Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S1sfgliwice

Vprezes

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie by było gdyby znowu nie było limitu piw a teraz jest 10 ... niech będzie bez limitu :D

Cały czas testujemy żeby był exp i gold idealnie dostosowany pod medium ;p

3621780428.png

Opublikowano

Próbowałem odświeżać, nie pomaga.

Mój ziomek miał tak samo , zmień przeglądarke ;p

@Edit

Resetowanie Lochów działa

3621780428.png

Opublikowano

Serwer przeniesiony na maszynę , zawsze w nocy (od tej lub następnej) serwer będzie stał na hostingu a w dzień na maszynie pod nowym adresem : 

http://sfgamegliwice.tk/

Mam nadzieję , że adres nie będzie się już zmieniał o ile nie będzie problemów  :)

3621780428.png

Opublikowano

stara strona czarny ekran.. a nowa strona nie działają passy. 

zrób nowe konto ;p

3621780428.png

Opublikowano

zrób nowe konto ;p

jaja sobie robisz? popierdolilo cie konkretnie k***a w top jestem 3przeniesc na inną maszyne i nie wziosc bazy danych ?! nara nie polecam serwera admina pojebało . 

f63m.jpg

Opublikowano

jaja sobie robisz? popierdolilo cie konkretnie k***a w top jestem 3przeniesc na inną maszyne i nie wziosc bazy danych ?! nara nie polecam serwera admina pojebało . 

nie płacz :) nie chcesz to nie graj , a z bazą  danych to co miałem zrobić zrobilem , poza tym to był wtedy non sens wbijać w 1 dzień 300 lv . :)

PS : a za te wyzwisko powinien warn polecieć i kilka procentów albo ban na 24 h , żebyś miał szacunek dla ludzi w przyszłości , wnioskuje z tego , że jesteś jeszcze niedojrzałym dzieckiem .

3621780428.png

Opublikowano

nie płacz :) nie chcesz to nie graj , a z bazą  danych to co miałem zrobić zrobilem , poza tym to był wtedy non sens wbijać w 1 dzień 300 lv . :)

PS : a za te wyzwisko powinien warn polecieć i kilka procentów albo ban na 24 h , żebyś miał szacunek dla ludzi w przyszłości , wnioskuje z tego , że jesteś jeszcze niedojrzałym dzieckiem .

dobrze że wszystko za darmo bo pewnie by był vip i też byś zajebał konta jesteś gownem nie dbasz o ludzi konta zajebałeś.. 300lv to 3-4 dni itemy losowanie ciagle itp a idz w fajny serwer a admin to scierwo zegnam i nie odpowiadam juz . 

f63m.jpg

Opublikowano

dobrze że wszystko za darmo bo pewnie by był vip i też byś zajebał konta jesteś gownem nie dbasz o ludzi konta zajebałeś.. 300lv to 3-4 dni itemy losowanie ciagle itp a idz w fajny serwer a admin to scierwo zegnam i nie odpowiadam juz . 

Po pierwsze naucz się czytać temat , po drugie to jest serwer beta , po trzecie swoich żali nie musisz opowiadać na forum , połowa tego co mówisz jest kłamstwem .

Wbicie 300 lv. nie zajmuje nawet 3 dni tylko niecały 1 , losowanie itemów 15 minut i wszystko gotowe , chyba , że nie potrafisz grać to nie mój problem , po czwarte jakie kradnięcie kont? co ty pier***sz dziecko ? Ty chyba nie miałeś nigdy ukradzionego konta ...  Najpierw zastanów się co ty piszesz , później komentuj !

Polecam maść na ból dupy i słownik .

3621780428.png

Opublikowano

@Changelog
-Dodano nową grafikę na serwer (cały czas zmieniamy coś na nowe )

- Dodano poprawnie działający reset lochów co 12 godzin :)

- 50 piw na dzień 

- Otwarte lochy na start gry

- Dodano własny chat pod grą

3621780428.png

Opublikowano

Dlaczego jak próbuję załadować stronę to ładuje się CIĄGLE i wgl nic nie ma tylko czarny ekran :x

Już działa wywaliło chwilowo Apache .

3621780428.png

Opublikowano

@Changelog

-Dodana wieksza szanse epików w sklepie

-Dodano radyjko

-Dodano reset piw co 12h

3621780428.png

Opublikowano

Spoczko server, tylko troche laguje ;) Nawet bardzo mocno lauje xD Ej a klucz do wc wypadnie ?

Wypadnie , nie mam pojecia czemu laguje ...

Czemu stronka jest wyłączona i nie można grać "Strona jest nie dostępna odśwież więcej"

Możliwe chwilowe problemy z domeną .

3621780428.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...