Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SZUKAM Switchbota na serwer PandoraMT2 ! Bardzo proszę o pomoc !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram od dłuższego czasu na serwerze PandoraMT2 i jak dotąd kręciłem itemki na kamermodzie (/bs).

Szukam jakiegos switchbota z alternatywnym bonem ! Np. ustawiam (miecze/sztylety/dzwony/2000pż) i obok ustawię alternatywny (miecze/2ręka/dzwony/2000pz) ! O Alternatywny bon mi najbardziej chodzi.

Pobrałem bs'a od unpublisheda to się okazał idealny(x5 slotów + alternatywne) lecz jest ZBYT WOLNY!

Szukam jakiegos podobnego (tylko aby można było ustawić czas np. 0,0s) lecz musi być alternatywny bon i bs który działa na serwerze Pandoramt2 ;)

Jak ktoś ma jakiegos fajnego a nie chce publikować to można PW ;) wynagrodze :>

Lecą + :)

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1045434-switchbotbonusswitcher-by-unpublished-dziala-na-najnowszej-bince-po-polsku/

Proszę.

sora nie zauważyłem , że go pobrałeś . Spróbuj ustawić szybkość zmieniania .

mam jeszcze jednego. Tream dobrze opiasał jak go zrobić na In*ori , na pandorze pewnie też działa .

http://www.youtube.com/watch?v=jAf08baZZg0

Ten od Unpublished'a jest zbyt wolny na pandore bo w sklepie nie ma po x200 zmianek tylko po x1 to jakos zmienia co 2s (zbyt wolno)

... Szukam z alternatywnym bonem...

Opublikowano

Za najlepsze sb lecą +'y

Pobrałem BS'a by PADMAK i P3NG3R i oba działają lecz nie zmieniają bonów .. nie reagują...

Edit. Zmieniłem ID Zmianek xD i od P3NG3R'a działa ;) 

Wszystkim co starali się pomóc leci +

Temat rozwiązany ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...