Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft24

Linux3003

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic ciekawego.

Prezentacja słaba.

Nawet nie wbiłeś, a gadasz. Nie łam regulaminu. 

Poza tym postaw swój serwer i pokaż jaki będzie super. Mistrzu

Opublikowano

też sądze że prezentacja cienka jak wąż, próbujesz wejść ludziom na ambicje i "zachęcić ich" do gry na sewerze wyzywając ich? nie no bez jaj, takie fb były już na 1.2.5, niczym nie urzeka, budowle słabe, mało ss, brzydko opisane informacje, nie wbije, nie urzeka mnie prezentacja

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

No widzicie Panowie. Jednych musi urzekać prezentacja, żeby wejść, innych budowle. A najwięcej marudzą Ci co stawiają klocuchy z dirtu, bo nic innego nie potrafią. Widziałem gorsze prezentacje, ale to rzecz gustu. Także nie krytykujcie bezsensu. Przyjmuje krytykę jak jest konstruktywna. A takie zrzędzenie mnie nie rusza. 

Lolo152 a kogo ja wyzwałem dziecko?

Nieważne. Wkrótce epickie bronie. Dodam, iż Paintball już gotowy.

PS. w tej prezentacji są wszystkie najistotniejsze informacje. Jak ktoś jest kumaty to wejdzie i będzie grać.

Opublikowano

No widzicie Panowie. Jednych musi urzekać prezentacja, żeby wejść, innych budowle. A najwięcej marudzą Ci co stawiają klocuchy z dirtu, bo nic innego nie potrafią. Widziałem gorsze prezentacje, ale to rzecz gustu. Także nie krytykujcie bezsensu. Przyjmuje krytykę jak jest konstruktywna. A takie zrzędzenie mnie nie rusza. 

Lolo152 a kogo ja wyzwałem dziecko?

Nieważne. Wkrótce epickie bronie. Dodam, iż Paintball już gotowy.

PS. w tej prezentacji są wszystkie najistotniejsze informacje. Jak ktoś jest kumaty to wejdzie i będzie grać.

właśnie o takim wyzywaniu mówie: "jak ktoś jest kumaty to wejdzie i będzie grać", a jak nie wejde to nie jestem kumaty?

pozatym wyzwałeś też mnie

@edit: teraz przeczytaj sobie to tak z 10 razy "Lolo152 a kogo ja wyzwałem dziecko?" i powiedz mi czy to zdanie ma jakiś sens

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

@Linux3003 To daj jakieś SS

Ogólnie prezentacja jest okropna ale za chwilę wbije i zobaczymy jak to wygląda.

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Plusy

+ Skonfigurowane jobsy, kasa leci idealnie, nie za dużo, nie za mało

+ Talizmany, amulety, które dodają ciekawe efekty

+ Dobry ekwipunek na start

+ Dobrze zrobiony sklep

Minusy

- Plotme

- W tartaku niema ciemnego drewna, oraz akacjowego

- Na działkach (Świecie plotme) Jest pełno nie estetycznych budowli, z drewna i cobblestone'a

- Mało graczy

Ocena Neutralna

W tartaku brakuje 2 rodzajów drewna, ale można kupić w sklepie, na świecie plotme, jest dużo nie ładnych budowli, które wręcz odpychają gdy się na nie patrzy, serwer posiada dobry sklep, z mnóstwem rodzajów bloków.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

AD 1 Plotme są, ale można także nabyć działkę płatną w mieście. Luksusowe działki z dostępem do rzek w przygotowaniu. 

AD 2 Brak drewna wynika z wcześniejszej wersji serwera i ich w MC nie było, nie miej zostanie to poprawione prawdopodobnie do niedzieli.

AD 3 Fakt, zdarzają się i takie budowle jednak są kasowane także. Poprawione zostanie usuwanie po 2 tyg, a nie jak dotychczas po 30 dniach. 

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...