Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Tab na serwer Survival+Gildie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajne ułożenie :O ! Jedyne co bym zmienił to kolor punktów jaki posiada gildia, nie pasuje, to musi być coś mniej widoczne (w cieniu) bo to tylko dodatkowa informacja.

@/P.S/

A to przypadkiem nie ten Blakeyz co oszukał mojego znajomego z pluginami? Znajomy zgodnie z umową podesłał jarki, a Blakeyz zniknął nie płacąc, coś czuje że to Ty ;)

10732745374541468291.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@xMruczek Nie wiem o co chodzi zaraz wstawie screena z nowym tabem ktory bedzie juz na serwerze (Moga ulec jakies malutkie zmianny) Mruczek jesli chodzi o jakies oszukanie wbij na ts'a ktorego mam podanego na moim profilu :)

Opublikowano

@xMruczek Nie wiem o co chodzi zaraz wstawie screena z nowym tabem ktory bedzie juz na serwerze (Moga ulec jakies malutkie zmianny) Mruczek jesli chodzi o jakies oszukanie wbij na ts'a ktorego mam podanego na moim profilu :)

Nie wbijam na cudze, ts3. A swojego nie mam, Przykrość :]

@//Topic:

Jak masz top 15 gildii:

- TEST [1200] to : [1200] powinno być mniej widzocznie bo jest to tylko dodatkowa informacja. A tak to sie zlewa z tabem.

10732745374541468291.png

Opublikowano

@MarcinPSP Nie martw sie bedzie tez na stronie topka,ale taki tab zachecie ludzi do grania ;p.

Zaproś mnie na skype (na profilu) bo jestem w 100% pewien, że tab się sypnie przy większej ilości człowieków :3

Opublikowano

ogólnie nie ma co dodawać naprawde fajny pomysł i wykonanie :) niebawem wbije na tw serwer 

Zapraszam na Serwer Minecraft 1.7.2

[100 slotów + rekrutacja ON]

IP: polscymajkrafci.ench.pl

Strona: www.17193.enmc.pl

Opublikowano

Up Nadal mala ilosc serwerow ma takie rzeczy wiec jestes troche w bledzie widzialem z 5 tylko takich serwerow w polsce z takimi tabami pod ranking,gildie itp.
PS:Reklama serwera YouHard juz zrobiona mozecie ja znalesc na Publikacji serwerow minecraft.

Opublikowano

Prosze cie nie oszukuj ludzi z mpcforum bo i tak wiemy ze to sa gildie by tirex :P

Masz tu cos o serwerze 

Ty to nazywasz Autorskimi pluginami hmm. nom tak to są autorskie pluginy lecz i waszego wykonania
proszę cie nie oszukuj graczy mowiąc ze to wasze gildie czy jak tam wy mówicie bo ten wasz MultiSamcio pro elo nie jest który
edytuje plugin by Tirex_Pl hmm. myślisz ze nie widać ze to tirexa plugin 1) wszystkie komunikaty są prawie takie same 2) taka sama wiadomosc poczas walki
nie polcam serwera poniewż jest nie dopracowany + jest oszukiwany przez Administracje YouHard-YY proszę nie wbijać 
Aktualnie nie macie prawa kozystać z Pluginu na gildie więc w immieniu Tirexa proszę was o usunencie pluginu zecznie z Licencią !

Daje Like bo moge 

Minecraft - zarzadzanie-serwerem

Opublikowano

Wg. mnie bardzo ładnie to wygląda, gratuluję i życzę

powodzenia w dalszej rozbudowie. ;)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

@Sztandar18 Nie rozumiem twojej wypowiedzi,jesli chodzi ci o strone to ci gratuluje i tak gildie twoje to xcrki przerobione przez Gwardziste.

Te gildie które są w pierwszym poście mogę mieć nawet dziś, a jesli chodzi o link, to są statystyki pisane pod ten plugin... Jest to wersja beta bazowana na xcr'kach, liczy się, że umiem takie coś sam napisać i rozwijać :)

Opublikowano

@Leo14 To jest pod jego serwer i on nie będzie tego udostępniał :)

@topic 
Fajnie to wygląda tylko radziłbym zmienić info o graczu na środek, ale pewnie przy większej ilości graczy wszystko sypnie :)

Opublikowano

Up Nadal mala ilosc serwerow ma takie rzeczy wiec jestes troche w bledzie widzialem z 5 tylko takich serwerow w polsce z takimi tabami pod ranking,gildie itp.

PS:Reklama serwera YouHard juz zrobiona mozecie ja znalesc na Publikacji serwerow minecraft.

80tnaw.jpg

No to dolicz do tego kolejny.

2h zabawy pakietami.

Opublikowano

Ja bym wywalił z informaci Nick:, bikos czasami ludzie ustawiaja nicki które sie nie mieszcza na tab i to chojowo wyglada

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...