Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] SurtaceMT2 - powrót wielkich czasów

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla pierwszych 300 graczy: 7.000 SM!

Serwer startuje dnia 27 maja 2014 roku godzina 18:00 (DZIŚ)!

surtacemt2_logo.png

Fabuła serwera oraz typ rozchodzącej się gry jest wręcz idealny i oryginalny.

Takich serwerów jak ten jest bardzo mało, a wręcz jest rzadkością spotkać taki serwer.

Tutaj nie ma ciągłych kilkudziesięciu typów broni, zbroi czy tarcz. Mapy nie są małe, lub nowe potwory nie są poustawiane na starych mapach.

Jak wiecie, na innych serwerach dodają po tysiące broni i myślą że jest to dla graczy atrakcja - mylą się !

Jest to tylko monotonne zajęcie dla graczy, które prędzej czy później się nudzi.

Serwer ma doskonale dobrany sposób gry. Na serwerze są 2 typy epickich broni, jeden typ epickich zbroi oraz tarczy . Są dwie mapy umożliwiające wbicie 150 poziomu .

Nie dropi tutaj tona niepotrzebnych przedmiotów. Każdy drop tutaj jest cenny i sprawia radość nie jednemu graczowi.

Z każdych potworów dropią sztabki, które możemy sprzedać u handlarza i otrzymać wysoką walutę. Dropią także małże ze wszystkich potworów, aby szansa na zdobycie pereł była większa.

Reaktywacja kultowego serwera - Surface pod nowym obliczem.

Data startu:

18.05.14 godz. 17:00

Maksymalny poziom:

180

Maksymalne punkty statystyk: 

125

Handlarze:

74058979.png

Na start gry:

startax.png

n2.png

Bronie

bron1.png

bron7.png

bron2.png

bron4.png

bron3.png

bron5.png

bron6.png

Zbroje

zbroja1.png

zbroja2.png

zbroja3.png

zbroja4.png

Tarcze: 

Tarcza Siedmiu Zgórz

woj111.png

Magiczna Tarcza

szaman.png

Szlachecka Tarcza

ninjasdaa.png

Mordercza Tarcza

21213123123.png

Hełmy:

Maska Gladiatora
99180.png

Śmiertelna Maska
99190.png

Hełm Magika
99200.png

Czapka Mnicha

99210.png

Biżuteria:

Szafirowa Bransoleta

99140.png

Szafirowe Buty

99150.png

Szafirowy Naszyjnik

99160.png

Szafirowe kolczyki

99170.png

n3.png

Neutralne Miasto

zdjecia5.png

Arena PVP

arena%20pvp.png

Edenowa Pustynia

a1.png

Miasto Trupów

3.png

Ognista Przepaść

ccd.png

Komnata Króla Pająków

dungeon1.png

Komnata Nieb. Smoka

dungeon2.png

Grota Piekieł

grotapiekiel.png

Dom Aukcyjny

dom%20aukcyjny.png

Gandalf

Otrzymujemy u niego zawsze misje, losową.

W zależności od naszego poziomu stopień trudności jest wyższy.

npc1.png

Wierzchowce

Standardowe, czyli najładniejsze.

Występują jeszcze wyjątkowe, które poznacie w późniejszym etapie gry.

wierzchowce.png

Weryfikacja:

ss1.png

ss2.png

Opublikowano

Wiedziałem, że prezentacja wypali oczy ; )

Polecam serwer jak najbardziej i zapraszam wszystkich do wspólnej zabawy!

@Edit dobrze było by jak by client działał 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA przed chwila SpotlineS2 a teraz surtace? hajs sie nie zgadza? naprawiles chociaz te bugi?

nie polecam ze wzgledu na admina, liczy tylko na hajs z is.

gdzie wydropie ulepki na niebianke?

Opublikowano

Serwer na tydzień / dwa tak jak z resztą wszystkie serwery Maliuska1 !

Przejechałem się już na SurtaceMT2, teraz SpotlineMT2 pada, a Administracja rozdaje itemki swoim przydu**** :)

Grałem na SurtaceMT2 to dodawali Mapę na 120lvl przez 2 tygodnie, a i tak nic

z tego nie było, bo parę dni później go zamknął i odpalił SpotlineMT2 sXXX

Opublikowano

tylko mrugnąłem i już minąłem prezke... ta grafika była w wielu waszych serwerach ( te rozmazanie ) i w żadnej nie wypalił wczoraj o 18:00 miało coś u was startować i co? i nic ;)

oczywiście serwera nie polecam, a tak btw. to te 1000sm nie przyciąga graczy na start, wręcz przeciwnie.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA przed chwila SpotlineS2 a teraz surtace? hajs sie nie zgadza? naprawiles chociaz te bugi?

nie polecam ze wzgledu na admina, liczy tylko na hajs z is.

gdzie wydropie ulepki na niebianke?

Hejtujesz server a po chwili zmieniasz nastawienie i pytasz o ulepki na niebianke ? kur*a człowieku pomyśl choc troche

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

po tych komentarzach zwątpiłem w granie 

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

Opublikowano

Serwer zostanie uruchomiony jutro o godzinie 17:00.

