Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Skrypt] Lista Online - Sprawdzamy ile jest osób z danej grupy i kto to jest! :)

19Adam97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

######

#       #

#  R  #

#       #
#  E  #
#       #
#  K  #

#       #
#  L  #

#       #
#  A  #

#       #

#  M  #
#       #

#  A  #

#       #

#####

Witam. Chciałbym Wam dzisiaj przedstawić mój czwarty skrypt, który udostępniam na mpcforum, nazywa się on Lista Online

Lista Online

Co ten skrypt potrafi?

- Pokazuje nam listę ile osób z danej grupy gra (grupy wybieramy w opcjach)

- Screena jak to wygląda znajdziemy na moim fanpagu :)

Błędy:

Jeśli jakiś znajdziesz to mnie poinformuj ;)

Download Skryptu:

https://www.facebook.com/19Adam97PL

Changelog:

Aktualnie brak wersji 0.2 :)

Wstawiłem ten skrypt, ponieważ mój fanpage osiągnął 30 like. Jeżeli się zawiodę (ktoś wstawi kod lub link)to nie wstawię więcej skryptów.

Proszę o opinie czy złe czy dobre, czy Wam się podoba czy nie oraz jaki chcielibyście jeszcze zobaczyć skrypt od mojej osoby.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

@19Adam97 Nie obraź się, ale o ile wiem, to wstawiane fanpage na mpcforum jest zakazany, gdyż w którymś temacie z twymi skryptami go usuneli.

@topic Jeśli chodzi o skrypt to miodzio i czekam na dalsze.

Opublikowano

sprawia mi przyjemnosc gnebienie takich cebulakow zebrajacych o lajki jak ty

mam nadzieje ze obietnice dotrzymasz i nie wstawisz nigdy ani jednego skryptu

@xCzuowiekBanan - Weź dzieciaku, nie żebram, a chce mieć też coś z tego, przemyśl wgl to co piszesz, a potem napisz. Przeczytaj definicje żebrak.

@19Adam97 Nie obraź się, ale o ile wiem, to wstawiane fanpage na mpcforum jest zakazany, gdyż w którymś temacie z twymi skryptami go usuneli.

@topic Jeśli chodzi o skrypt to miodzio i czekam na dalsze.

@DomT2000 - Logowanie jest na mpcforum za pomocą facebooka to fanpaga nie można? To co to za forum wgl..

Opublikowano

typek zebra o like nice co się w tym świecie dzieje;/ same żebraki pieprzona Polska...

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

@xCzuowiekBanan - Weź dzieciaku, nie żebram, a chce mieć też coś z tego, przemyśl wgl to co piszesz, a potem napisz. Przeczytaj definicje żebrak.

@DomT2000 - Logowanie jest na mpcforum za pomocą facebooka to fanpaga nie można? To co to za forum wgl..

Żebrasz.

Jak Ci się forum nie podoba to żegnaj nikt płakać za Tobą nie będzie.

@topic skrypt mi się nie podoba, nie chcę więcej skryptów od Twojej osoby.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...