Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Błąd importu w Camtasia Studio 8

DavExLouisE

Pytanie

Opublikowano

Kiedy chcę zaimportować nagrany film przez frapsa w formacie .avi, którego Camtasia obsługuje to wyskakuje mi takie okienko...

post-1194288-0-28810900-1404375239_thumb.png

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko jakich konkretnie jakich..

P.S. z tego co się orientuję to odpowiada się w temacie żeby komuś pomóc a nie nabić posta albo zacząć dąsać się do kogoś o.O

Opublikowano

K***a no chyba jasne że masz napisane '.avi'. https://www.youtube.com/watch?v=cj8zU0sBdn8 5s googla na prawde czy to jest takie trudne? Dąsać się będę bo to jest nie pojęte, chcesz zacząć nagrywać? To naucz się w pierw angielskiego !

Zrobiłem to w 1 kolejności, ale po zainstalowaniu kodeków TSCC dalej nie działa... Dlatego założyłem ten temat, bo teraz nie wiem już co mogę zrobić :/

Opublikowano

No to można było tak odrazu :f

Osobiście miałem taki problem z vegasem i do tej pory nie udało mi się tego rozwiązać, masz 2 możliwości aktualnie :

1. szukasz na necie jak to naprawić

2. konwertujesz do innego formatu (stracisz troche jakości no ale cóż coś za coś)

graphic.png
Opublikowano

O widzisz i można normalnie odpowiedzieć? :) Co to 2 sposobu to próbowałem już różnych formatów, ale nie działają... a co do 1 to szukałem, ale nic konkretnego nie znalazłem... :(

Opublikowano

Nie działają tzn. że wyskakuje ten sam komunikat. System to Windows 7 Home Premium 64-bitowy. Tak uruchomiłem jako admin.

Opublikowano

wg. mnie zainstalowałeś codeki pod 32 bitową wersje systemu, jeśli poszukasz (szukałem ale nie chce wprowadzić Cię w błąd) wersji x64 'Avi codec for windows 7 x64'.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...