Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Samoria - Koń Militarny / Nowe Bronie

DarwoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również jestem w administracji tego serwera, który tworzy i nie przypominam sobie, abym wszystkich hejtowała i gubiła się co drugie zdanie :)

Zanim ocenisz CAŁĄ ADMINISTRACJĘ wpierw poznaj KAŻDEGO.

Wracając do tematu: Koń mi się bardzo podoba, chociaż dałabym go tylko liderowi gildii - takie wyróżnienie rzucające się w oczy lub jako nagroda - np. turniej gildii, co miesiąc dana gildia by dostawała takiego konia - każdy członek. Bronie dla Szamana i Ninja totalnie mi się nie podobają.

Wybacz... literówka, miało być administrator za co najbardziej Cię przepraszam.

@top

Kiedy planujecie start serwera?

Również jestem w administracji tego serwera, który tworzy i nie przypominam sobie, abym wszystkich hejtowała i gubiła się co drugie zdanie  :)

Zanim ocenisz CAŁĄ ADMINISTRACJĘ wpierw poznaj KAŻDEGO.

Wracając do tematu: Koń mi się bardzo podoba, chociaż dałabym go tylko liderowi gildii - takie wyróżnienie rzucające się w oczy lub jako nagroda - np. turniej gildii, co miesiąc dana gildia by dostawała takiego konia - każdy członek. Bronie dla Szamana i Ninja totalnie mi się nie podobają.

Nie wiem o co Wam poszło, w sumie nie wnikam, ale lepiej robić serwer w X osób (1-2 lub w 3-6, czy ileś tam), ale żeby było dobrze zrobione, poza tym nie każdy zajmuje się sprawami technicznymi (np. ja nie). Wiadomo, że wszystkiego nie wyłapie się i będą poprawki po starcie, itd., ale ważne, aby ekipa była ogarnięta, dobrze się współpracowało i nie było gadania za plecami, itp.  :P  Na razie jestem zdenerwowana pewną sytuacją, gdzie stworzyłam napisy "Regulaminów" na starym forum serwera (obecnie jest tworzony przez osoby, które odeszły z obecnego naszego zespołu) i nie chcą ich usunąć, mimo, iż poprosiłam o to i nie wyraziłam zgody na publikowanie tych napisów na ich forum...  <_< Na razie siedzę cicho i czekam, czas pokaże, co zrobią.

Wybaczam   :P 

Wymienił na początku technika jakim jest Evor, którego w przeciwieństwie do tego co było napisane szanuję.
Reszta sama się nasuwa... :)
pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Jako że @Thoria aka wielki pan co wszystko potrafi czyli kupuje rzeczy od Nixa

będą nowe bronie rownież z naszym logiem, nie to nie logo EoM.

temat zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...