Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w budowie Komputera

AdeK770

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tym themesisie spokojnie podkręcisz do 4,2 hehe ciekawe porównanie :D

Opublikowano

Po pierwsze to zmień pamięć na taką która będzie miała normalny niski radiator. Chyba że nie chcesz zakładać większego chłodzenia, bo tak to możesz mieć problem z założeniem jednocześnie pamięci i radiatora.

Co do chłodzenia to brał bym przynajmniej  Fortis 2 XE1226.

Opublikowano

Fortis to kolejna dopłata 40zł,co prawda warto :)

Opublikowano

Panowie dzięki wielkie za każdą z opinii i pomocy :) Czy znacie może jakiś tańszy monitor żeby dorównywał Samsungowi LS22C300HS ? i może głośniki inne ? niż us SW-HF5.1 4500 tzn tańsze :) bo stwierdziłem że przeznaczę te 4500zł na cały zestaw ale po odjęciu od tej sumy monitora + słuchawek (z mikro) + klawiatury i głośników zostaje mi 3600 na PC ;p więc myślę że mogę poszaleć :) chciałbym grać w DayZ SA na ultra i np nagrywając przy 30 FPS'ach w ostateczności (podczas nagrywania)

Co panowie doradzą ? :D 

Opublikowano

Nie problem bo odejmuję mysz i klawiaturę M$ i Samsunga LS22C300HS znalazłem za 390zł :D a teraz zapytanie do głośników :) Głośniki będą do słuchania muzyki :) czy też jej tworzenia (beatmaking) a grać będę na słuchawkach :) więc może jakieś tanie głośniczki 5.1 czy w ostateczności 2.1 doradzicie :D ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...