Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Technikiem posiadam pliki serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zostanę technikiem serwera, posiadam pliki serwerowe Mentis2.. Jestem ich twórcą, więc problemu żadnego nie ma ..

Pozdrawiam, znam się bardzo dobrze w swoim zawodzie .

gg:2898561

Opublikowano

Witam, zostanę technikiem serwera, posiadam pliki serwerowe Mentis2.. Jestem ich twórcą, więc problemu żadnego nie ma ..

Pozdrawiam, znam się bardzo dobrze w swoim zawodzie .

gg:2898561

Polecam Oskarka ;DD 

@ pliki maja kilka bugow ;> Sa zabezpieczone w 100% centach Channele nie padaly i wgl ;d Wrzucic na dedyka zrobic bete poprawic bugi i mozna robic serwer :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1170573-mentis-dedyk-easy/

Pliki oczywiscie z tego tematu ;> 

@ Dodam iz posiada albo posiadamy jak kto woli pliki Victori z tego tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/1126014-zapowiedz-victoriamt2/

Tak jak sa w tej prezentacji bo posiadamy je z zapowiedzi czyli 95% odbugowane .

Napisz coś o sobie co potrafisz co oferujesz czego oczekujesz. Ludzie chcą wiedzieć takie rzeczy a nie ryzykować w ciemno.

Jakbys troche pomyslal to bys wiedzial oco chodzi ;d  Umiejetnosci ma bardzo duze - questy poczatkujacy python client master mysql ogarnia itp :) Wszystko co powinien a jak trzeba to sie szybko ucz : ] Znam go ponad rok duzo o nim wiem ;d

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Napisz coś o sobie co potrafisz co oferujesz czego oczekujesz. Ludzie chcą wiedzieć takie rzeczy a nie ryzykować w ciemno.

Opublikowano

Gotowe projekty sponsoruje True i jest bardzo dobrym sponsorem.
Takim wstawianiem sie jako jestes z ekipy to za duzo nie pomozesz.

A co do tematu to polecam Wam Hool lub True. Napiszcie do nich i na bank zasponsoruja i jeszcze pomoga.

Opublikowano

Gotowe projekty sponsoruje True i jest bardzo dobrym sponsorem.

Takim wstawianiem sie jako jestes z ekipy to za duzo nie pomozesz.

A co do tematu to polecam Wam Hool lub True. Napiszcie do nich i na bank zasponsoruja i jeszcze pomoga.

Oco ci teraz chodzi ? ;d pomysl logicznie  i badz kumaty oco chodzi to zrozumiesz. Ten projekt mentis2 mielismy z True a victorie mial bemek z true ktora zjebal na starcie bo idiota komend nie zabezpieczyl ;d

@ PS reklamy True nie musisz robic bo go kazdy zna ;d

@ Znam Quaia (Oskara) ponad rok uczciwy gosciu mila wspolpraca itp ;d Wiem slodze mu slodze ale warna niechce a klamac nie bede ;D

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1224013-hooltras-sponsoring/page-3
Napisz do niego. Sponsoruje gotowe i nie tylko projekty. Zaufany 100% a temat ma zamkniety bo nie refal dawno. Napisz a na 100% sie dogadacie. Sponsoruje juz okolo 15 projektow wiec wiesz. Zalatwia str/forum/licke ts/ reklame itd. All oplaci Wam pewnie jak dobry projekt zrobicie.
Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/1224013-hooltras-sponsoring/page-3
Napisz do niego. Sponsoruje gotowe i nie tylko projekty. Zaufany 100% a temat ma zamkniety bo nie refal dawno. Napisz a na 100% sie dogadacie. Sponsoruje juz okolo 15 projektow wiec wiesz. Zalatwia str/forum/licke ts/ reklame itd. All oplaci Wam pewnie jak dobry projekt zrobicie.

Ale po co to  wysylasz ziomek ? on nie szuka sponsora pomysl przez 5minut.. 

@ poelcam pisze ladne questy na 1k linijek ;d

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Nie ma handlu na MPC Forum :) Temat zgłoszony.

Hahaha :D Jak ja to lubię. Gdzie Ty tu widzisz handel?

Oferuje się jako technik, i posiada pliki.

Nie denerwuj, bo zaraz ja udostępnię archivum z GG co do Twojej oferty.

Ale po co to  wysylasz ziomek ? on nie szuka sponsora pomysl przez 5minut..

@ poelcam pisze ladne questy na 1k linijek ;d

To się uśmiałem.

Ładne questy na 1k linijek? I co dumny jesteś z tego, że byle misja będzie miała 1000+ linijek? Bo mnie to jakoś nie cieszy, chyba, że Ty stwierdzasz, że questy są dobre, dobrze napisane i ładnie wyglądają po ilości linijek, to nie mam pytań.

@W  sumie, Oskara mogę polecić znam go trochę i wiem jaki jest, jednak nie zachęcam do współpracy w teamie razem z nim, po czasie olewa serwer. :v

621031404210882313241.png

Opublikowano

Hahaha :D Jak ja to lubię. Gdzie Ty tu widzisz handel?

Oferuje się jako technik, i posiada pliki.

Nie denerwuj, bo zaraz ja udostępnię archivum z GG co do Twojej oferty.

To się uśmiałem.

Ładne questy na 1k linijek? I co dumny jesteś z tego, że byle misja będzie miała 1000+ linijek? Bo mnie to jakoś nie cieszy, chyba, że Ty stwierdzasz, że questy są dobre, dobrze napisane i ładnie wyglądają po ilości linijek, to nie mam pytań.

@W  sumie, Oskara mogę polecić znam go trochę i wiem jaki jest, jednak nie zachęcam do współpracy w teamie razem z nim, po czasie olewa serwer. :v

A wiesz ze z tym 1k linijek to ja zartowalem ? Ironia ludzie ironia.. Questy pisze dobrze i wiem to na 100% a z 1k linijek chodzilo o to ze sie kiedys smialismy ze napisal questa jak sensual na 1k linijek ;> Ilosc nie ma znaczenia ja to wiem Jokerze. 

@ Thoria oco tobie chodzi ? Gdzie tu jest napisane ze cos sprzedaje za $$ Ja cie prosze. Sam sprzedajesz oferujesz a nam zycie uprzykrzasz

@ Quai ogarniasz C++ ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Nie znam i nie oceniam. Ale po temacie nie jestem skłonny by polecić.

Rozwiń go a być może zmienie zdanie.

Go_P6_IVI.png

Opublikowano

Witam. Oferuję Dedyka z ovh, stronę, ts3, forum ipb :) Opisz coś więcej może.

Podziekujemy jakbytsmy szukali sponsora to 30sekund i go mamy :) 100% zaufanego.

@ Quai to umiesz to c++ ? ;dd tak o by warna nie bylo ;d

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Nie ma handlu na MPC Forum :) Temat zgłoszony.

Ty lepiej się zajmij swoim serwerem ;) , oby nie wypalił .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...