Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Taki tam win streak , czyli wreście upragniony S4 ? CO?

Maourycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze? Zwisa mi gdzie jesteś i jak się powinno grać w silver...... 

Prosze moderatora o zamknięcie teamu, bo to nie ma sensu... 

A i grasz jak szczere i solidne gówno. Znam lepszych od ciebie i od siebie. Pozdrawiam.

No patrząc na lolkinga @bosyboss to dobrze gra jak na silver. I nie ma co wyzywać od "gówien" bo ludzie wytykają Ci twoje błędy które powinieneś naprawić. Na twoim miejscu pograłbym normale a także poćwiczył farme na customach z botami. Jak wiesz albo i nie farma > kille. Możesz mieć 2/3 kille więcej od typa a on więcej farmy to i tak on wygra linie. Tak jak napisałem nie bierz się za grę rankedów na obecną chwile tylko poćwicz normale i wymainuj sobie 3/4 postacie na linie na której jesteś najlepszy. I staraj się farmić i wykorzystywać przewagę.

Więc powodzenia w grze i liczę że poprawisz swoje błędy :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

I kolejna osoba pisząca to samo ... Proszę was... 

Po 1. Umiem farmić, moja średnia farma na gre to 120+ do 20min. jeżeli nie musze schodzić z lini i pomagać inne linie. JAK NA SILVER TO CHYBA DOBRZE CO? .. Nie gram jak platyna czy diament więc nie wymagajcie odemnie 200 farmy w 20 min ... Ludzie to tylko GRA!!

Po 2. Gram dobrze postaciami na mid, top i junge. Już Wam napisze nawet jakie bo mnie już wkurzają ciągłe te same komentarze. 

Mid: Nidalee, kata,akali,ryze, 

Top: Nasus,shen,jax,malphine

Jungle: Udyr,evelynn,Shaco 

Ale i tak będą komentarze typu "ale gówniane postacie" , "mainujesz je a grasz jak gówno" itd..... A każda ale to KAŻDA postać jest dobra

Więcej się nie będe rozpisywał bo to nie ma sensu.. 

I proszę o zamknięcie tego tematu. Od tego postu już się tutaj nie udzielam. 

Pozrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...