Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Błąd importu w Camtasia Studio 8

DavExLouisE

Pytanie

Opublikowano

Kiedy chcę zaimportować nagrany film przez frapsa w formacie .avi, którego Camtasia obsługuje to wyskakuje mi takie okienko...

post-1194288-0-28810900-1404375239_thumb.png

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O widzisz i można normalnie odpowiedzieć? :) Co to 2 sposobu to próbowałem już różnych formatów, ale nie działają... a co do 1 to szukałem, ale nic konkretnego nie znalazłem... :(

Opublikowano

K***a no chyba jasne że masz napisane '.avi'. https://www.youtube.com/watch?v=cj8zU0sBdn8 5s googla na prawde czy to jest takie trudne? Dąsać się będę bo to jest nie pojęte, chcesz zacząć nagrywać? To naucz się w pierw angielskiego !

Zrobiłem to w 1 kolejności, ale po zainstalowaniu kodeków TSCC dalej nie działa... Dlatego założyłem ten temat, bo teraz nie wiem już co mogę zrobić :/

Opublikowano

Nie działają tzn. że wyskakuje ten sam komunikat. System to Windows 7 Home Premium 64-bitowy. Tak uruchomiłem jako admin.

Opublikowano

No to można było tak odrazu :f

Osobiście miałem taki problem z vegasem i do tej pory nie udało mi się tego rozwiązać, masz 2 możliwości aktualnie :

1. szukasz na necie jak to naprawić

2. konwertujesz do innego formatu (stracisz troche jakości no ale cóż coś za coś)

graphic.png
Opublikowano

wg. mnie zainstalowałeś codeki pod 32 bitową wersje systemu, jeśli poszukasz (szukałem ale nie chce wprowadzić Cię w błąd) wersji x64 'Avi codec for windows 7 x64'.

graphic.png
Opublikowano

Tylko jakich konkretnie jakich..

P.S. z tego co się orientuję to odpowiada się w temacie żeby komuś pomóc a nie nabić posta albo zacząć dąsać się do kogoś o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...