Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, Szukam fajnego serwera na wakacje, ktory wychodzi na dniach i nie pochadzi on z jakis kradzionych plikow (bo co mi z tego , ze ktos ukradnie gotowca, serwer postoi tydzien i padnie). Zalezalo by mi na serwerze typu easy/medium lub samym EASY. Wchodza w zapowiedzi widze same medium/hard, hard, na tych, ktore jak sama nazwa wskazuje trudno sie expi, a nie o to chodzi. MI ZALEZY NA DOBREJ ZABAWIE, DLATEGO PISZE TU O UDZIELENIE MI POMOCY. Jesli chcecie mi pomoc mozecie podac jakies linki do fajnych serwerow, z ogarnieta administracja. Proslibym rowniez o to, aby na serwerze bylo kilka nowosci ( nie za duzo ), ale zeby nie byl to tez metin z roku 2010 ;) z Gory dziekuje i czekam na odpowiedz, najlepsze wybiore i dam po 5 lajkow. Trzymajcie sie :)

Opublikowano

Na virtual nie ma zarobku bo wbije ci 254lvl i masz po zarobku

Ja polecam Invoria.pl

Dt,z ktorego wyciagasz do 100brylek jest jednym z lepszych zarobkow,dodatkowo ma ograniczenie do 140lv .

Srij9JT.png

Opublikowano

Dt,z ktorego wyciagasz do 100brylek jest jednym z lepszych zarobkow,dodatkowo ma ograniczenie do 140lv .

Nie jest to temat do dyskusi ale co tam.Sam dobrze wiesz zeby ubic reapera trzeba miec eq z kd +8.A nowy gracz jak zalozyciel tematu chce zaczac od zera wiec troche czasu mu to zajmie chyba ze bedzie gral tylko nocami.To wtedy ma szanse 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...