Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Skrypt] Admin Online - Sprawdź czy Właściciel, Admin, Moderator i Helper jest online! :)

19Adam97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

######

#       #

#  R  #

#       #
#  E  #
#       #
#  K  #

#       #
#  L  #

#       #
#  A  #

#       #

#  M  #
#       #

#  A  #

#       #

#####

Witam. Chciałbym Wam dzisiaj przedstawić mój trzeci skrypt, który udostępniam na mpcforum, nazywa się on Admin Online

Admin Online

Co ten skrypt potrafi?

- Pokazuje nam czy Wlasciciel, Administrator, Moderator i Helper jest online (sprawdza prawami)

Błędy:

Jeśli jakiś znajdziesz to mnie poinformuj ;)

Download Skryptu:

https://www.facebook.com/19Adam97PL

Changelog:

Aktualnie brak wersji 0.2 :)

Proszę o opinie czy złe czy dobre, czy Wam się podoba czy nie oraz jaki chcielibyście jeszcze zobaczyć skrypt od mojej osoby.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Dodaj skan lub wrzuć na pastebina bo inaczej nie pobiorę i nie sprawdzę ;)

@707 - Jest na pastebin, ale ponieważ ja chcę mieć też coś z tego to chcę po prostu LAJKa na moim fanpagu. Lajkujesz i wtedy udostępniają Ci się moje skrypty ;)
Opublikowano

@"707" - Jest na pastebin, ale ponieważ ja chcę mieć też coś z tego to chcę po prostu LAJKa na moim fanpagu. Lajkujesz i wtedy udostępniają Ci się moje skrypty ;)

Yo-Dawg_Xzibit_meme-230_300.jpg

Lajkować jakiś marny fanpage po 20 linijkowy skrypcik? TAKI MARNY?!

command /admin:
        trigger:
                clear {wlasciciel.online::*}
                clear {admin.online::*}
                clear {mod.online::*}
                clear {helper.online::*}
                loop all players:
                        loop-player has permission "online.wlasciciel":
                                add loop-player to {wlasciciel.online::*}
                        loop-player has permission "online.admin":
                                add loop-player to {admin.online::*}
                        loop-player has permission "online.mod":
                                add loop-player to {mod.online::*}
                        loop-player has permission "online.helper":
                                add loop-player to {helper.online::*}
                send "&cEkipa Online &aPSVMC.PL&b:"
                size of {wlasciciel.online::*} is 0:
                        send "&4Wlasciciel: &cNie znaleziono Wlasciciela online."
                else:
                        send "&4Wlasciciel: &c%{wlasciciel.online::*}%"
                size of {admin.online::*} is 0:
                        send "&cAdministrator: &cNie znaleziono Administratora online."
                else:
                        send "&cAdministrator: &e%{admin.online::*}%"
                size of {mod.online::*} is 0:
                        send "&2Moderator: &cNie znaleziono Moderatora online."
                else:
                        send "&2Moderator: &a%{mod.online::*}%"
                size of {helper.online::*} is 0:
                        send "&9Helper: &cNie znaleziono Helpera online."
                else:
                        send "&9Helper: &a%{helper.online::*}%"
Serio? A co jeśli ktoś nie ma rangi helper? Nie zadziała mu. Takie skrypty są durne.
Opublikowano

2252014043673961189815.jpg

KOD
Serio? A co jeśli ktoś nie ma rangi helper? Nie zadziała mu. Takie skrypty są durne.

@1361622928-U485574.png► Aberide™ - Wiesz co to są prawa autorskie? Twój post został zgłoszony. Tak poza tym nikt Ci nie kazał go pobierać ani lajkować, nie będziesz miał nic za free ;) A tak przy okazji nawet byś nie umiał takiego napisać ;)

Opublikowano

2252014043673961189815.jpg

KOD (zajżyj na FB autora po cały KOD)

A ty byś chciał żeby ktoś twój skrypt tak publikował?!

