Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako ze mieliscie juz reklame serwera i zostaliscie zmieszani z blotem zrobiliscie nowa? :)

Wiecie jak sprzedac kupe? ;>

Wystarczy zapakowac w ladne opakowanie i wtedy sprzedac mniej wiecej tak dziala ten serwer  :)

Poprzednia edycja serwera okazala sie kompletna katastrofa wiec co zrobila administracja zapakowala to w ladne opakowanie  :)

Niestety kupa zawsze zostanie kupa...  

1. Administracja tego serwera jest zwyczajnei uposledzona ... Boze nie widzialem nigdy nigdy nigdy gorszej administracji 

2. Administracja obraza graczy

3. Prowadza rozmowy ze soba co tworzy ogromny spam

4. Nie potrafia odpowiedziec na zadne pytanie ktore im sie zada

5. Na serwerze nic nie zostalo zmienione kompletnie nic po za wizualnym efektem  :)

6. Nie wiem co w administracji robi moderator lykoss przeciez to jest zwyczajny idiota jak mogliscie zostawic go z poprzedniej edycji?

7. Na serwie sa stanowiska targowe zajmujace najwiecej miejsca z ktorych nikt nie korzysta...

8. Ceny sa absurdalne

9. Z pvp mozna uciec

10. Zadnych innowacji

11. Wywala z serwera po 5 min ... no please

12. Na spawnie i obok spawnu respia sie potwory...

13. Jedyna atrakcja jaka maja administratorzy jest event spleef i prawda falsz...  Szczyt kreatywnosci prawda?

14. Podobno na serwerze jest 999 ( autroskich pluginow... jasne...)

15. PO CO kopalnia na serwerze skyblock? Przeciez to niszczy w ogole gre na skyblocku

Szczerze nie chce mi sie wiecej wypisywac ... Chociaz jest tego o wiele wiecej ...

ABSOLUTNIE NIE POLECAM SERWERA!

Pozdrawiam Aridion

Czekam na wyrzucenie lykossa z administracji  :P

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Jako ze mieliscie juz reklame serwera i zostaliscie zmieszani z blotem zrobiliscie nowa? :)

Wystarczy zapakowac w ladne opakowanie i wtedy sprzedac mniej wiecej tak dziala ten serwer  :)

Poprzednia edycja serwera okazala sie kompletna katastrofa wiec co zrobila administracja zapakowala to w ladne opakowanie  :)

1. Administracja tego serwera jest zwyczajnei uposledzona ... Boze nie widzialem nigdy nigdy nigdy gorszej administracji 

5. Na serwerze nic nie zostalo zmienione kompletnie nic po za wizualnym efektem  :)

6. Nie wiem co w administracji robi moderator lykoss przeciez to jest zwyczajny idiota jak mogliscie zostawic go z poprzedniej edycji?

7. Na serwie sa stanowiska targowe zajmujace najwiecej miejsca z ktorych nikt nie korzysta...

8. Ceny sa absurdalne

9. Z pvp mozna uciec

10. Zadnych innowacji

13. Jedyna atrakcja jaka maja administratorzy jest event spleef i prawda falsz...  Szczyt kreatywnosci prawda?

15. PO CO kopalnia na serwerze skyblock? Przeciez to niszczy w ogole gre na skyblocku

Szczerze nie chce mi sie wiecej wypisywac ... Chociaz jest tego o wiele wiecej ...

Pozdrawiam Aridion

1. Upośledzony to może jesteś ty... Cały czas w 1 edycji prosiłes o rangi VIP, MOD i wyzywałes nas!

2. Ktoś cię obraził? Jeśli tak w (w co wątpię) to skargi na Adminów proszę zgłaszac na forum serwera.

3. Rozmowy prowadzimy ze sobą, ponieważ rozmawiamy o tym co wprowadzic na serwer a gracze nam pomagają (o innych sprawach gadamy na skype, msg)

4. Zadwałes pytania typu: KIEDY EVENT??? CZY DACIE KIDMODA ITP

5. Byłeś? Grałeś? więc nie mów nic. PS w nowej edycji zostało wprowadzone wiele usprawnien gry (/menu, eventy, nowe minigamy)

6. Po 1 KIDMODERATOR. Po 2 On pomaga nam w tworzeniu serwera SV+GILDIE

7. A nie mogą być dla ozdoby? To co lepsza była by pusta przestrzen? Chyba nie! A tak wg to targowiska przynajmniej w 50% sa zajete...

