Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walony silver 2

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie umiesz grać i do tego jesteś bobem. Jak można przegrywać w S2-1? Pamiętam jak byłem w silverze to win streaki mialem po 6, tam wszystkim da się wygrać tylko trzeba umieć grać...

Opublikowano

"Trzeba umiec grac" a kurwa fiddlestick na midzie z katarina przegral idiota kupilem full mr i nic nadal milion dmg robila fiora zjebala z renektonem chociaz wycarrowalem ja do 4/0 w early a bot totalnie rozwalony juz w 3 minucie first blooda oddali a ja pieselem z 1 q polowe hp zabieralem lecz niestety enemy team byl lepszy.

I tak mam caly czas.

Opublikowano

Silver to piekło co ty mówisz ja kumplowi do golda wyszedłem a z brązu nie mogę solo wyjść bo tam ludziom nie zależy na wygranej....

Opublikowano

pocieszę Cię - w goldzie jest jeszcze gorzej :)

cóż, chyba został Ci tylko eloboosting tak jak przeczytałem co Ci się trafia na rankedach, jaka zwierzyna

Jak można pisać, że w goldzie jest gorzej? Obydwie dywizje to prawie loteria. Samemu można gry wygrać, no niby tak ale nie raz ciężko, bo to czy ktoś jest kompletnym idiotą, który działa źle na zespół, czy afk w teamie to loteria, to je soloq. Mi się udało, mieć szczęście. Ale tyle co grałem, co zobaczyłem - tragedia. Począwszy od silvera do diamentu zobaczyłem oblicze gry soloq.

Nie grajcie w lola. Ja lola prawie przeszłem, wbiłem diaxa. To co się dzieje z tym community to masakra. Raz nawet do kościoła poszłem się za bobów modlić. Nie pomogło, Bóg nie lubi LoL'a jak i bobów. Przestańcie grać w LoL'a! Macie czas na nawrócenie!!! Jeśli nie masz twardej psychy to źle skończysz. Moja psychika się zrujnowała, dlatego piszę taki posty, dla nie których głupie. Jak można się ciągle wyzywać? W końcu się złamałem i też zacząłem wyzywać. Spora część myśli, że umie grać, wyzywa bo ma to za słuszne. Nikt nie jest najlepszy, nawet miszcz Shushei. W LoLa gra się tylko premade 5v5. Kumple przestali grać, zostało mi tylko duoq z mniej znanymi ziomkami i soloq. Udało się, ale po tylu męczarniach wbić DII, aby udowodnić że jestem lepszy od kumpli? Czy warto poświęcić tyle czasu? Ignoruje wszelakie odpowiedzi. Może moje słowa dotrą do kogoś. Na początku miał być głupi post, czy nawet offtop, ale wene miałem to pisałem co popadnie. Nie pamiętam nawet co napisałem wyżej. Pozdrawiam. Grajcie tylko z ziomkami z dzielni!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...