Jak kolega napisał: To mój trzeci skrypt

Może sie dopiero uczy?

Jestem pewien że za rok z tych 20 linijek zrobi sie 200 albo i więcej ;)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam, skrypt mi się bardzo podoba testowałem a w dodatku autor bardzo uprzejmy i pisze kolejne skrypty :) 

Pozdrawiam

kuba5989

Opublikowano

@PGS - Jeżeli ktoś chce to może używać, nikt nie musi.

@pandrstruktor - Jeżeli masz plugin Skript to lepiej dodać skrypt niż kolejny plugin :)

@xCzuowiekBanan - Kolejne dziecko, które nie umie uszanować czyjejś pracy. Dużo nie wymagam, nir chce pieniędzy za to... A like jest po to by być na bieżąco przy moich skryptach. Pozdro.

Opublikowano

@PGS - Jeżeli ktoś chce to może używać, nikt nie musi.

@pandrstruktor - Jeżeli masz plugin Skript to lepiej dodać skrypt niż kolejny plugin :)

@xCzuowiekBanan - Kolejne dziecko, które nie umie uszanować czyjejś pracy. Dużo nie wymagam, nir chce pieniędzy za to... A like jest po to by być na bieżąco przy moich skryptach. Pozdro.

pracy ?

co tu niby wymagalo jakiegokolwiek wysilku ?

bo na pewno nie  te 20 linikek gownianego skryptu

Opublikowano

pracy ?

@xCzuowiekBanan - To dlaczego nie napiszesz sam? Tylko udostępniasz moje jak gówniarz? Napisz swoje i sobie udostępniaj :)
Opublikowano

pracy ?

Może i 20 linijkowe gówno ale chociaż stara się coś zrobić sam i to udostępnia a nie jak 90% obecnych użytkowników mpc, skopiują od kogoś cały kod, zmienią tylko nazwę skryptu/pluginy i jeszcze bezczelnie piszą że oni robili od podstaw kod.

Skrypt krótki lecz zapewne się przyda to komuś, gdyż skryptów się nie pisze na tak dużą skale jak plginy. ^^

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

Przecież udostępniasz je tutaj, wystarczy wchodzić na forum. I co jak ktoś nie ma konta na facebooku?

@top

Oczywiście jak przystało na "porządny" skrypt połowa to licencja która można bez problemu usunąć. Zamiast na początku komendy czyścić 4 zmienne lepiej dać je jako tymczasowe, dzięki czemu usuną się gdy event (wydarzenie) się skończy. I na dodatek reklama w skrypcie.

P.S: Żebyś nie zaczął pisać czegoś w stylu "zrób lepsze", proszę: http://skript.pl/index.php?/topic/126-adminsign-status-graczy-na-tabliczce/ (nie uznajcie tego za reklamę)

img.jpg

Opublikowano

Przecież udostępniasz je tutaj, wystarczy wchodzić na forum. I co jak ktoś nie ma konta na facebooku?

@top

Oczywiście jak przystało na "porządny" skrypt połowa to licencja która można bez problemu usunąć. Zamiast na początku komendy czyścić 4 zmienne lepiej dać je jako tymczasowe, dzięki czemu usuną się gdy event (wydarzenie) się skończy. I na dodatek reklama w skrypcie.

P.S: Żebyś nie zaczął pisać czegoś w stylu "zrób lepsze", proszę: http://skript.pl/index.php?/topic/126-adminsign-status-graczy-na-tabliczce/ (nie uznajcie tego za reklamę)

@RaiZeN_PL - Pomysłowy skrypt muszę przyznać. Co do mojego skryptu nie musisz z niego korzystać, każdy pisze po swojemu :) Co do konta na FB... W tych czasach szansa, że nie masz konta na FB jest 1%, a jeżeli jesteś w tym 1% to wystarczy do mnie napisać :)

Zakaz umieszczania linków do Facebooka (Reflink).

@Istny Diabel - To inni mogą to ja nie mogę? Pozdro.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...