Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S1sfgliwice

Vprezes

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ku*wa co z serwerem... stronka się nie wczytuje..

Spokojnie , już działa  ...

3621780428.png

Opublikowano

No Jestem nowa tam.. ale serv mi sie podoba jak na początek.. jednak raptem 10min. po tym jak zaczełam przerwa techniczna ajaj.. trzeba czekać :P

Opublikowano

No Jestem nowa tam.. ale serv mi sie podoba jak na początek.. jednak raptem 10min. po tym jak zaczełam przerwa techniczna ajaj.. trzeba czekać :P

Akurat trafiłaś na zmiane nocną ale serwer już działa , Zapraszam do gry :)

3621780428.png

Opublikowano

Jest tu możliwość wojenek gildi i lochów jak na globalu całej gildi razem.?

Na razie nie ma , lecz w przyszłości planujemy dodać ;)

3621780428.png

Opublikowano

Jejku chyba na żadnym privie jakim grałam nie ma wojenek gildi i tych właśnie lochów.. a ja tak skacze i szukam :(  gdyby taki priv był chyba bym z niego nigdy nie zeszła.. Ale to nic w takim razie poczekamy :) zapowiada się fajna zabawa :P

Opublikowano

Jejku chyba na żadnym privie jakim grałam nie ma wojenek gildi i tych właśnie lochów.. a ja tak skacze i szukam :(  gdyby taki priv był chyba bym z niego nigdy nie zeszła.. Ale to nic w takim razie poczekamy :) zapowiada się fajna zabawa :P

No niestety na razie z tego co mi wiadomo to nie ma nawet gotowych skryptów na te lochy gildijne itp. więc dlatego nie ma ich na żadnym serwie ;(

3621780428.png

Opublikowano

Serwer całkiem spoko, jedyne czego bym się doczepił, to zbyt mała ilość kasy w karczmie. :x

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Serwer całkiem spoko, jedyne czego bym się doczepił, to zbyt mała ilość kasy w karczmie. :x

w końcu mały hard 

3621780428.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...