Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Samoria - Koń Militarny / Nowe Bronie

DarwoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajny konik podobny do tych co plechito sprzedawał bodajże albo dał na epvp tyle że ten ma tą pelerynkę.

Co do broni dobry wybór set mi się bardzo podoba :P

Opublikowano

Bardzo fajny konik podobny do tych co plechito sprzedawał bodajże albo dał na epvp tyle że ten ma tą pelerynkę.

Co do broni dobry wybór set mi się bardzo podoba :P

Zaraz dodam cały set :)

(każdą klasę)

Opublikowano

Koń mi się nie podoba. Wygląda jakby brakowalo mu tekstur. Bronie calkiem, całkiem i nieźle pasują w tym przypadku do zbroi.

Tekstury możliwe, że będą lekko modyfikowane :)

Opublikowano

Fajny Konik . Tylko, że mam nie porzerobioną wersję jego :)

Ale fajnie zeedytowany pozdrawiam.

Go_P6_IVI.png

Opublikowano

Set bardzo fajny, sami chcieliśmy go kupić od BombWorka.

Te logo jest Wasze, czy EoM?

Powodzenia z serwerem. ;)

621031404210882313241.png

Opublikowano

Set bardzo fajny, sami chcieliśmy go kupić od BombWorka.

Te logo jest Wasze, czy EoM?

Powodzenia z serwerem. ;)

A jak sądzisz czyje to logo?

Nasze :)

Opublikowano

Spoko wygląda jako całość, ale jak będziesz miał wyjebane jak na klientów to będzie lipa

Jednym słowem:

https://www.youtube.com/watch?v=DsengxZ9KlY

Nasz afrykański kolega fajnie podsumował zaangażowanie Darwora do zleceń:

"W ch*ja cięcie też zajęcie".

Same sety broni to nic specjalnego, przesadzony połysk, głupota zwana pakowaniem loga na wszystko.

Ogółem nie podobają mi się te bronie. TreeN robi o wiele lepsze.

A ten koń, to na prawdę.

Wygląda mizernie, nie wiem czy wy dążycie do ulepszenia swojego serwera, czy pogorszenia?

24b5car.jpg

Opublikowano

Jednym słowem:

Same sety broni to nic specjalnego, przesadzony połysk, głupota zwana pakowaniem loga na wszystko.

A ten koń, to na prawdę.

Wygląda mizernie, nie wiem czy wy dążycie do ulepszenia swojego serwera, czy pogorszenia?

wypie*dalaj od mojej osoby, myślisz że jesteś kimś? grubo sie mylisz

co do metin2poland po prostu nie miałem dostępu do gg, a kiedy już odzyskałem hasło to już było za późno :)

A ty dążysz do bycia idiotą czy już nim jesteś?

Spoko wygląda jako całość, ale jak będziesz miał wyjebane jak na klientów to będzie lipa

wiem jak bylo, napisz mi na gg to wszystko naprawie mam nadzieje :v

Opublikowano

Logo Wasze nałożone na logo eom. :)

Raczej podmienione z eom na ich xD

set jest bardzo ładny tak jak pisałem wcześniej :) 

PS: Co do zbroi bo widzę że i zbroja jest to u sury poprawcie rękę i w sumie moglibyście ją dać czarną z elementami czerwieni jak było na Alistrii bardzo fajnie wyglądała wtedy :) 

Opublikowano

Raczej podmienione z eom na ich xD

set jest bardzo ładny tak jak pisałem wcześniej :)

PS: Co do zbroi bo widzę że i zbroja jest to u sury poprawcie rękę i w sumie moglibyście ją dać czarną z elementami czerwieni jak było na Alistrii bardzo fajnie wyglądała wtedy :)

Jak podmienione, jak logo jest na modelu?..

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

aha.. to jest jakiś problem nałożyć logo na model? bo dla mnie to żaden problem.

a dla tych którym się tak bronie podobają to wrzucę je czyste bez loga dziś/jutro do działu download :)

logo.png

Opublikowano

logo eom miało inny kolor z tego co pamiętam no i jak się dłużej przyjrzysz na dzwon szamana(najbardziej widoczne)  to znajdziesz tam logo które jest na początku tematu :P

Opublikowano

Jednym słowem:

A ten koń, to na prawdę.

