, oni mają więcej, a Ty mniej? Nikt nie chce się z Tobą wymieniać? Skoro administracja to widzi i nie kara użytkowników to najwidoczniej jest to dozwolone.

Co ma moja ranga do tej sugestii? Też chodzi Ci o to, że ktoś ma, a Ty nie?

Tak, boli mnie to że oni mają więcej lajków ode mnie :< Błagam cię, jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia to nie wchodź do tej sugestii i nie spamuj, dzięki.

Opublikowano

Dobijanie lajków to żebranie - żebranie powinno być karane(oczywiście nie tak mocno jak wyzwanie kogoś lub coś innego)

Lajki za lajki to handel, taki sam jak handlowanie np. kluczami do gier nie wiem czy większość moich raportów ktoś usuwa, odznacza czy ignoruje ale po zgłoszeniu jakoś statusy nie znikają. 

Jeżeli lajkami mogą się wymieniać to spoko, ja chcę móc wymieniać się kartami steam przez forum.

Opublikowano

Tak, boli mnie to że oni mają więcej lajków ode mnie :< Błagam cię, jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia to nie wchodź do tej sugestii i nie spamuj, dzięki.

To jeżeli ktoś łamie regulamin to napisz na PW, skoro nikt nie odbiera raportów, pokaż punkt, który został złamany.

Nie rozumiem po co piszesz tą sugestię.

Opublikowano

Szczerze to mam na to wyjebane. Jak dla mnie mogliby usunąć ten system reputacji, bo i tak niczego nie odzwierciedla. A nawet jakby banowali za wymiany <takie publiczne jak te na ss'ach które dałeś> to i tak nie zdołaliby wykryć tych "ukrytych" <kiedy znajomy, nabija lajki znajomemu i odwrotnie>.

Także:

wyjebać/zostawić tak jak jest ; )

a co do sugestii: nie

Opublikowano

Tak, lecz lajki nie mają większego sensu.

Możesz nie robić nic i mieć miliony, możesz zapierdylać na forum i nie mieć ich.

Lajki miały pełnić inną funkcję niż pełnią.

Tak samo można by zlikwidować "Zalajkuj by twój udział w konkursie był ważny", tak jak to jest w prawie każdym konkursie.

Opublikowano

Nie.

Jak wyjaśnisz taki post administracji?

947161404053930719057.png

To jest w porządku tak? Wymiana już nie? ...

Dajesz za przykład konkurs... w c**j mądre :v

To jeżeli ktoś łamie regulamin to napisz na PW, skoro nikt nie odbiera raportów, pokaż punkt, który został złamany.

Nie rozumiem po co piszesz tą sugestię.

Piszę po to aby administracja się tym zainteresowała.

Opublikowano

A co z tymi losowaniami gier? "Polub ten temat i napisz jakiś tam komentarz, aby wziąć udział w konkursie."

Opublikowano

Piszę po to aby administracja się tym zainteresowała.

W takim razie jak wytłumaczysz to?

993811404054256719057.png

@jasieg11 szybszy :P 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

W takim razie jak wytłumaczysz to?

993811404054256719057.png

@jasieg11 szybszy :P

Miszczu to troll :D Zrobił to specjalnie po tym jak dami napisał post :D

A co z tymi losowaniami gier? "Polub ten temat i napisz jakiś tam komentarz, aby wziąć udział w konkursie."

To jest akurat (jak sam wspomniałeś) losowanie.

Opublikowano

Więc te osoby co masz na SS też specjalnie napisały to byś mógł napisać tą sugestię.

Regulamin obowiązuje każdego, za trolla też jest ban.

1378331621-U719057.png

Opublikowano

2OAUEyr.png :D

Opublikowano

Jak tu bronią tych wymian, jestem na tak, te statusy są drażniące.

2142414040547391106183.png:D

Ktoś tu nie zna znaczenia słowa uciążliwy.

Opublikowano

Losowanie to jest to samo co konkurs, tylko że nic nie musisz robić.

Jestem na tak, to jest irytujące.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Więc te osoby co masz na SS też specjalnie napisały to byś mógł napisać tą sugestię.

Regulamin obowiązuje każdego, za trolla też jest ban.

Boże.. wacek... Wyjdź. Ja rozumiem że w inny sposób nie zdobędziesz lajków ale nie błaznuj.

Opublikowano

Od zawsze. I nie mów że nie.

Rada dla ciebie ;)

Wejdź w wikipedię, i poczytaj co to znaczy 'przedmiot' nie ma znaczenia czy wirtualny czy nie.

OK, dam ci przykład :)

Monitor = Przedmiot

Monitor w grze/internecie = Przedmiot wirtualny

A teraz tak:

Przycisk na MPCForum = Przedmiot w takim razie????? -> Radzę ci trochę poczytać na wiki :)

Opublikowano

To dlaczego nie mogę się wymieniać / sprzedawać konta steam i origin skoro nie mogę Ci ich wysłać pocztą?

Co do sugestii to nie denerwują mnie te wymiany lajków, sam się w to nie bawię. Wystarczy dać jakaś blokadę, że użytkownik może dać 2 lajki na dzień innemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...