8. Ceny sa przystosowane pod serwer SkyBlock. To co? Dirt ma kosztowac 2$ za stak?! TO NIE SURVIVAL!

9. Z PvP mozna uciec ale jeśli ktoś cie goni to nie mozliwe... Musisz sie wspina po gorach a tego szybko nie zrobisz

10. Płytkomat wymieniający plyty (tylko na naszym serwerze), /menu, ECENY, PvP

11. Polecam kupić lepszy internet. Jeśli natomiast jest reset (max 2 na dzien) to kazdy jest poinformowany ostrzezeniami wysyłanymi przez konsolę serwera (5,3,2,1 min przed resetem)

12. Na spawnie nie respią sie potwory. Respią sie tylko na PvP ale to chyba logiczne? Nieprawdaż?

13. Obecnie mozemy zaoferowac tobie 21 Parkourow, OX, NINJA, Spleef, EVENT Anvil, Sandded, SlowRun

14. To jest tyko napis zeby takie dzieci jak ty nie mogły sobie pluginow patrzec... ale jesli chcesz to mogę dla ciebie wyłaczyć ten skrypt zebyś zobaczył nasze pluginy, ktorych i tak nie znajdziesz nigdzie poza naszym serwerem... (Z internetu posiadamy 4 pluginy Essentials, PermissionsEx, WG, WE)

15. Kopalnia po to byś mógł sobie wykopac surowce...

Nie chce Ci sie? A może wyobraźnia szfankuje?

Nie napisałeś zadnego prawdziwego punktu...

Pozdrawiam cEzZiK - Właściciel

A administrację proszę o ukaranie użytkownika ostrzeżeniem, gdyż ocenił serwer bez wchodzenia na niego...

Opublikowano

Pozwolę się wtrącić...

1. Upośledzony to może jesteś ty... Cały czas w 1 edycji prosiłes o rangi VIP, MOD i wyzywałes nas!

2. Ktoś cię obraził? Jeśli tak w (w co wątpię) to skargi na Adminów proszę zgłaszac na forum serwera.

3. Rozmowy prowadzimy ze sobą, ponieważ rozmawiamy o tym co wprowadzic na serwer a gracze nam pomagają (o innych sprawach gadamy na skype, msg)

4. Zadwałes pytania typu: KIEDY EVENT??? CZY DACIE KIDMODA ITP

5. Byłeś? Grałeś? więc nie mów nic. PS w nowej edycji zostało wprowadzone wiele usprawnien gry (/menu, eventy, nowe minigamy)

6. Po 1 KIDMODERATOR. Po 2 On pomaga nam w tworzeniu serwera SV+GILDIE

7. A nie mogą być dla ozdoby? To co lepsza była by pusta przestrzen? Chyba nie! A tak wg to targowiska przynajmniej w 50% sa zajete...

8. Ceny sa przystosowane pod serwer SkyBlock. To co? Dirt ma kosztowac 2$ za stak?! TO NIE SURVIVAL!

9. Z PvP mozna uciec ale jeśli ktoś cie goni to nie mozliwe... Musisz sie wspina po gorach a tego szybko nie zrobisz

10. Płytkomat wymieniający plyty (tylko na naszym serwerze), /menu, ECENY, PvP

11. Polecam kupić lepszy internet. Jeśli natomiast jest reset (max 2 na dzien) to kazdy jest poinformowany ostrzezeniami wysyłanymi przez konsolę serwera (5,3,2,1 min przed resetem)

12. Na spawnie nie respią sie potwory. Respią sie tylko na PvP ale to chyba logiczne? Nieprawdaż?

13. Obecnie mozemy zaoferowac tobie 21 Parkourow, OX, NINJA, Spleef, EVENT Anvil, Sandded, SlowRun

14. To jest tyko napis zeby takie dzieci jak ty nie mogły sobie pluginow patrzec... ale jesli chcesz to mogę dla ciebie wyłaczyć ten skrypt zebyś zobaczył nasze pluginy, ktorych i tak nie znajdziesz nigdzie poza naszym serwerem... (Z internetu posiadamy 4 pluginy Essentials, PermissionsEx, WG, WE)

15. Kopalnia po to byś mógł sobie wykopac surowce...

Nie chce Ci sie? A może wyobraźnia szfankuje?

Nie napisałeś zadnego prawdziwego punktu...

Pozdrawiam cEzZiK - Właściciel

A administrację proszę o ukaranie użytkownika ostrzeżeniem, gdyż ocenił serwer bez wchodzenia na niego...

8. Ceny sa absurdalne

9. Z pvp mozna uciec

10. Zadnych innowacji

Pozdrawiam Aridion

1.

Cezik - Twój nick jest kopią osoby publicznej, i obraziłeś tamtego Pana...

Lavilos - Sam tam byłem i się zgadzam, w ogólne nie ogarnięci.

