Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie gratuluję ilości graczy na serwerze to zachęca, a spawn jest prosty elegancki Podoba mi się :)

Nareście jakaś dobra opinia ;) Za co bardzo dziękuje a liczba graczy hmm.. rzeczywiście motywuje ;D

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo dobry serwer 0 lagów , mega drop , dobre klepy i miła administracja :)

Dziękuję za miłą opinię czekam na więcej takich opinii 

Małe info:

Dnia: 2014-07-07 O Godz 12-13 Na serverze będzie LIVE u sławnego YouTubera ( Kurakable ) Miłegj gry! ;).

Opublikowano

Ten kurakable - nie znam goscia wiec nie jest slawny :(

Co do ssow pluginow - kod jest ujny :(

Opublikowano

To jest prezentacja serwera czy strony? Strona juz jest nowa lepsza tylko wrzucic :-)

Podałes w prezentacji adres strony więc ona także podlega ocenie :)

Opublikowano

Hostmc? Kupcie dedyka.

Mamy indywidualna maszyne 64gb ram na nasze zamowienie :-)

Ten kurakable - nie znam goscia wiec nie jest slawny :(

Co do ssow pluginow - kod jest ujny :(

Ciebie też nie znam, jakiś gimbus chba ;c

No tak bo ytber promowany przez drollercaster, skkf, jdabrowsky to jakis random ;c i wcale nie bierze udzialu w seri z ctsg :G

Opublikowano

Nie gimbus, uczeń samochodówki - nie musisz od razu wszystkich wyzywać od gimbusów, to nie ładne i świadczy źle o Tobie i serwerze.
Wybacz, ale nie śledzę minecraftowych jutuberków - nie bawi mnie to ;)

Opublikowano

@Alanpl3 Reklama servera
Poza tym mamy autorskie pluginy i nie wmówisz mi że nie diverseEssentials - a co zabronisz mi dopisać to? Ha... Róbcie sobie ten swój gówniany server z niby MinecraftPolska którego i tak nie będzie i daj se spokój z komentowaniem czegoś do czego nie masz 100% pewności ponieważ nie zostałeś upoważniony do FTP żeby zobaczyć kod pluginów naszych autorskich i niby czemu jesteś taki pewien? Hmm... może dla tego że pierwszy raz mam technika a inne moje servery nie były z autorskimi pluginami nie wiem jak to wyjaśnić a co do komend /plugins możemy wszystkie pod aliasy odblokować bo nie mamy czego ukrywać.
The End.

Opublikowano

Dodam jeszcze ze tworzymy projekt z RPG 3 postacie do wyboru, skille, nowe bronie, itp. Cos czego jeszcze na świecie nie ma... i tam mi nie powiesz ze nie ma nic autorskiego a poza tym to _Diverse pracował w hostingu disconnect itd. Jego koledzy pomagali mi pisać pluginy więc może gdzieś być domieszka innego nicku ale to i tak nasze autorskie ;p.

Opublikowano

@Alanpl3 Reklama servera

Poza tym mamy autorskie pluginy i nie wmówisz mi że nie diverseEssentials - a co zabronisz mi dopisać to? Ha... Róbcie sobie ten swój gówniany server z niby MinecraftPolska którego i tak nie będzie i daj se spokój z komentowaniem czegoś do czego nie masz 100% pewności ponieważ nie zostałeś upoważniony do FTP żeby zobaczyć kod pluginów naszych autorskich i niby czemu jesteś taki pewien? Hmm... może dla tego że pierwszy raz mam technika a inne moje servery nie były z autorskimi pluginami nie wiem jak to wyjaśnić a co do komend /plugins możemy wszystkie pod aliasy odblokować bo nie mamy czego ukrywać.

The End.

Dodam jeszcze ze tworzymy projekt z RPG 3 postacie do wyboru, skille, nowe bronie, itp. Cos czego jeszcze na świecie nie ma... i tam mi nie powiesz ze nie ma nic autorskiego a poza tym to _Diverse pracował w hostingu disconnect itd. Jego koledzy pomagali mi pisać pluginy więc może gdzieś być domieszka innego nicku ale to i tak nasze autorskie ;p.

