Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strasznie ponura czasami wręcz niemiła atmosfera. Serwer próbuje się wybić nie wiadomo czym.

SUPPORT MY MENTAL HEART OR I WILL KILL YOU!

Opublikowano

Strasznie ponura czasami wręcz niemiła atmosfera. Serwer próbuje się wybić niewiadomo czym.

Ponura atmosfera?

Mogę wiedzieć o co dokładnie chodzi?

Wszyscy się dobrze bawią i czerpią radość z gry :)

PS w Mc grasz jako Ikinoma ??

@Ikinoma Nawet nie bylo cie na serwerze a oceniasz... szczyt bezczelnosci :c

Opublikowano

Ponura atmosfera?

Mogę wiedzieć o co dokładnie chodzi?

Wszyscy się dobrze bawią i czerpią radość z gry :)

To było prywatne zdanie w sensie nie, że mam jakiś żal do Was. Tylko atmosfera mnie nie urzeka, nie fascynuje mnie klimat i nic mnie tu nie zasysa żeby zostać na dłużej.

Opublikowano

To było prywatne zdanie w sensie nie, że mam jakiś żal do Was. Tylko atmosfera mnie nie urzeka, nie fascynuje mnie klimat i nic mnie tu nie zasysa żeby zostać na dłużej.

Ale ty nawet nie byles na tym serwerze! :C

Chyba ze na innym nicku ;p

Opublikowano

Ale ty nawet nie byles na tym serwerze! :C

Chyba ze na innym nicku ;p

Dokładnie, nick z forum nie zobowiązuje mnie do używania go podczas gry w minecraft'a tudzież legitymacji w komunikacji miejskiej.

Opublikowano

Dobrze rozumiem :)

Poprostu sprawdzam, ponieważ wiele osob pisze opinie o serwerach nie będąc na nim :(

A może powiesz co dodac na serwer aby zachęcic graczy i poprawić ,,atmosferę'' ?

Opublikowano

Dobrze rozumiem :)

Poprostu sprawdzam, ponieważ wiele osob pisze opinie o serwerach nie będąc na nim :(

A może powiesz co dodac na serwer aby zachęcic graczy i poprawić ,,atmosferę'' ?

Hmm.. wszystko jest ładnie rozbudowane w sensie to 'miasto'..

Może warto pomyśleć nad jakąś sympatyczną prezentacją na youtubie, która opowiedziałaby o co chodzi. Dla graczy, którzy nigdy nie grali na skyblokach to może wydawać się za dużo do ogarnięcia na raz. A prezentacją zyskacie to, że dbacie o nich. Nic nie cieszy oka, jak filmik. Bo tabliczki/tutoriale/poradniki tekstowe to takie suche.

Opublikowano

Hmm.. wszystko jest ładnie rozbudowane w sensie to 'miasto'..

Może warto pomyśleć nad jakąś sympatyczną prezentacją na youtubie, która opowiedziałaby o co chodzi. Dla graczy, którzy nigdy nie grali na skyblokach to może wydawać się za dużo do ogarnięcia na raz. A prezentacją zyskacie to, że dbacie o nich. Nic nie cieszy oka, jak filmik. Bo tabliczki/tutoriale/poradniki tekstowe to takie suche.

Tu się mogę zgodzić

Wiele gracz wchodzi na serwer i po 5 min wychodzi bo nie ogarnia wszystkiego :(

A mogłbyś dokładniej wyjaśnic o co chodzi lub podeślać na PW link do takiego filmiku? :)

Opublikowano

Tu się mogę zgodzić

Wiele gracz wchodzi na serwer i po 5 min wychodzi bo nie ogarnia wszystkiego :(

A mogłbyś dokładniej wyjaśnic o co chodzi lub podeślać na PW link do takiego filmiku? :)

Wysłałem na PW pare wskazówek i dodatkowo mógłbym prosić o jakiś numer gadu-gadu, cokolwiek żeby nie off-topować.

Opublikowano

Wysłałem na PW pare wskazówek i dodatkowo mógłbym prosić o jakiś numer gadu-gadu, cokolwiek żeby nie off-topować.

Kontakt:

GG: 51079031

Te danie nie są tak jakoś ściśle tajne, wręcz przeciwnie :)

Uzywam ich do kontaktu w sprawie serwera/ graczami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...