2. Forum serwera ? O ip strony musiałem się pytać !

3. Spam jest - duży, nie ukrywajmy

4. A od czego jest regulamin ?

5. Na to miałeś czas w prezentacja

6. No comment...

7. No to zmniejszczcie do 60 %

8. A po co kopalnia ?

9. A to ty nie wiesz do czego Gracze są zdolni

10. Płytkomat ? To proste !

11. A tego to akurat nie skomentuję.

12. To też NC

13. Ja nie zauważyłem

14. Ekhem, jasne tylko 4, was serw nie pociągnie 100 !

15. A może drop do stoniarek ?

Proszę o jakąś nagrodę za przezywanie pana @upx2 i za "podszywanie się" za Gliwiczanina(Cezika, on się w mojej szkole uczył :3).

Zdjęcia w niskiej jakości !

Pozdrawiam

aw

Opublikowano

Serwer lipny na automessage pisze : Aby stworzyc wyspe wpisz /is , a tutaj nam pisze /is not allowed area  

NIE POLECAM !

Opublikowano

DesperekPL, w 01 Lip 2014 - 12:50, powiedział: Pozwolę się wtrącić...

1. Cezik - Twój nick jest kopią osoby publicznej, i obraziłeś tamtego Pana... Lavilos - Sam tam byłem i się zgadzam, w ogólne nie ogarnięci. 2. Forum serwera ? O ip strony musiałem się pytać ! 3. Spam jest - duży, nie ukrywajmy 4. A od czego jest regulamin ? 5. Na to miałeś czas w prezentacja 6. No comment... 7. No to zmniejszczcie do 60 % 8. A po co kopalnia ? 9. A to ty nie wiesz do czego Gracze są zdolni 10. Płytkomat ? To proste ! 11. A tego to akurat nie skomentuję. 12. To też NC 13. Ja nie zauważyłem 14. Ekhem, jasne tylko 4, was serw nie pociągnie 100 ! 15. A może drop do stoniarek ? Proszę o jakąś nagrodę za przezywanie pana @upx2 i za "podszywanie się" za Gliwiczanina(Cezika, on się w mojej szkole uczył :3). Zdjęcia w niskiej jakości ! Pozdrawiam

1. Niby kogo? 2. Ip forum jest podane przy logowaniu 3. Może konkrety? Spam - czego? 4. Od przestrzegania go? Pan Aridon go nie przestrzega. 5. Niby na co? 6. po 1 nawet nie poznales tego kidmoderatora 7. A dla ozdoby nie mogą być? (stanowisk do wynajmu jest 12) 8.Zeby wykopac surowce? nie chcesz nie idziesz! a nie komentujesz bez sensu 9. Jesi uciekna spadną w przepasc... Pozwól ze zacytuję... mhm:

DesperekPL, w 01 Lip 2014 - 12:50, powiedział: 10. Płytkomat ? To proste !
Ok jeśli tak uważasz to masz 1 dzień na zbudowanie takiego mechanizmu (bez modów, pluginow itp) jeśli ci się uda wyslij mape do pobrania na pw i zobaczymy dla ułatwienia zobacz jak to wygląda:

post-1189546-0-37360000-1404215220_thumb.png

post-1189546-0-15066400-1404215227_thumb.png

11. Nie skomentujesz bo nie wywala? Dziwne? Nieprawdaż?

12. Bo sie nie respią?

13. Event nie trwa 24/h

14. Wiesz moze coś o naszej maszynie? bo chyba nic ;)

15. Na forum była ankieta i zostało ustalone ze bedzie bez :( To był wybor graczy (oddano 28 glosów 13 za 15 przeciw)

Za kogo podszywanie?

1. Nie znam takiego gościa

2. Nick był wolny...

Pozdrawiam cEzZiK Wlaściciel

Serwer lipny na automessage pisze : Aby stworzyc wyspe wpisz /is , a tutaj nam pisze /is not allowed area  

NIE POLECAM !

Byłeś na pvp a na pvp ta komenda jest ZAKAZANA! Zresztą gdy wszedłes na PvP wyswietlił ci sie komunikat:

Wchodzisz na PvP! Dozwolone komendy to /spawn

Opublikowano

80 slot? ja widze 20... Wiadomość pod komenda /? (WTF?), Świetne menu pomocy SkyBlock pod /pomoc, jedna komenda. (serio?) . Po co wam jakieś "płytoniarki", czy jak tam to się zwie. (Pewnie zlagujmy serwer i powstawajmy od chu** mechanizmów, po co są pluginy lub skrypty.)Na spawnie mam 30 FPS, dziwne, bo zawsze mam 60. (Nie życzę sobie zwalania winy na mój komputer, gdyż mam go kilka miesięcy i jest dobry.) Po co ta domena i tak wiemy, że macie na fiberhost. Wywala z serwera po 5 minutach, a jeśli robiłem coś ważnego?

Dalej...

Ten serwer to P2W (Pay to Win), kup VIPA i masz wszystko co jest dostępne w grze np.wstęp do netheru i endu.)

