Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SurfaceMT2.pl [Dedyk] [Medium]

RonKu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SurfaceMt2 był i miał się świetnie.

Ludziom chodzi o nazwę i markę, którą daje Surface a wiadomo, że reaktywował on się wiele razy.

Teraz nieco projekt jest zmieniony i wątpię by The od niego był odizolowany :D

Opublikowano

Tak

Firewall Ci nie blokuje połączenia?

SurfaceMt2 był i miał się świetnie.

Ludziom chodzi o nazwę i markę, którą daje Surface a wiadomo, że reaktywował on się wiele razy.

Teraz nieco projekt jest zmieniony i wątpię by The od niego był odizolowany :D

Wejdź sam i zagraj,

zapraszam.

Opublikowano

Firewall Ci nie blokuje połączenia?

Wejdź sam i zagraj,

zapraszam.

Nie powiem bo projekt mnie kusi by pobrać i zagrać ale nie mam zamiaru grać na serwerach z zamieszanym The.

Opublikowano

Nie powiem bo projekt mnie kusi by pobrać i zagrać ale nie mam zamiaru grać na serwerach z zamieszanym The.

No nic szkoda, rozumiem, ale i tak zapraszam na przyszłość.

@Serwer

Doświadczenie +100% na 12 godzin.

Opublikowano

Dobrze wszyscy wiemy jak to się skończy, ale z czystej ciekawości wejdę i zobaczę. 

Tak poza tym to który już start, wydaje mi się, że koło 12...

Zapraszamy.

@Serwer 

Jutro wydarzenie typu zuo po południu.

Opublikowano

Nie było nigdy takiego serwera,

pozdrawiam.

Nie było? http://www.mpcforum.pl/topic/1215627-surtacemt2pl-dedyk-medium/

http://www.mpcforum.pl/topic/1182605-zapowiedz-surtacemt2pl-poznaj-prawdziwe-oblicze-dalekiego-wschodu-mediumeasy/

http://www.mpcforum.pl/topic/1208183-zapowiedz-surtacemt2-powrot-wielkich-czasow/

+ dolicz do tego Alkatre s1/s2 i Spotline, które prawie niczym się nie różnią.

Każdy dobrze wie, że serwer padnie w połowie wakacji lub na koniec, jak to było z poprzednimi serwerami np. Alkatra S1/S2, Surface S1, Spotline S1 na którym start odbywał się z 3/4 razy. Na serwerze zapewne będzie max 100 osób jak to zawsze było i jest na serwerach The.

Opublikowano

Nie było? http://www.mpcforum.pl/topic/1215627-surtacemt2pl-dedyk-medium/

http://www.mpcforum.pl/topic/1182605-zapowiedz-surtacemt2pl-poznaj-prawdziwe-oblicze-dalekiego-wschodu-mediumeasy/

http://www.mpcforum.pl/topic/1208183-zapowiedz-surtacemt2-powrot-wielkich-czasow/

+ dolicz do tego Alkatre s1/s2 i Spotline, które prawie niczym się nie różnią.

Każdy dobrze wie, że serwer padnie w połowie wakacji lub na koniec, jak to było z poprzednimi serwerami np. Alkatra S1/S2, Surface S1, Spotline S1 na którym start odbywał się z 3/4 razy. Na serwerze zapewne będzie max 100 osób jak to zawsze było i jest na serwerach The.

Co te serwery mają z tym z serwerem?

Gdzie są podobne?

Opublikowano

Udajesz idiote ? W prezentacji napisane jest ze to jest reaktywacja po 2 latach a tu piszesz ze to twoj 1 serwer

Gdzie napisałem, że jest to mój pierwszy serwer?

Te linki do wysłał wyżej to nie są linki do serwera, który jest reaktywowany po 2 latach.

Opublikowano

to jaki serwer reaktywujecie jak się nazywal ?

Tak jak teraz się nazywa - surfacemt2.

Tu masz nawet jego trailer z przed 2 lat:

Opublikowano

Ziarnko prawdy od tego co grał od pierwszego surface.. serwerow na tych samych plikach wypościł już tyle że hoho pierwszym był surfaceMT2, surfaceMT2 s2, HardlineMT2, SpotlineMT2 (ktory byl zamykany i otwierany 3 razy), i jeszcze ze 2 by się znalazły tylko nie pamiętam nazw.. serwery głownie pod kasę |The ma taką reputacje ze gdy bym go spodkał w tym Krakowie to bym mu w ryj strzelił osobiście uważam że pliki są bardzo fajne i dobrze się gra tylko są w chu*jowych rękach, u ludzi którzy nie szanują innych i robią coś tylko by się wzbogacić.

pozdrawiam.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ziarnko prawdy od tego co grał od pierwszego surface.. serwerow na tych samych plikach wypościł już tyle że hoho pierwszym był surfaceMT2, surfaceMT2 s2, HardlineMT2, SpotlineMT2 (ktory byl zamykany i otwierany 3 razy), i jeszcze ze 2 by się znalazły tylko nie pamiętam nazw.. serwery głownie pod kasę |The ma taką reputacje ze gdy bym go spodkał w tym Krakowie to bym mu w ryj strzelił osobiście uważam że pliki są bardzo fajne i dobrze się gra tylko są w chu*jowych rękach, u ludzi którzy nie szanują innych i robią coś tylko by się wzbogacić.

pozdrawiam.

Ten projekt nie jest w rękach THE.

Opublikowano

Szczerze j**** ten surfaceMT2 teraz był serwer to już nowy znowu nowy bo ludzie nie grali bo bugów i expa nie naprawiał , szczerze nie będę już grał chyba na priv serwerach sam się uczę serwery teraz robić powoli powoli ale chce odtworzyć kiedyś serwer bo mam pomysł taki który będzie się wyróżniał i będą myślę ludzie grali ;))) stare klimaty + szczypta nowych :)

Opublikowano

Otrzymaj 1000SM

I to w pełni za darmo!

Tak, to proste!

Wystarczy, że zarejestrujesz się na naszej stronie i zalogujesz się do gry.

Po 24 godzinach od chwili zalogowania otrzymasz na konto darmowe 1000SM.

Możesz je wykorzystać na wszystkie przedmioty i usługi z naszego sklepu. 

Opublikowano

Otrzymaj 1000SM
I to w pełni za darmo!

Tak, to proste!

I niby The nie ma nic wspolnego z tym serwerem? skoro malisek to THE >? hah idioci...

Nie grajcie tutaj dopiero co zamknol serwer SurtaceMt2 i znow otwiera ten ... nawet jeszcze dziala mi konto z surtacemt2 na tym serwie tylko postaci nie mam no i mam tutaj ponad 25ksm bo THE dawal na surtace aby pisac opinie w prezce ;D

Opublikowano

Otrzymaj 1000SM

I to w pełni za darmo!

Tak, to proste!

Serwer:
EXP +150% na 12 godzin!
Drop przedmiotów +150% na 6 godzin!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...