Proszę, wypierdalaj już.. nie powinieneś wypowiadać się na temat ulepszeń które pogarszają serwer bo w tym akurat nikt Ci nie dorównuje.

@top

Fajne, planujecie dodawać coś więcej do działu media?

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

aha.. to jest jakiś problem nałożyć logo na model? bo dla mnie to żaden problem.

a dla tych którym się tak bronie podobają to wrzucę je czyste bez loga dziś/jutro do działu download :)

Ogółem wkur*iasz mnie momentami, ale teraz przyznam ci racje.

Tępić lewactwo i złodziejstwo.

Tym razem dobrze robisz.

Naucz dzieciarnie cudzą prace szanować, to ci będę bardzo wdzięczny.

Podpisuje się pod tym co chcesz zrobić rękami i stopami.

Wrzuć je z logiem tamtego serwera.

Niech zobaczą, jaki z DARWORA profesjonalny grafik 3D i jak tworzy "swoje" modele.

wypie*dalaj od mojej osoby, myślisz że jesteś kimś? grubo sie mylisz

co do metin2poland po prostu nie miałem dostępu do gg, a kiedy już odzyskałem hasło to już było za późno :)

A ty dążysz do bycia idiotą czy już nim jesteś?

wiem jak bylo, napisz mi na gg to wszystko naprawie mam nadzieje :v

Mogę się do**erdalać do ciebie tak długo jak mi się będzie chciało póki robię to z głową i nie łapie banów.

To ty się dowaliłeś do mnie i pokazałeś swoją głupotę w moim temacie, vice wersa płotko.

Ja w porównaniu do ciebie to rzeczywiście jestem kimś, bo potrafię coś więcej niż nałożyć swoje logo na cudzą prace.

Ty V3 nie potrafisz rozróżnić i krytykujesz, a wręcz hejcisz nie mając żadnego pojęcia na większość tematów.

Wiesz, do bycia idiotą nie dążę, ty nam wystarczysz.

Metin2Poland pewnie też ma nadzieje, że to zrobisz, ale jak to mówią "Nadzieja matką głupich".

Także już lepiej się przyznaj, że masz na niego wywalone, a że ci teraz to wypomniał tutaj, to po prostu próbujesz zachować twarz.

Mógłbyś chociaż napisać nazwę serwera od którego pożyczyłeś te bronie, ale gdzie tam w twojej osobie honoru będziemy szukać -.-

Proszę, wypierdalaj już.. nie powinieneś wypowiadać się na temat ulepszeń które pogarszają serwer bo w tym akurat nikt Ci nie dorównuje.

@top

Fajne, planujecie dodawać coś więcej do działu media?

Haha, żart ci się udał.

Widać, że humor przydupasów DARWORA się trzyma.

Tyś widział ulepszenia pogarszające serwer u nas.

Skoro jesteś taki oczytany i wszechwiedzący to je wymień, pytanie do ciebie:

Co pogarsza mój serwer?

Nie spodziewam się odpowiedzi od ciebie, bo jest niemożliwa, głównie dlatego, że nic nie pogarsza naszego serwera.

To nie my tutaj pakujemy do nas na serwer kradzione modele, które wyglądają jak rozmazane g****o.

Teodor tak?

Miałem do ciebie szacunek, ale skoro piszesz takie głupoty, to go tracisz, bo nie masz bladego pojęcia co jest u nas na serwerze.

Kilka osób przyczyniło się do tego, że wygląda dobrze i jest stabilny.

Pomógł nam trochę Evor wymieniając problemy z game, za co mu serdecznie dziękuje i wie dobrze, że jak będzie czegoś potrzebował to na nas może zawsze liczyć.

Pisząc coś tak tępego jak teraz napisałeś po prostu obraziłeś kilkanaście osób, które nam pomagały.

Napisałeś wprost, że ulepszenia które powstały dzięki Evorowi pogorszyły serwer, masz własnego kolegę za zero?

Zanim zaczniesz jechać po cudzej pracy to zapoznaj się z nią i z tym kto przy niej pomagał, bo jeszcze się okaże, że niechcący wszystkich swoich znajomych po obrażałeś.

