Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję technika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opisz trochę więcej... co oferujesz, itp.

Chyba, że chcesz żeby ktoś za Ciebie odpierdolił robotę.

Powodzonka ;p

621031404210882313241.png

Opublikowano

Napisz skad masz tego VPS/dedyka. Bo mi sie wydaje ze gdzies masz VPS a z tym jak na Debianie jest to duzo nie zdzialasz bo hostingi zazwyczaj sobie licza kaske za takie cos :)

Opublikowano

Proszę o dokładne czytanie i rozumienie mojego postu. Napisałem iż mam maszynę z Debianem 6 64 bit i na nią trzeba zainstalować FreeBSD 9.2

duzybanner.png

Opublikowano

Ale masz serwer dedykowany czy jak. Jesli VPS musisz napisac do nich z prosba o przeinstalowanie. Jesli dedyk to da sie zrobic ale to technicy Ci policza za to troszke kaski a przy okazji lepiej wykupic sobie od razu z BSD.
Co do czytania ze zrozumieniem to naucz sie pisac dokladnie wtedy nie bd zbednych postow.

@Edit
Nie ma tam tego systemu wiec nic nie zrobisz. 
Nie polecam hostingu, takie ceny ze szok... + maja lipne parametry.

Opublikowano

Tak jak Ci napisalem. Jakie parametry chcesz dedyka lub ile jestes w stanie wlozyc. Zaraz moge Ci poszukac dedyka z BSD 9.2 i parametrami jakie chcesz. A cena na bank bedzie mniejsza + lepszy procek.

Opublikowano

Tak, ale znów będę miał kupować 2 maszynę a z tą to co? Zostawię? A na razie chcę zrobić serwer beta, dla testów to nie potrzebuję jakiś dużych parametrów, na betę wejdzie około 40-50 osób.

duzybanner.png

Opublikowano

Podaj mi swoj skype to postaram Ci sie tam pomoc aby tutaj nie spamic.
+ Mozesz go sprzedac jakims typkom pod serwery MineCraft i tyle.
Daj skype to ci all opisze.

@AntyWarn
Jakie chcesz parametry nowej maszyny i do ilu ja chcesz?

Opublikowano

SpeedHost dopiero za okolo miesiac bedzie znow miala serwery na BSD. Teraz jak kupisz to po prostu Ci kase odesla. A co do tego gdzie kupic itd. zaraz Ci napisze tutaj tylko powiedz do jakiej kasy. Zreszta napisze Ci na GG :)

SpeedHost chwilowo ma wstrzymana sprzedaz serwerow na BSD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...