Dla pierwszych 300 graczy: 7.000 SM!

To zwykłe naciąganie graczy na serwer, za te 7k nic poza PD na 1 dzień, czy jakimiś drobnostkami się nie kupi.

Lepiej postaw jeden serwer i dobrze nim prosperuj, przy okazji pilnując swój team. Nie ma sensu robić 10 serwerów, na których będzie grać max po 100 osób. Lepiej zrobić jeden na którym będzie grało 1.000 :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

To zwykłe naciąganie graczy na serwer, za te 7k nic poza PD na 1 dzień, czy jakimiś drobnostkami się nie kupi.

Lepiej postaw jeden serwer i dobrze nim prosperuj, przy okazji pilnując swój team. Nie ma sensu robić 10 serwerów, na których będzie grać max po 100 osób. Lepiej zrobić jeden na którym będzie grało 1.000 :)

The nie przetłumaczysz,że na jego projektach gra mało osób i będzie tak ZAWSZE dopóki jego podejscie do graczy oraz serwera się nie zmieni. spotline/surface/surtace/newlongju i inne serwery ze zmienioną literką w nazwie są już spalone u wielu osób.On poprostu wie swoje i nie słucha innych a broń Boże gdyby ktoś chciał mu pomóc! 

PS:Te SM na start to bardziej zniechęcają graczy,który chcą zagrać niż by ich przyciągało.Ale co ja Ci będe pisał prawda? Wiesz lepiej.

#rein

Opublikowano

Dobrze, że nikt na serwer nie czeka. Przynajmniej ludzie nie zauważyli, że znowu zostali zrobieni w balona :P

Szkoda Maniek, przykro mi się to pisze, ale Ty się nie zmienisz. Masz chyba ze 3 prezentacje, 3 zapowiedzi i ani jednego porządnego serwera. Spalony jesteś na tym forum i nikt Twoich projektów nie bierze już serio, bo każdy wie jak to się skończy. Szkoda mi tylko dzieciaków, którzy zostawili u Ciebie w IS kupe kasy i krótko mówiąc zostali olani. No cóż. Karma wraca :)

2chao03.jpg

Opublikowano

No widzę The że troche pozmieniałeś, ale to nadal jest to samo.

I mi wydaje mi sie ze to sie nie utrzyma na rynku serwerów.

Zostanie te 100-300 graczy.

Spróbuj zrobić coś nowego, bo cały czas te same pliki, to sie nudzi ;)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Zacznę od tego, że naprawdę na ten moment nie warto wchodzić pobierać klienta, marnować nawet minut czasu na serwerze.
Wszystko jest zrobione na 1 plikach, których Mariusz używa od x lat tylko co jakiś czas je edytuje, bardzo szkoda wiem, że Mariusz potrafi pracować i robić coś w stronę serwera, ale się wypalił i jego pliki również.
Nie ma nic nowego od starego spotline z wakacji, który cieszył się dużą popularnością, ale z czasem niestety powróciło to, że Mariusz olewa sprawę, a GM musi się za niego tłumaczyć przed całym serwerem i myśleć co odpisać by wyszło to na dobre.
Co do jego roboty również bardzo leniwy, zawsze obiecuje nam to i to, aktualizacje nie wychodzą za często i gracze niepotrzebnie szargają nerwy i czasami się nie dziwie, że lecą na jego, inne fora wulgi, hejty i tym podobne :D

Forum.. nie dość, że nie będę tutaj się rozpisywał bo każdy wie o co chodzi, ale stawiać serwer, które nie ma forum? stawiać serwer, na którym proste bugi, literówki nie były nigdy poprawiane... a serwer  kąt w kąt jest zbugowany naprawdę przykro bo znam jego możliwości po jego wszystkich upadkach siedziałem z nim godzinami i miał zapał sam zrobił nowe eq cały slot.
Gdy już mu pomogłem z czasem zaczął odpisywać coraz mniej i mniej i w końcu kontakt się urwał, a zawsze chciałem dobrze dla jego projektów goniłem go do roboty bo mógł mieć świetny serwer.. cóż nie wchodził na niego 2 tygodnie, ale dobrze jest powiedziane "człowieka nie zmienisz póki on sam tego nie będzie chciał" ostatnio również chciałem mu pomóc bo widziałem jak to hula i trochę przykro bo wiem co potrafi :P ( ale tego nie robi, a najgorsze, że on sam czasami nie wie czemu) wiem, że i tak ma raczej to w dupie co napisałem, ale warto by inni też to zobaczyli.

Mariusz przestań w koło otwierać to samo jeżeli chcesz zaistnieć zrób jeden, porządny serwer z dopracowanymi elementami.
Pokaż, że można Ci zaufać tyle ode mnie.

Pozdrawiam były GM jego projektów ~~ Nastek

Edit 18.02

I było do przewidzenia Surtace "wystartował"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...