Ale dobra masz szanse się zrehabilitować, napisz mi jakie ulepszenia pogorszyły nasz serwer.

Jak tego nie wypiszesz, to wyjdziesz na zwykłego gołosłownego prostaka, który myśli, że rozumy pozjadał.

24b5car.jpg

Opublikowano

te konie na każdym serwerze były tak pobugowane i wolne, że powodzenia xD

Szybkość ruchu można zmienić xD a co do "pobugowania" nie wypowiem się bo nie widziałem xD 

Tym razem dobrze robisz.

Mogę się do**erdalać do ciebie tak długo jak mi się będzie chciało póki robię to z głową i nie łapie banów.

To ty się dowaliłeś do mnie i pokazałeś swoją głupotę w moim temacie, vice wersa płotko.

Ja w porównaniu do ciebie to rzeczywiście jestem kimś, bo potrafię coś więcej niż nałożyć swoje logo na cudzą prace.

Ty V3 nie potrafisz rozróżnić i krytykujesz, a wręcz hejcisz nie mając żadnego pojęcia na większość tematów.

Metin2Poland pewnie też ma nadzieje, że to zrobisz, ale jak to mówią "Nadzieja matką głupich".

Także już lepiej się przyznaj, że masz na niego wywalone, a że ci teraz to wypomniał tutaj, to po prostu próbujesz zachować twarz.

Mógłbyś chociaż napisać nazwę serwera od którego pożyczyłeś te bronie, ale gdzie tam w twojej osobie honoru będziemy szukać -.-

Skąd wiesz że ukradł? Być może kupił od BombWorka z tym że logo mu zamienił na ich własne ale w tej kwestii niech lepiej się bomb wypowie xD 

Opublikowano

Szybkość ruchu można zmienić xD a co do "pobugowania" nie wypowiem się bo nie widziałem xD

Skąd wiesz że ukradł? Być może kupił od BombWorka z tym że logo mu zamienił na ich własne ale w tej kwestii niech lepiej się bomb wypowie xD

nie ukradł, dostał je od osoby która miała ściągać logo EoM z tych broni tylko a wyszło tak że ta osoba wyruchała tego kto te bronie kupił(czyli przekazał je dalej a nic z tego nie miał) - wiem to bo jestem jego znajomym.

a logo jest EoM i tutaj nie kłóćcie się bo ten kto je kupował chyba rozpozna w jakim miejscu te logo zostało nakładane i jest baaardzo łudzące do logo EoM  :)

Reasumując te bronie zobaczycie w dziale Download.

logo.png

Opublikowano

Tym razem dobrze robisz.

Haha, żart ci się udał.
Widać, że humor przydupasów DARWORA się trzyma.

Tyś widział ulepszenia pogarszające serwer u nas.
Skoro jesteś taki oczytany i wszechwiedzący to je wymień, pytanie do ciebie:
Co pogarsza mój serwer?

Nie spodziewam się odpowiedzi od ciebie, bo jest niemożliwa, głównie dlatego, że nic nie pogarsza naszego serwera.
To nie my tutaj pakujemy do nas na serwer kradzione modele, które wyglądają jak rozmazane gówno.

Teodor tak?
Miałem do ciebie szacunek, ale skoro piszesz takie głupoty, to go tracisz, bo nie masz bladego pojęcia co jest u nas na serwerze.
Kilka osób przyczyniło się do tego, że wygląda dobrze i jest stabilny.
Pomógł nam trochę Evor wymieniając problemy z game, za co mu serdecznie dziękuje i wie dobrze, że jak będzie czegoś potrzebował to na nas może zawsze liczyć.

Pisząc coś tak tępego jak teraz napisałeś po prostu obraziłeś kilkanaście osób, które nam pomagały.
Napisałeś wprost, że ulepszenia które powstały dzięki Evorowi pogorszyły serwer, masz własnego kolegę za zero?
Zanim zaczniesz jechać po cudzej pracy to zapoznaj się z nią i z tym kto przy niej pomagał, bo jeszcze się okaże, że niechcący wszystkich swoich znajomych po obrażałeś.