Ha! No comment... .

Nie chcę tutaj się przegadywać więc nie odpisuje! 

Wiem swoje..

Koniec.

No co Ty nie powiesz :_: Ja tworzę mały serwerek survival i nie chwalę się tym na "dzielni". Po tych postach tylko widzę profesjonalizm serwerka :3 Nie polecam 3

Opublikowano

diverseAuth - AuthMe

diverseAddon, diverseDrops, diverseEvent, diverseHorse, diverseOthers - zapewne komendy z kilku pluginow rozkodowane i przekopiowane
diverseGuilds - nie jestem w stanie rozpoznac, ale gdzies juz widzialem identyczny
diverseDispenser - prawdopodobnie InfinityDispenser
Nie ma tu diverseAntyCheat.
To wyżej jest z /? 

Wasze pluginy: AdvancedPlayerLogger AutoMessage Citizens ClearLag CombatLog diverseAddon diverseAntyCheat diverseAuth diverseCtrl diverseDispenser diverseDrops diverseEvent diverseGildie diverseHorse DiverseMOTD diverseOthers dmXTeleport eastStone Essentials EssentialsSpawn IBan NoCheatPlus PermissionsEx WorldBorder WorldEdit WorldGuard
Znalazłem to w GOOGLE
Tu kolejna lista wszych pluginów:
Tu jednak jest NoCheatPlus:
  • diverseAddon 1.0
  • WorldBorder 1.7.8
  • AutoMessage 2.4.0
  • diverseHorse 1.0
  • diverseCtrl 1.0
  • diverseDispenser 4.0.0
  • WorldEdit 5.6
  • NoCheatPlus 3.10.12-RC-sMD5NET-b700
  • diverseEvent 1.0
  • AdvancedPlayerLogger 1.0
  • CombatLog 1.8.11
  • diverseGildie 1.5
  • dmXTeleport 1.0
  • ClearLag 2.7.1
  • PermissionsEx 1.20.4
  • eastStone 3.2
  • WorldGuard 5.9
  • diverseOthers 1.0
  • Essentials 2.13.1
  • diverseDrops 2.1
  • EssentialsSpawn 2.13.1
  • IBan 1.6.2
  • diverseAuth 3.3.4

Ktoś napisał że są wszystkie nasze? (odaj do tego dmxteleport, advancedplayerlogger jbc). Żaden serwer nie ma chyba wszystkiego autorskiego, nazwy zmienia slim nie ja także :3

Po za tym slim sam opowiedział mi o profesjonalizmie twojej ekipy, Filipek próbuje jakimis głupotami dostac opa pisał nam czy nie wbijemy na jego serwer i czy mu nie pomożemy worldedita (chciał żebyśmy się zalogowali i dostać nasze hasła) także co ty możesz wiedzieć o nas? Ps. Ocenianie kogoś po ortografi, pozdrawiam, w tym przypadku nawet slim jest mądrzejszy od ciebie ;3 A ty const uspokój się już bo narazie to jedyne co zrobiłeś to MyHard i jeszcze upadł jak każdy serwer... ehh.. każdy potrafi coś napisać a gówno pokazać, pozdrawiam, i jeśli dalej macie się tak ośmieszać to już lepiej nie komentujcie ;3 A co do essentials to nasze jest już w drodze pozostały takiedrobnostki jak helpop i vanish także pozdrawiam :-)

Opublikowano

Nie aktualne masz info niestety :) z myharda odszedłem w dzień startu misiu, więc słabe porownanie co zrobiłem. Nie mniej jednak zrobiłem dużo więcej od Ciebie i osiągnąłem dużo większy sukces :)

Ps. Mam prawo pisac co chce, a ze to Ci sie nie podoba oznacza ze albo piszę prawdę, albo nie portrafisz przyjąć krytyki jak 90% gimbazy z mpc

Adijos :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...