Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info: Operacja Breakout

Gość KLIEB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mapy sa swietne z tego dodatku do tego polecam grac turnieje bo duzo osob nie zna map i latwo mozna wygrac. Na 100% kupie dodatek jak haj$ uzbieram.

"Upadli powstaną"

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wie ktoś może jak upragdeować przepustkę na złotą/srebrną? Myślę, że trzeba zrobić troche misji ale czy to wszystko??

Opublikowano

A wie ktoś może jak upragdeować przepustkę na złotą/srebrną? Myślę, że trzeba zrobić troche misji ale czy to wszystko??

Coin'a ulepszasz poprzez robienie misji. 5 Misji na srebro, 15 na złoto.

Opublikowano

Coin'a ulepszasz poprzez robienie misji. 5 Misji na srebro, 15 na złoto.

xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

nie robienie misji, a wygrane rankedy

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKLIEB
Nie wiesz to nie wypowiadaj się.

ZE STRONY STEAM:

How can i get the Bronze Operation Breakout Coin?
To get the Bronze Coin just buy the coin and it will be bronze. (Click here to buy the Operation Breakout Coin) [www.counter-strike.net]

How can i get the Silver Operation Breakout Coin?
To get the Silver Coin you need to finish 5 Operation Breakout missions.

How can i get the Gold Operation Breakout Coin?
To get the Gold Coin you need to finish 15 Operation Breakout missions.

Czyli:
Na Brozne kup przepustkę i jej użyj.
Na Silver ukończ 5 misji.
Na Gold ukończ 15 misji.

Opublikowano

lol, zawsze było, ze ileś tam h przegrać w operacji + 15 rankedów wygrać.

Opublikowano

Tylko mi się wydaje że nie ma żadnego powiększonego limitu? 2 skrzynki, 2 misje i 1 skin, więcej nie chce mi dać :c (nie mówcie o pechu, bo nołlajfiłem pół dnia i jeszcze na noc na idle server dałem)

Opublikowano

Takie moje pytanie !

Bez operacji breakout (normalnie) wydropiłem tylko 2 skrzynki przez 3 dni i nic poza tym ! Grałem po 5h+ dziennie o.O

Wszystkie typy rozgrywek.

Zmniejszyli drop ?

Opublikowano

Drop jest wciąż taki sam. Raz na deatchmatchu na mapie z operacji 12 na 15 grających wydropiło misje i ktoś jeszcze pistolet dostał. Beka była grana, szkoda, że nikt nie nagrywał :D Ale najczęściej dropi po 2-3 sztuki jakiegoś szajsu - tańsze skrzynki i bronie.

Moim zdaniem operacja kompletnie się nie opłaca. Być może komuś się zwróci, ale człowiekowi grającemu w CS:GO po 2-4 godziny dziennie na 99% nie, a mimo wszystko, nawet w Polsce na umowie zleceniu stawka godzinowa będzie większa, niż to, co zarobimy w CS:GO. Za tą całą kasę wydaną na żetony i skiny lepiej kupić sobie raz na 2-3 lata porządny komputer i obcować z nowymi grami. Śmiechu warta jest zmiana systemu awansowania odznaki. W tej chwili jest ona zależna tylko i wyłącznie od losowania dropu. Jeżeli będziesz miał pecha, do końca operacji wylosujesz 5-6 misji i skończysz z marnym srebrnym żetonem.

Opublikowano

@zajebisty777

Ale operacja nie trwa 1 czy 2 tygodnie. Trwa około 1-2 miesiące... To jest Summer Coin czyli będzie przez całe wakacje. Mi się po 2 skrzynkach zwróciło to 4,3 Euro, ale dobrze, że ceny skrzynek się utrzymują ~~ 3 Euro [2,5 Euro dla ciebie]

Opublikowano

Wiem, że operacje trwają dłużej niż 1-2 tygodnie. Ale np. ja grałem cały tydzień po parę godzin dziennie i wpadła mi jedynie jedna nowa skrzyneczka i 3 misje. Ktoś może grać raz w tygodniu i wydropić kilka skrzynek przez okres trwania operacji, a ktoś inny może nic z tego nie mieć. Jest to moja pierwsza operacja, dlatego sprawdzam na własnej skórze, co i jak. Przy moim intensywnym graniu raczej mi się zwróci, ale w przeciwnym wypadku nie polecam i jest to moja opinia i nic więcej :P Słyszałem, że srebrny i złoty żeton zwiększają szansę na drop. Jeżeli to prawda, to tym bardziej sposób osiągnięcia cenniejszego żetonu w tej chwili jest strzałem w stopy graczy, a Gaben się cieszy.

Opublikowano

Wiem, że operacje trwają dłużej niż 1-2 tygodnie. Ale np. ja grałem cały tydzień po parę godzin dziennie i wpadła mi jedynie jedna nowa skrzyneczka i 3 misje. Ktoś może grać raz w tygodniu i wydropić kilka skrzynek przez okres trwania operacji, a ktoś inny może nic z tego nie mieć. Jest to moja pierwsza operacja, dlatego sprawdzam na własnej skórze, co i jak. Przy moim intensywnym graniu raczej mi się zwróci, ale w przeciwnym wypadku nie polecam i jest to moja opinia i nic więcej :P Słyszałem, że srebrny i złoty żeton zwiększają szansę na drop. Jeżeli to prawda, to tym bardziej sposób osiągnięcia cenniejszego żetonu w tej chwili jest strzałem w stopy graczy, a Gaben się cieszy.

To nie jest prawda z tym dropem. Mi już się operacja zwróciła, więc nie narzekam (przyda się, bo wszystko w summer sale wydałem xD)

Opublikowano

p250 supernova - najładniejszy skin z nowej operacji (I Z GRY OGÓLNIE)  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

9398714048519691206206.png

Opublikowano

Jest jakiś dzienny limit dropu misji? W 1 dniu już 3 misje i skrzynia ;)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten drop jest dziwny...

Wczoraj dropło mi 5 misji (4 zrobiłem), a dzisiaj tylko skrzynka operacji.  :(

Bo na tydzień mogą dropnąć tylko 5 misji .

Resetuje się to w czwartek o 2:00

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Bo na tydzień mogą dropnąć tylko 5 misji .

Resetuje się to w czwartek o 2:00

resetuje się tydzień po dropie ostatniej misji :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...