Ale dobra masz szanse się zrehabilitować, napisz mi jakie ulepszenia pogorszyły nasz serwer.
Jak tego nie wypiszesz, to wyjdziesz na zwykłego gołosłownego prostaka, który myśli, że rozumy pozjadał.

Boże... czemu Ty musisz być taki głupi? xD

Widać, że serio Twój mózg jest trochę spierdolony.

Wypowiadam się wprost do Ciebie, nie do osób które pomagają Ci przy tworzeniu serwera.

Co jest słabe na Twoim serwerze? Hmm... dużo tutaj nie wymienię, bo szczerze to nie macie

nic na serwerze, ale prezentowanie nowego wyglądu miast to już lekka przesada nie sądzisz?

Jeszcze to kilkanaście osób, które Ci pomagało.. no kurde, beka over9000 z nowocioty pokazujesz

tutaj tylko, że sam nie jesteś w stanie zrobić praktycznie niczego, bo przy serwerze musi Ci

pomagać kilkanaście osób.

Jak chcesz ze mną rozmawiać to przemyśl swoją wypowiedź.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

te konie na każdym serwerze były tak pobugowane i wolne, że powodzenia xD

Ponieważ debil który to exportował, wyexportował animacje walk jako run, a reszta jak na polaków przystało skopiowała i dalej brnęła w publikowanie czyjegoś błędu.

Konik oczywiście działa jak należy, gdy tylko wyexportuje się odpowiednią animacje.

No i trzeba dodać że jeśli to egzemplarz z mpc, to nie ma kości podpinającej d*** postaci do siodła, co skutkuje tym że postać i koń idą dwoma torami animacji, a nie jednym wspólnym.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Wypowiadam się wprost do Ciebie, nie do osób które pomagają Ci przy tworzeniu serwera.

Co jest słabe na Twoim serwerze? No może administracja, skoro wszystkich hejtuje przy okazji gubiąc się co drugie zdanie.

Również jestem w administracji tego serwera, który tworzy i nie przypominam sobie, abym wszystkich hejtowała i gubiła się co drugie zdanie :)

Zanim ocenisz CAŁĄ ADMINISTRACJĘ wpierw poznaj KAŻDEGO.

Wracając do tematu: Koń mi się bardzo podoba, chociaż dałabym go tylko liderowi gildii - takie wyróżnienie rzucające się w oczy lub jako nagroda - np. turniej gildii, co miesiąc dana gildia by dostawała takiego konia - każdy członek. Bronie dla Szamana i Ninja totalnie mi się nie podobają.

Co jest słabe na Twoim serwerze? Hmm... dużo tutaj nie wymienię, bo szczerze to nie macie

nic na serwerze, ale prezentowanie nowego wyglądu miast to już lekka przesada nie sądzisz?

Jeszcze to kilkanaście osób, które Ci pomagało.. no kurde, beka over9000 z nowocioty pokazujesz

tutaj tylko, że sam nie jesteś w stanie zrobić praktycznie niczego, bo przy serwerze musi Ci

pomagać kilkanaście osób.

Nie wiem o co Wam poszło, w sumie nie wnikam, ale lepiej robić serwer w X osób (1-2 lub w 3-6, czy ileś tam), ale żeby było dobrze zrobione, poza tym nie każdy zajmuje się sprawami technicznymi (np. ja nie). Wiadomo, że wszystkiego nie wyłapie się i będą poprawki po starcie, itd., ale ważne, aby ekipa była ogarnięta, dobrze się współpracowało i nie było gadania za plecami, itp. :P  Na razie jestem zdenerwowana pewną sytuacją, gdzie stworzyłam napisy "Regulaminów" na starym forum serwera (obecnie jest tworzony przez osoby, które odeszły z obecnego naszego zespołu) i nie chcą ich usunąć, mimo, iż poprosiłam o to i nie wyraziłam zgody na publikowanie tych napisów na ich forum... <_< Na razie siedzę cicho i czekam, czas pokaże, co zrobią.

Wybacz... literówka, miało być administrator za co najbardziej Cię przepraszam.

@top

Kiedy planujecie start serwera?

Wybaczam  :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...