Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz mangi? Pisz tutaj!

dragranis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest coś takiego do anime ale myślę że i do mangi będzie to przydatne. Zasady te same jak w temacie " szukasz anime?". W takim razie będę pierwszy. Znacie jakieś dobre mangi seinen, takie mroczne z tajemnicami czy coś? 

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LOST+BRAIN, Akama ga kill, Psyren, Ares, Aphorism, Shin Angyo Onshi (jest movie), Doubt, Judge, Life is money, Saitama Chainsaw Girl, Drifters, Berserk.

Opublikowano

Zmieniłem lekko nazwe tematu i podpinam.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Szukam jakiejś fajnej mangi z fabułą gatunek nie gra roli :) 

Zapraszam na mój server: tanavis.maxc.pl  typ servera;Survial+Frakcje Mcmmo 25 slot.Niebawem start servera pvp 

76561198057026791.png

Opublikowano

Dosyć ciekawą produkcją jest Yankee. Jeżeli się spodoba, to mogę podać Ci moją listę i może akurat też Ci coś przypadnie do gustu.

Opublikowano

All You Need Is Kill, Ares, ID The greatest fusion fantasy, Defense Devil, Psyren, Shin Angyo Onshi, liar game, let's lagoon, dungeon ni deai wo motomeru no wa machigatteiru darou ka, Usogui, memories of emanon

Opublikowano

Szukam jakiejś fajnej mangi co kupię w empiku po polsku. Ale tka, żebym wydał na nią max 100 zł licząc kupno wszystkich tomów.

Myslalem nad doubt i blue heaven, zobacze u mnie w empiku czy są

XrgAYyk.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiecie może gdzie kupię mangę po polsku ?

komikslandia.pl, mangarden.pl

albo empik. ale w empiku tylko najnowsze tomy kupisz. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

O co chodzi w sun ken rock? Skończyłem z tym jak gościu się chwalił, że sobie kulki wsadził...

Niby życie gangsterów... ale to jest o wszystkim i o niczym. 

To idziemy garnitur kupić, to Chińczycy jakąś grę robią... 

Coś tam później i w ogóle będzie coś ciekawego?

Opublikowano

O co chodzi w sun ken rock? Skończyłem z tym jak gościu się chwalił, że sobie kulki wsadził...

Niby życie gangsterów... ale to jest o wszystkim i o niczym. 

To idziemy garnitur kupić, to Chińczycy jakąś grę robią... 

Coś tam później i w ogóle będzie coś ciekawego?

Słusznie zauważyłeś, że jest to o wszystkim i o niczym, ale w życiu Kena. Tak więc możliwości jest naprawdę wiele. Póki co chyba trwa nadal arc z klanem białego smoka i tą jego laską.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, otóż szukam Mangi dla początkującego ;D

Anime oglądałem duzo, lecz nwm jak z Mangami jest, nigdy sie nie interesowałem.

Chciałbym jeszcze strone z której moge kupić takie magni (:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, otóż szukam Mangi dla początkującego ;D

Anime oglądałem duzo, lecz nwm jak z Mangami jest, nigdy sie nie interesowałem.

Chciałbym jeszcze strone z której moge kupić takie magni (:

Witam. Polecam all you need is kill. Mozna jeszcze kupić w empiku. Jeśli nie masz blisko empiku to polecam strone mangarden.pl

XrgAYyk.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam mangi podobnej go Gantza.

Eden no Ori (już chyba nawet zakończone), Jisatsutou, Ousama Game, wiadomo Judge, Doubt.

/miesiąc spóźnienia :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, przypomniało mi się jak kiedyś czytałem mangę w której główny bohater był "szkolnym łobuzem", jednym z najsilniejszych, po czym stracił pamięć i stał się "kozłem ofiarnym". Mimo tego został wysłany wraz z innymi uczniami do szkoły dla "łobuzów", gdzie siła oznaczała wszystko. - Jest to w skrócie 1-wszy chapter. :)

Czy jest ktoś w stanie podać mi tytuł tej mangii?

Opublikowano

Powiem Ci facet że mnie zaciekawiłeś :D nie znam, nie czytałem ale się dołączam do pytania ;) .. 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Szukam mangi Blood Lad i Sorodemo sekai wa utsukushi najlepiej po polsku ewentualnie angielsku :P Pilnie !

32722978568683240514.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Jakieś mangi podobne do yamada-kun to 7 nin no majo (od siebie strasznie polecam w chuj wciąga)? Ewemtualnie jakieś szkolne komedie ecchi :) Najlepiej zakończone albo żeby były w trakcie ale miały dużo chapterow. Czytam tez yankee-kun to megane-chan tej samej autorki i też bardzo fajne.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Witam. Jakieś mangi podobne do yamada-kun to 7 nin no majo (od siebie strasznie polecam w c**j wciąga)? Ewemtualnie jakieś szkolne komedie ecchi :) Najlepiej zakończone albo żeby były w trakcie ale miały dużo chapterow. Czytam tez yankee-kun to megane-chan tej samej autorki i też bardzo fajne.

52126142219396245817.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...