Edytowanie spawnerów, drop po zniszczeniu. Proszę cie. Daj jeszcze pierdyliardowy lvl i w chu*** kasy . Większy drop? Widać, że hajs nie pasja. Za chciało wam się zrobić serwerek. Po co trzy warpy do tego samego miejsca? ExtraVip ma Fly i /feed taaaaak... ułatwiajcie gre bardziej, jeszcze tylko ranga MegaVIP i gm w niej... .

Zresztą dajcie opa za 5zł.  Do spawnerów też dajcie EnderDragona...

Opublikowano

NIE POLECAM !

TOTALNE GÓWNO !

Za przeproszeniem 

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

Opublikowano

80 slot? ja widze 20... Wiadomość pod komenda /? (WTF?), Świetne menu pomocy SkyBlock pod /pomoc, jedna komenda. (serio?) . Po co wam jakieś "płytoniarki", czy jak tam to się zwie. (Pewnie zlagujmy serwer i powstawajmy od chu** mechanizmów, po co są pluginy lub skrypty.)Na spawnie mam 30 FPS, dziwne, bo zawsze mam 60. (Nie życzę sobie zwalania winy na mój komputer, gdyż mam go kilka miesięcy i jest dobry.) Po co ta domena i tak wiemy, że macie na fiberhost. Wywala z serwera po 5 minutach, a jeśli robiłem coś ważnego?

Dalej...

Ten serwer to P2W (Pay to Win), kup VIPA i masz wszystko co jest dostępne w grze np.wstęp do netheru i endu.)

Edytowanie spawnerów, drop po zniszczeniu. Proszę cie. Daj jeszcze pierdyliardowy lvl i w chu*** kasy . Większy drop? Widać, że hajs nie pasja. Za chciało wam się zrobić serwerek. Po co trzy warpy do tego samego miejsca? ExtraVip ma Fly i /feed taaaaak... ułatwiajcie gre bardziej, jeszcze tylko ranga MegaVIP i gm w niej... .

...

Pierw oceń swój serwer a dopiero oceniaj innych...

OPA nie dajemy za nic...

W spawnerach nie ma ender dragona!

Opublikowano

Naucz się czytać ze zrozumiem, potem pisz. Ja mówię, że dajcie a nie, że macie.

Opublikowano

@cEeZzAaRiuSz

Dobrze wiesz ze gralem na tym serwie mam kilka screenow z niego pomijajac juz fakt ze wymienilenilem w swojej ocenie serwera nicki moderatora wiec hello?

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Naucz się czytać ze zrozumiem, potem pisz. Ja mówię, że dajcie a nie, że macie.

Nie damy...

Dajcie u siebie :p

A wy chyba juz macie :O

Opublikowano

NIE POLECAM !

TOTALNE GÓWNO !

Za przeproszeniem 

Mogę wiedzieć co Ci się tutaj nie podoba?

A podaj jeszcze nick z serwera bo myślę że po prostu ,,nabijasz sb posty''

Opublikowano

Nie damy...

Dajcie u siebie :P

A wy chyba juz macie :O

Wiesz u nas przynajmniej gra po 100-200 osób i mamy z tego zysk na utrzymanie serwera oraz nie oszukujemy ze slotami, a o poziomie administracji nie wspomnę .

Posiadamy nawet stronę z własnym ItemShop a nie jakieś fiberhost... oraz serwer Teamspeak3 z licencją z non-profit.

Na naszym serwerze nawet przebywa osoba, która także konstruktywnie hejtuje wasz serwer, a u nas może grac spokojnie + z nami porozmawiać.

Jeśli nie umiesz przyjąć konstruktywnej krytyki to nie masz na co liczyć, że zajedziesz z tymi 20 slotami...  

Opublikowano

Wiesz u nas przynajmniej gra po 100-200 osób i mamy z tego zysk na utrzymanie serwera oraz nie oszukujemy ze slotami.

Posiadamy nawet stronę z własnym ItemShop a nie jakieś fiberhost... oraz serwer Teamspeak3 z licencją z non-profit.

Na naszym serwerze nawet przebywa osoba, która także konstruktywnie hejtuje wasz serwer, a u nas może grac spokojnie + z nami porozmawiać.

Jeśli nie umiesz przyjąć konstruktywnej krytyki to nie masz na co liczyć, że zajedziesz z tymi 20 slotami...  

My przynajmniej staramy sie aby serwer byl najlepszym serwerem SkyBlock :)

Nie będę sie sprzeczał.

U was jest tyle osob ze względu na kilka trybow gry.

PS TS'a planujemy wykupic a co do itemshopu juz niebawem powinien pojawic sie plugin na kupowanie rang z poziomu serwera (komenda /kup)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...