Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz mangi? Pisz tutaj!

dragranis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

5 cm per second mozesz kupic, dobry romans sklaniajacy do przemyslen.

Jest w koszyku, tylko czeka aż wpłacę pieniądze na konto  ^_^

Opublikowano

Dzięki na pewno sprawdzę :) A co do Kuroshitsuji, czytał ktoś i czy się opłaca? Anime mi się bardzo podobało.

Tak, tak polecam. Bardzo dobra manga, niebo lepsza od anime. 

"I am hopelessly in love with a memory. An echo from another time, another space."

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka

nie wiem czy powinienem tu pisać bo wiem jaką mangę chce przeczytać ale nie mogę jej znaleźć xD

chodzi mi o naruto

gdzie są wszystkie chaptery po polsku?

na tych stronach co widziałem to są chaptery tak od 620 do 700 a chciałbym przeczytać od początku 

Opublikowano

Siemka

nie wiem czy powinienem tu pisać bo wiem jaką mangę chce przeczytać ale nie mogę jej znaleźć xD

chodzi mi o naruto

gdzie są wszystkie chaptery po polsku?

na tych stronach co widziałem to są chaptery tak od 620 do 700 a chciałbym przeczytać od początku 

chomik użytkownika pati94blackangel są aktualnie wszystkie dostepny czaptery do ściągnięcia po polsku

online po pl nie znajdziesz, bo jest zlicencjonowane i usuwają

52126142219396245817.jpeg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam mangi, kiedyś ja czytałem. Zarys fabularny: ojciec (chyba ) wyjechał, miał syna został sam w domu, i wprowadziła się do niego starsza dziewczyna (którą wcześniej poznał). Później się wprowadziła i powiedziała mu żeby spróbował jak skończy osiemnaście lat. Pod koniec on skończył i spotkali się w tym samym miejscu co przed laty.

Opublikowano

Szukam mangi, kiedyś ja czytałem. Zarys fabularny: ojciec (chyba ) wyjechał, miał syna został sam w domu, i wprowadziła się do niego starsza dziewczyna (którą wcześniej poznał). Później się wprowadziła i powiedziała mu żeby spróbował jak skończy osiemnaście lat. Pod koniec on skończył i spotkali się w tym samym miejscu co przed laty.

Może napiszesz coś więcej? Działo się to w szkole, bez szkoły, jak z kreską było, czy ten romans był jednostronny czy nie, skad ta dziewczyna wgl się wzięła, na jakiej stronie to czytałeś, czy miało anime, nie rozumiem też tej części z osiemnastoma latami i miejscem przed laty. Bez tego ani rusz myślę - nic konkretnego mi się nie nasuwa, nic też nie mogę znaleźć - a przecież jeszcze mogłeś coś pomylić lub źle zapamiętać.

Anedoki - ojciec robi transfer do Sapporo, pojawia się... loli? do jego opieki, a on sam ma 13 lat

The boy next door - mc podgląda dziewczyne, później ich czwórka rodziców wyjeżdża na wycieczkę i zostawia im dwa sklepy do opieki

Poza tym przepatrzyłem dobre 100 ponad tytułów z 'starszą dziewczyną' i nic mi nie podchodzi pod Twój opis.. :(

@ edit @ down

Ane doki, otóż to czytałem to dobre kilka lat temu i za nic nie pamiętałem że bohater ma 13 lat, za to pamiętałem 17 letnią Natsuki . Fakt trochę źle to napisałem, ale czas nie pozwolił mi więcej zapamiętać na temat mangi, i za nic nie kojarzę loli co dostał do opieki. A z tym miejscem to chyba wtedy się pierwszy raz spotkali, a z 18 to źle przedstawiłem wątek żeby on podrosnął i wtedy zobaczy czy się miłość nie wypali, no i spotkali się na tym samym moście co kiedyś. Tak wiem wszechobecny chaos w moich wypowiedziach :/

A więc rozumiem że jest to Ane doki, i sprawa załatwiona? Ja się tyle oszukałem bo niczemu to podobne nie było, nawet sam sobie shoujo mange znalazłem i czytałem 1,5h xD

