Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlelet - Powrót KrUla.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=gN3tm8SM_L4

Po roku nieobecności czas na powrót, ledwo wróciłem a tym nubsom już trzeba pokazywać jak robić prawdziwe plejsy.

(HD załącza się od ~4sekundy bo zjebałem render <3)

Nje umiesz kuamać bronzie.

Pamiętam jak w sierpniu/lipcu wymienialiśmy się postaciami z wyprzedaży + w grudniu czy tam listopadzie carrowałem Cie.

Poza tym, battlelet znowu na mikrofonie ;D.

@Edit

sierpien/lipiec 2013 roku.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nje umiesz kuamać bronzie.

Pamiętam jak w sierpniu/lipcu wymienialiśmy się postaciami z wyprzedaży + w grudniu czy tam listopadzie carrowałem Cie.

Poza tym, battlelet znowu na mikrofonie ;D.

@Edit

sierpien/lipiec 2013 roku.

Sierpień/lipiec 2013 rok, dzisiaj mamy lipiec 2014, to rzeczywiście różnica miesiąca brązie :DD

Zawsze byłem i będę na mikrofonie! Trzeba pokazać bolowym ścierwom że da się grać bez bola <3

Opublikowano

Sierpień/lipiec 2013 rok, dzisiaj mamy lipiec 2014, to rzeczywiście różnica miesiąca brązie :DD

Zawsze byłem i będę na mikrofonie! Trzeba pokazać bolowym ścierwom że da się grać bez bola <3

Ale przecie ja Cie carrowałem w listopadzie/grudniu drewnie.

@Edit

mam gold a nie brąz tak jak Ty.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Weź nie kłam bo sygny nie będzie! xD

@Topic:

Jutro pojawi się nowy filmik <3 Szkoda że tego replaya nie zostawiłem bo mogłem wysłać na top5 plays :)

co z tym replayem, wystarczy wysłać im link, wiem bo sam wysyłałem im raz i bylem tam ;D

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

co z tym replayem, wystarczy wysłać im link, wiem bo sam wysyłałem im raz i bylem tam ;D

Też raz byłem na starym koncie :D Problem jest tutaj że ten replay jest nagrany MKJogo a MK nie da rady otworzyć w LolReplays a oni przyjmują tylko LolReplays, teraz zaopatrzyłem się w LolReplays i będę używać :P

Opublikowano

Też raz byłem na starym koncie :D Problem jest tutaj że ten replay jest nagrany MKJogo a MK nie da rady otworzyć w LolReplays a oni przyjmują tylko LolReplays, teraz zaopatrzyłem się w LolReplays i będę używać :P

To wyślij im już zrenderowane ?

b_560_95_1.png

Opublikowano

Niezłe, ale i tak najlepsze plejsy wychodzą z latarniami.  <3

Opublikowano

Uwielbiam łapki w dół, to daje przekonanie że plejs jest dobry bo "Sukces rodzi wrogów". Dzięki hejterzy, dzięki wam mam większy rozgłos :D

oj nie spinaj tak o to, norma

trochę szczęścia się przydało.

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...