Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ADC Tier List

RionKillIN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie Vayne tier 1 troche z dupy ta lista, bo im łatwiejszy champ tym jest u Ciebie wyżej i tyle a to że boby nie ogarniaja postaci to inna sprawa.

fjlw0o.jpg

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Diament V jaki pros boostowany

Jak oglądam hight elo  challangerów i d1 na lolu i youtube/twitchu   to nigdy nie widziałem Corkiego  przykre :((?

Gatuluje wyboru streamerów :)

Jak dla mnie lista do dupy, Croki i Kog min. Tier 2, Sivir zdecydowanie Tier 4, Twitch tier 3, Vayne tier 2-3. 

@Visitx Kog niżej od dravena i tristany... śmiechłem.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Gatuluje wyboru streamerów :)

Jak dla mnie lista do dupy, Croki i Kog min. Tier 2, Sivir zdecydowanie Tier 4, Twitch tier 3, Vayne tier 2-3. 

@Visitx Kog niżej od dravena i tristany... śmiechłem.

kog nie ma escape ,draven ma w ,a tristana gra nie trwa zwykle 37 minut + ,a jak trwa no to bierz na wlasne ryzyko

aha dobór streamerów same challangery i d1 to zly wybór panie platyno lepszy od nich 

tlorqa.jpg

47990292595971448862.png

Opublikowano

kog nie ma escape ,draven ma w ,a tristana gra nie trwa zwykle 37 minut + ,a jak trwa no to bierz na wlasne ryzyko

aha dobór streamerów same challangery i d1 to zly wybór panie platyno lepszy od nich 

6884914046822961154198.jpg

Kupiłem go wczoraj, żeby przetestować :) Skoro on nie ma escape to logiczne jest, że potrzebujesz supporta który może peelować lub przyśpieszyć etc. Grałem 2x z Morganą, 2x z Leoną i 1x z Heimerem.

471981404682454753872.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

Kupiłem go wczoraj, żeby przetestować :) Skoro on nie ma escape to logiczne jest, że potrzebujesz supporta który może peelować lub przyśpieszyć etc. Grałem 2x z Morganą, 2x z Leoną i 1x z Heimerem.

471981404682454753872.png

A gdy siądzie na ciebie taka Vi / Yi to co :* ?

Aha i co z tego ,że masz te wygrane itd. ja też mam wygrane np. Dravenem , Vayne to co to nie argument.

Mobilni ADC ,tacy co dla nich nawet exhaust ,aż tak dużo nie powstrzyma się liczą ^^.

47990292595971448862.png

Opublikowano

A gdy siądzie na ciebie taka Vi / Yi to co :* ?

Aha i co z tego ,że masz te wygrane itd. ja też mam wygrane np. Dravenem , Vayne to co to nie argument.

Mobilni ADC ,tacy co dla nich nawet exhaust ,aż tak dużo nie powstrzyma się liczą ^^.

Klatka, stun, slow, spellshield, flash, heal, boost do ms, shield... Wymieniać dalej? 

Co do twoich gier... Vayne: 10w 6l KDA: 9/7/9, Tristana: 3w 2l KDA 6/6/7, Draven: Brak rankedów (naprawdę dużo wygranych), Lucian: 1w 1l KDA 9/6/6, Jinx 2w 0l KDA 7/5/10, Ashe: 1w 1l KDA 5/7/9, Twitch (god tiet wg. cb): 0w 1l KDA 11/17/11.

Na tym kończę tę dyskusję  ^_^  Powodzenia w tworzeniu Tier Listy z takim doświadczeniem. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Klatka, stun, slow, spellshield, flash, heal, boost do ms.

Co do twoich gier... Vayne: 10w 6l KDA: 9/7/9, Tristana: 3w 2l KDA 6/6/7, Draven: Brak rankedów, Lucian: 1w 1l KDA 9/6/6, Jinx 2w 0l KDA 7/5/10, Ashe: 1w 1l KDA 5/7/9, Twitch (god tiet wg. cb): 0w 1l KDA 11/17/11.

Na tym kończę tę dyskusję  ^_^  Powodzenia w tworzeniu Tier Listy z takim doświadczeniem. 

vayne 11:4 ziomuś na innym koncie i draven nie mainuje adc tylko Vayne ^^ nie robie tierlisty bo to bezsensu każdy ma inne zdanie.

ja już z tobą skończyłem jestes zerem xD

47990292595971448862.png

Opublikowano

Vayne Najgorszy adc śmieszne 

Czytanie ze zrozumieniem to podstawa, nie wiem czy skończyłeś już szkołę, czy nie, ale warto byłoby poprawić tą umiejętność.

ja bym dał twitch na tier 1 a sivir na tier 2 

Twitch po nerfie, jest silny, ale nie zasługuje na t1, natomiast co do sivir, to sam range i trudny early ją skreśla.

h6IduA1.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

UWAGA, UWAGA... Zostały dodane zmiany, z powodu patch'a 4.12 i zmiany mety na ADC - powracamy do sezonu 2, gdzie brało się Marksman'ów z świetnym late game'em. Duży przeskok zaliczyły dwie postacie - kog'maw i tristana - obie awansowały do tier 1, lekki skok w górę zanotowali: Corki, Varus, Ezreal i Vayne (zastanawiam się u niej nad tier 2). Zrzuciłem też Cait z piedestału, choć nie jestem pewny czy powinna znaleźć się w tier 2, czy 3, ale postawiłem na 3. Spadła także Miss i Sivir, które odstają od mety i są rzadko grane.

h6IduA1.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...