Opublikowano

Może napiszesz coś więcej? Działo się to w szkole, bez szkoły, jak z kreską było, czy ten romans był jednostronny czy nie, skad ta dziewczyna wgl się wzięła, na jakiej stronie to czytałeś, czy miało anime, nie rozumiem też tej części z osiemnastoma latami i miejscem przed laty. Bez tego ani rusz myślę - nic konkretnego mi się nie nasuwa, nic też nie mogę znaleźć - a przecież jeszcze mogłeś coś pomylić lub źle zapamiętać.Anedoki - ojciec robi transfer do Sapporo, pojawia się... loli? do jego opieki, a on sam ma 13 latThe boy next door - mc podgląda dziewczyne, później ich czwórka rodziców wyjeżdża na wycieczkę i zostawia im dwa sklepy do opiekiPoza tym przepatrzyłem dobre 100 ponad tytułów z 'starszą dziewczyną' i nic mi nie podchodzi pod Twój opis.. :(
Ane doki, otóż to czytałem to dobre kilka lat temu i za nic nie pamiętałem że bohater ma 13 lat, za to pamiętałem 17 letnią Natsuki . Fakt trochę źle to napisałem, ale czas nie pozwolił mi więcej zapamiętać na temat mangi, i za nic nie kojarzę loli co dostał do opieki. A z tym miejscem to chyba wtedy się pierwszy raz spotkali, a z 18 to źle przedstawiłem wątek żeby on podrosnął i wtedy zobaczy czy się miłość nie wypali, no i spotkali się na tym samym moście co kiedyś.Tak wiem wszechobecny chaos w moich wypowiedziach :/
Opublikowano

Szukam mangi, która ma max zalozmy, ze te 8 tomow, jest dostepna w polsce w wersji tomikowej do kupienia. ma byc super wciagajaca, kreska ma byc ladna. Ma byc to seria zakonczona.  Co do gatunkow to obojetnie, ale najbardziej lubie jakies dramaty, horrory, thrillery, psychologiczne itp

Opublikowano

Szukam mangi, która ma max zalozmy, ze te 8 tomow, jest dostepna w polsce w wersji tomikowej do kupienia. ma byc super wciagajaca, kreska ma byc ladna. Ma byc to seria zakonczona.  Co do gatunkow to obojetnie, ale najbardziej lubie jakies dramaty, horrory, thrillery, psychologiczne itp

Prosisz o niemożliwe.

@topic

Szukam jakichś fajnych shoujo, najlepiej poza szkołą lub jej odrobiną - a jeśli już by miała być, to bez żadnych awkward momentów! Ma być miło, przyjemnie i wciągająco i bohaterka najlepiej żeby nie była otoczona bishami

Opublikowano

Prosisz o niemożliwe.

@topic

Szukam jakichś fajnych shoujo, najlepiej poza szkołą lub jej odrobiną - a jeśli już by miała być, to bez żadnych awkward momentów! Ma być miło, przyjemnie i wciągająco i bohaterka najlepiej żeby nie była otoczona bishami

Dlaczego niemożliwe?

Opublikowano

@Ardina

Jak chcesz cos dobrego i po polsku?

Nie bede kupowal mang z angielskim tlumaczeniem bo są za drogie i nie umiem angielskiego. a sam fakt, ze manga jest wydawana w polsce nie musi swiadczyc o jej jakosci. 

Opublikowano

Dlaczego niby?

Dlaczego niby?

Bo jemu chodziło o to, że.. słuchaj, za lasami żyje sobie puszcza, rozciąga się przez cały horyzont, powiedzmy, na każdym płomyku, masz 1 koralik. Jest ich razem 700 000, obrobionych w miseczki jest 500 000, przerobionych w dzbanuszki 200 000, wyciętych 15 000, eksportowanych w kraj ziemniaczany 7 000, zapakowanych w woreczki foliowe nieprześwitujące 4 000, ładnie przentujących się 800, niezniszczonych od wewnątrz 20, a jeszcze z kwiatuszkowym wzorkiem: 0. Ze mnie to dobry matematyk jest, ale bajek to raczej pisać nie potrafię :)

Opublikowano

Bo jemu chodziło o to, że.. słuchaj, za lasami żyje sobie puszcza, rozciąga się przez cały horyzont, powiedzmy, na każdym płomyku, masz 1 koralik. Jest ich razem 700 000, obrobionych w miseczki jest 500 000, przerobionych w dzbanuszki 200 000, wyciętych 15 000, eksportowanych w kraj ziemniaczany 7 000, zapakowanych w woreczki foliowe nieprześwitujące 4 000, ładnie przentujących się 800, niezniszczonych od wewnątrz 20, a jeszcze z kwiatuszkowym wzorkiem: 0. Ze mnie to dobry matematyk jest, ale bajek to raczej pisać nie potrafię :)

Nie zmienia to faktu, ze jest sporo dobrych mang wydanych w polsce. a tylko takie mnie interesują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...