Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny problem z clientem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pół roku temu miałem server vps. Wszystko ładnie działało.

Dziś odpaliłem sobie serwer na moim pc przez hamachi. Serwer ładnie i bez problemów się odpalił. Mogę wejść w navi i FZ.

Klikając na ikonke uruchomiania clienta, nic się nie dzieje. Pojawia się obracające kółko obok kursora i nic po za tym.

Co się stało? Nic nie było grzebane ani w plikach serwera ani plikach clienta (po za zmianą ip na serwerze, ale to zostalo przeprowadzone prawidlowo poniewaz moge sie polaczyc do navi i fz). Syserr nic nie wywala. Nawet jezeli usune roota z packa to nie wywali bledu LOG.

Opublikowano

Jaki system na tym kompie? Miałem taki sam problem po przeinstalowaniu systemu (ale ciągle był x86) jakieś problemy ze zgodnością. Ostatnio Skype tak mi się sypie... ;/

The past has gone

Opublikowano

Jakie pliki/client?

Miałem dokładnie ten sam problem wczoraj przy uruchamianiu clienta by Bozo.

Zmieniłem rozszerzenia i żeby client się odpalił musiałem przywrócić je ponownie do stanu pierwotnego.

Sprawdź czy masz w folderze pack wszystkie pliki i czy mają one dobre/takie same rozszerzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...